iPhone 6 Plus

Потребителски аватар
PoceH_BS
Регистриран: 02 сеп 2014, 08:05

Re: Apple iPhone 6 Plus

Мнение от PoceH_BS » 27 окт 2014, 23:03

[Quote]На мен принципният ми въпрос е кой реално ползва телефона си за бизнес[/Quote]

Преди това трябва да попиташ колко от потребителите в този форум си купиха 6(+) и чак тогава евентуално да попиташ дали пък случайно не го използват И за \"бизнес\" задачи... ;)
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Мнение от Ванката » 27 окт 2014, 23:38

Аз познавам поне един от този форум, който си купи преди броени дни 6+ за 1800лв. Казва се @Виктор Михов и така се пише тук. Какво доказваме с това?
Качвам и снимка ако не вярваш. Дано не ми се разсърди, защото не съм го питал дали да казвам тези неща.
п.с. Росене, ако Виктор прецени че си заслужава, ще напише коментар, защото не е длъжен. А и не е човек, който иска да се показва или доказва. Така сте се вкопчили в тези устройства, все едно от тях ви зависи живота. Успокойте се малко!
Samsung GALAXY S22 Ultra

KOBRETI
Регистриран: 30 авг 2005, 16:44

Мнение от KOBRETI » 28 окт 2014, 00:08

[Quote]Преди това трябва да попиташ колко от потребителите в този форум си купиха 6(+) и чак тогава евентуално да попиташ дали пък случайно не го използват И за \"бизнес\" задачи...[/Quote]

Абе, той въпросът и за предишните върви... както и за андроид потребиелите ;)

Потребителски аватар
PoceH_BS

Мнение от PoceH_BS » 28 окт 2014, 00:11

[Quote]Какво доказваме с това?[/Quote]

Доказваме това:

Цитат от [B]zzecov[/B]

[Quote]Човек неможе да прочете нищо смислено. Няма нито едно добронамерено сравнение или нещо което реално да покаже ползата или минуса на дадения продукт – софтуер, приложения, батерия, камера и т.н.[/Quote]

Ако има желание [B]Виктор Михов[/B] да напише ОБЕКТИВНО мнение (ревю), ще е много полезно.

Искам поне 1 месец да използвам Idol X+ за да напиша наистина ОБЕКТИВНО мнение (ревю) за него.

Потребителски аватар
PoceH_BS

Мнение от PoceH_BS » 28 окт 2014, 00:19

[Quote]Абе, той въпросът и за предишните върви... както и за андроид потребиелите[/Quote]

Да, така е... ;)

Много хора от този форум дори няма да повярват, как до сега съм използвал 4\" \"китайска пръчка\" - Huawei... Перфектно си ми вършеше работата вярната машинка, но в един момент ми писна да нося 2 телефона (личен + служебен) а и 5\" са си 5\", да не говорим, че \"старият\" ми е 140 гр, новият 125 гр. за параметрите да не говорим... :D

zzecov
Регистриран: 21 сеп 2014, 11:34

Мнение от zzecov » 28 окт 2014, 01:29

Аз за съжаление не съм твоя тип потребители. За уеб страници - съмнявам се че аквото е създадено за андроид или уиндоус го няма за айос. За уеб магазините - моя приятел има 6 (шест) и си ги действаше през една монохромна нокийка още преди 5-6години.

Ако нещо специално те интересува, мога да се поровя и да ти дам инфо.

И Виктор и всички останали знаем, че настоящия айфон си е айфон ни повече ни по малко, така че ако очаквате да чуете нещо :нечувано\", надали....

KOBRETI

Re: Re: Apple iPhone 6 Plus

Мнение от KOBRETI » 28 окт 2014, 15:38

Аз не казвам всеки да ползва това, което аз ползвам. Но всеки работи нещо... Въпросът ми е как всеки ползва телефона си в собствения си бизнес, без да броим очевидните телефонни разговори, имейла и офис документите - това сигурно всички го ползват. За какво друго всеки ползва собствения си телефон, за да му помага в собствения му бизнес/работа...

Holon
Регистриран: 06 юли 2013, 19:43

Re: Re: Re: Apple iPhone 6 Plus

Мнение от Holon » 28 окт 2014, 20:27

Аз съм Виктор Михов.

Използвам го за чат, фейс, интернет, игри, снимане и нищо повече.

Работата ми е със коли, не съм ползвал никой телефон за работа.

Ползвам Епъл и съм им фен заради сигурността и добрата синхронизация, освен това 7 години съм свикнал с това, пробвах няколко андроида, не са ми удобни.

Друго ако искате питайте.

И да няма блутут и няма истински мултитаск.

