iPhone 6 Plus

Потребителски аватар
PoceH_BS
Регистриран: 02 сеп 2014, 08:05

Re: Apple iPhone 6 Plus

Мнение от PoceH_BS » 25 окт 2014, 23:09

То да беше един... Само в тази тема (към която съм дал линк в предното си мнение) има 60+ човека с това оплакване... ;)
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.

zzecov
Регистриран: 21 сеп 2014, 11:34

Мнение от zzecov » 27 окт 2014, 02:02

Аз пичове едно нещо немога да разбера – защо не си направите една тема като например „мразя епъл”, „айфона е шитня” и т.н. Защо тука има 6 страници, които са тотално офекалени от тъпи мнения и постове без никакво съдържание. Човек неможе да прочете нищо смислено. Няма нито едно добронамерено сравнение или нещо което реално да покаже ползата или минуса на дадения продукт – софтуер, приложения, батерия, камера и т.н.

Явно е, че повечето събират инфо не от лични впечатления и/или от потребителски опит, а от филмчета в ютюб. Евала, поне някои са си направили труда и са си отделили от времето да ги изгледат, но ютюб е за всички. Тия филмчета ги гледам и аз, гледат ги и още милиони по света. Аз тука искам да прочета истински мнения от разбирачи (в добрия смисъл) и/или потребители. А нямааа.

Да не говорим че има хора със толкова силен английски в България, че какво се казва във въпросните филмчета, и как се интерпретира после на български в мозъчето е процес, на които никога няма да станем свидетели.

Това което ме потриса е, че всички сравнения са от типа – „това не е добре щото е от епъл” или „това е много добре, щото не е от епъл”, или просто „баткото от ютюба така каза”.

И друго – аре доста с тия тъпотии – това има 6 ядра и е добро, онова има 16 и е още по добро. Боли ме дедовия за ядра и рам – нали тел работи както аз искам да работи. Нито ще го отварям да го гледам отвътре, нито ме интересува. Нито му виждам пикселите на екрана, нито мисля че човешкото око ще ги различи реално.

Важното е да работи добре и стабилно и да ми носи полза в ежедневието.

А ти Росене си такъв досадник, че втори няма като тебе. Тоя форум си го превзел като частен братле. Специално ти влязох в профила и ти изчетох великите постове. Незнам кое в живота ти те е накарало да мразиш толкова, но за няколко страници „четиво” не видях нито едно позитивно, положително или доброжелателно мнение, или нещо което да е изказано в синхрон с другите. Само постоянно заяждане, дръвчене и ехидничене. Ти си най-великия, баш майстора на андроида и другите са просто едни нищожни мишки, които са виждали смартфон само на картинка или в ютюба…

Иначе явно си интелигентен, но накриво.

Знам, че конкретния ми пост ще те накара да „скъсаш синджира”, а клавиатурата щи загрее като мазна скара от лански кебапчета, но това вече е нетърпимо.

Съжелявам за дългия пост.

Успех пичове!

Holon
Регистриран: 06 юли 2013, 19:43

Мнение от Holon » 27 окт 2014, 07:05

Форума отдавна е едно голямо ла*но с 10 лапета които подскачат от завист.

Не си прави труда.

KOBRETI
Регистриран: 30 авг 2005, 16:44

Мнение от KOBRETI » 27 окт 2014, 12:42

Ами, аз лично много пъти питах как с иФон ще се изпълнят елементарни задачи от ежедневието, които могат да се наложат на всеки... Никой не отговори...

А пък относно това:

[Quote] „това не е добре щото е от епъл” или „това е много добре, щото не е от епъл”, или просто „баткото от ютюба така каза”.[/Quote]

репликите са винаги в обратната посока: „това е добре щото е от епъл” или „това е много добре, щото е от епъл”, или просто „баткото от ютюба така каза”.

Винаги, когато ви се зададе някакъв нормален въпрос, почвате с \"ти си беден хейтър\"...

zzecov
Регистриран: 21 сеп 2014, 11:34

Мнение от zzecov » 27 окт 2014, 12:48

Аз веднага съм готов да отговоря, само кажи какво точно те интересува.

KOBRETI

Мнение от KOBRETI » 27 окт 2014, 14:56

Ами, в една тема попитах кой по какъв начин ползва телефона си в бизнеса, тъй като всички твърдят, че това е бизнес устройство. И дадох пример аз моя Ноут2 за какво го ползвам. Никой не отговори...

[Quote]- изработка на уеб страница и качване на ФТП

- ремоут аксес за съпорт на клиент

- снимане и монтаж на рекламни клипчета за събития (свързани с картинг и моторни спортове)

- следене на позициите на сайтове в Гугъл

- диагностициране на автомобили и чистене на грешки (това лично и на приятели, но си е вид бизнес - имам приятел, който си го ползва в сервиза...)

- приемане и плащане през ралзични системи - Уебмъни, Пейпал, Биткоин и т.н.

- управление на доставки през приложението на Еконт

- сканиране (и ОЦР-ване) на документи, както и печатане

- управление на ВПС хостинга си

- управление на бази данни

- управление на WP сайтове

- управление на онлайн магазини[/Quote]

В друга тема попитах как се справя новият мултитаскинг. Например аз редовно изпълнявам следните 2 задачи едновременно:

- видеорегистратор, който заснема какво се случва пред колата

- навигация

100% съм сигурен, че има приложения и за 2-те неща в АпСтора, въпросът ми е дали могат да работят заедно.

Друг въпрос ми е защо всички толкова се радват на Епъл Пей и на NFC в иФон 6 и за какво могат да се ползват те в БГ?

Нека запознем с тези...

boggentod
Регистриран: 31 авг 2009, 13:37

Мнение от boggentod » 27 окт 2014, 15:49

Ето например приложение за следене пратките в ЕКОНТ:

Parcel – приложение за iPad и iPhone

http://www.econt.com/2012/04/parcel/
Навигация и видео регистратор:
BlackBox video recorder is available in version 14.5. or higher of Sygic GPS Navigation for iPhone and iPad. Can be purchased only as in-app purchase within your application – Menu – Sygic Store – Blackbox.
http://www.sygic.com/en/blackbox

AVKansazov
Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10

Мнение от AVKansazov » 27 окт 2014, 16:07

Човека пита за мултитаскинга а не има ли такива приложения за айфон.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport

KOBRETI

Мнение от KOBRETI » 27 окт 2014, 16:10

Да, ок, полезна информация, само не знам защо приложението се казва по различен начин за Андроид :) Аз ползвам Андроид аналога му.

На мен принципният ми въпрос е кой реално ползва телефона си за бизнес, а не какви бизнес приложения има въобще :)

s_l_a_d_u_r_
Регистриран: 06 дек 2006, 00:35

Мнение от s_l_a_d_u_r_ » 27 окт 2014, 16:47

Сигурно няма 1 % които си ползват айфона за бизнес. Просто няма как да стане, ако не се лъжа в щатите за бизнес ползват Блекбери. Сега с тоя 6 плюс може и някой да си позволи да го позлва, но все още е рано да се каже.

Отговори