На мен лично никога не ми е трябвало да гледам филм и да чатя едновремнно.
Не гледам нито филми нито музика слушам с телефона си.
Айди, почвайте със спама...

onevision
Регистриран: 25 юли 2010, 22:08

Мнение от onevision » 29 окт 2014, 00:57

Здеавейте, собственик съм на телефона (6 Plus, Space Gray 64GB) от 24 Септември и вече мина достатъчно време, за да съм натрупал твърди впечатления за телефона и да ги споделя тук. Предният ми телефон беше 5S. Избрах 6 Plus поради факта,че исках iPad, но на този етап реших, че ми е излишен и 6 Plus би бил идеалният компромисен вариант за мен. Разликата от 5S на 6 Plus e огромна…буквално. От начало ми беше доста голям, макар че дланта и пръстите ми са големи. Даже малко съжалявах, защото имах приятели, които си взеха iPhone 6, който пристигна преди моя и имах време да си поиграя с него преди да се докосна до 6 Plus. Та iPhone 6 беше перфектният размер според мен, но след няколко дни с 6 Plus, свикнах с него и сега вече не ми се струва голям, даже 6 ми се струва твърде малък, а за 5S да не говорим. Дисплеят е страхотен, цветовете реалистични, което за мен е важно и това е едно от нещатата, които не харесвам в телефоните на Samsung. Много е тънък, изглежда по-лек отколкото е. Моделът ми е Space Gray и лентите с антените отзад се набиват в очите по-малко, отколкото на белия и златния. Не харесвам тях и издадената камера, но на живо изглеждат по-добре и не е нещо, което дразни окото и да разваля дизайна, поне на този конкретен модел. Понякога ми е хлъзгав, но аз в повечето случай го нося в калъф или гумен прозрачен кейс. Камерата е чудесна, говорителите също, нямам никакви забележки. Touch ID си беше супер и на 5S, а сега е дори по-бърз. Смея да твърдя, че съм poweruser и телефоните, които съм имал, до един са били изцеждани до краен предел и за сега телефонът се държи страхотно. Изпълнява командите моментално и не бави никаде. Крашове съм имал изключтелно рядко, за това не се сещам за нищо конкретно или нещо което да се е повтаряло, така че да ми направи впечатление и да го запомня. След 8.1 не мисля, че е имало какъвто и да е било проблем, краш или лаг. Единиствените проблеми, които имах бяха с една от новите thirdparty keyboards - Fleksy. Свалих нея, защото много малко от клавиатурите поддържат БГ и беше просто трагична. Крашва, анимациите лагва, понякога изобщо не се появява… тотален боклук и я изтрих. Та за какво ползвам телефона - Основно браузване, iMessage, Слушане на музика - основно през Bluetooth слушалки и Bluetooth speaker, говорене по Facetime - видео и аудио, говорене и по телефона разбира се, доста снимане, основно на снимки и по-рядко видео, програми за photo editing и iMovie. Гледам видео през приложението на YouTube. Не ползвам Facebook, ползвам по-рядко Viber и Skype, понеже ползвам iMessage, който задоволява нуждите ми. Също така приложения за онлайн шопинг като AliExpress, eBay, Amazon, Asos и тн., Други приложения като Mail, Spotify, Каталози, Cinexio и тн. Правя и презентации на Keynote, макар че с този телефон ми се е налагало само веднъж. Ползвам рядко навигация, основно Google maps и много рядко играя игри. Не гледам филми на телефоните си, рядко ползвам landscape режим и мултитаскинг от типа, който каза колегата по-горе не ми е трябвал и не ми е липсвал. Така нареченият от вас “проблем” с презареждането на табове, никога не ми е правил впечатление, камо ли дразнел, за това даже не знаех,че е “проблем”, но всеки си знае. Всеки ден излизат ъпдейти за приложенията и голяма част от тези, които казах са ъпдейтнати за резолюцията на 6 и 6 Plus. Тези които не са, излизат зумнати и пак заемат целия екран, без да се губи място както беше с приложенията от 4/4S на 5/5S. Това са моите РЕАЛНИ впечатления от телефона, придобити от РЕАЛНО ползване, не от четене на форуми и хейтърски мнения. Забравих да кажа за батерията, която беше другата причина да избера по-големия модел. За мен и моето ползване на телефон, разликата е почти двойна. На 5S се радвах на 6 часа стабилно ползване, а сега си получавам редовно 10 часа, което за мен си е суепр, имайки предвид че Bluetooth е постоянно включен и нищо не съм изключвал, като 3G или локейшън простотиите. Абониран съм за iTunes Match и цялата музика, която имам е в интернет и нямам и 1MB музика на телефона, така че интернет се ползва общо взето постоянно през тези 10 часа. Прикачвам и няколко снимки да се види Usage. Ако някой случайно има въпроси, да пита. Мисля че бях достатъчно изчерпателен.

KOBRETI

Re: Re: Apple iPhone 6 Plus

Мнение от KOBRETI » 29 окт 2014, 10:18

Благодаря за изчерпателното мнение! Позд4равления за покупката - явно това е телефонът за теб :)

[Quote]след няколко дни с 6 Plus, свикнах с него и сега вече не ми се струва голям, даже 6 ми се струва твърде малък, а за 5S да не говорим[/Quote]
Добре дошъл в клуба, макар и 4 години по-късно ;) Макар че аз лично не мога да разбера как доскоро 99% от иФеновете твърдяха, че големите екрани са плочки, тухли, врати и какво ли още не, а сега се оказва, че както аз и още доста хоря твърдяхме - размерът е много добър и след като го ползваш няколко дена, всичко друго ти се вижда малко ;)

Именно затова ми направи впечатление и следното:
[Quote]мултитаскинг от типа, който каза колегата по-горе не ми е трябвал и не ми е липсвал[/Quote]
Това е абсолютно същото твърдение като твърдението, че "5 инча са плочка и не са удобни"... Когато ви спуснат мултитаскинг от Епъл, съм сигурен как на всички ще ви хареса много, въпреки че досега "не ви е трябвал и не ви е липсвал" ;)

Да си ползваш машинката с кеф!

Отговори