iPhone 6s
Re: Re: Apple iPhone 6s
Хора, не бъдете толкова категорични в коментарите си. Един продукт е недооценен, само когато не е имало досег до него. Според мен няма лоша ос и трябва да се опита от всичко. Apple, показаха уникални неща на 9-ти, което е добре за нас потребителите, защото другите компании, ще се амбицират да ни покажат невероятни устройства след това. Защо винаги превръщате темите във войни? Не се ли усещате, че именно тези компании създадоха тези лагери, за да печелят милиони от своите яростни фенове? Това ми прилича малко на "облъчване", или "промиване на мозъци"... Живейте си живота и се радвайте, че имате избор!!!
Аз да попитам: Цените на iPhone 6S 64гб., същите ли ще бъдат, като в момента за 6-64гб. в Теленор?
Аз да попитам: Цените на iPhone 6S 64гб., същите ли ще бъдат, като в момента за 6-64гб. в Теленор?
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Apple iPhone 6s
Същите ще са, ще паднат цените на шестиците и 5 ес :) Най-изгодно ще е новите да се вземат догодина, като излезе седмицата - тогава техните цени ще паднат :) Пак да попитам - някой вътрешен човек от Вива и Мтел няма ли информация ще сключи ли и някой от тези два оператора официален договор с Епъл, та да пуснат и те айфони на нормални цени? В края на следващата година изтича договорът ми с Вива и съм много на кантар - от една страна, ако остана с тях, ще се ползвам от всички благинки на Вива клуб, плюс неограничен трафик за слушане на български радиостанции през Вива апс - но само за андроид устройства, от друга - Теленор освен Айфон на нормална цена предлагат и неограничен трафик за ФБ (включително месенджъра) и уотсап, и мобилните версии на Гонг, АБВ, новини и Синоптик...
Съгласна..бях на същото мнение за процесора и камерата ,че са слаби докато не започнах и аз да използвам Айфон :)
Не са лоши новите телефони на Епъл, iOS по-принцип работи супер пъргаво, а на този хардуер ще лети. Камерата е доста обещаваща, очаквам с интерес първите ревюта, да видим какво може. Колкото до 3D тъча, ми се струва приятен, но не съм впечатлен.
Но като цяло не успяха да ме зарибят да се върна на айфон. Не ми се връща на дисплей с резолюция малкото HD, a plus-a ми идва прекалено голям като размери. Това че стартовата версия е с едва 16GB също е неприятно, защото задължително трябва да се избере по-голяма, особено с 4К видеото и Live photos. Не разбирам и защо слагат оптична стабилизация само в Plus-a.
Колкото и харесвам как работи iOS, ограниченията и са сериозна причина да стоя на страна. Примерно в момента през ден свалям някой филм или сериал на телефона и го пускам безжично на телевизора, защото така ми е супер удобно, но при айфона и политиката с торентите, трябва да забравя за това. Дори една mp3-ка не мога да сваля нормално от телефона, да не говорим да я сложа за рингтон. Снимането на снимки в 4:3 формат на 16:9 дисплей също малко ме дразни... и т.н. дреболийки които ми чупят експириънса.
Ако живеех в щатите, почти със сигурност щях да ползвам айфон и вече щях да се редя и за новото Apple TV, което за там ще е лудница, ама в нашата реалност...
Но като цяло не успяха да ме зарибят да се върна на айфон. Не ми се връща на дисплей с резолюция малкото HD, a plus-a ми идва прекалено голям като размери. Това че стартовата версия е с едва 16GB също е неприятно, защото задължително трябва да се избере по-голяма, особено с 4К видеото и Live photos. Не разбирам и защо слагат оптична стабилизация само в Plus-a.
Колкото и харесвам как работи iOS, ограниченията и са сериозна причина да стоя на страна. Примерно в момента през ден свалям някой филм или сериал на телефона и го пускам безжично на телевизора, защото така ми е супер удобно, но при айфона и политиката с торентите, трябва да забравя за това. Дори една mp3-ка не мога да сваля нормално от телефона, да не говорим да я сложа за рингтон. Снимането на снимки в 4:3 формат на 16:9 дисплей също малко ме дразни... и т.н. дреболийки които ми чупят експириънса.
Ако живеех в щатите, почти със сигурност щях да ползвам айфон и вече щях да се редя и за новото Apple TV, което за там ще е лудница, ама в нашата реалност...
Re: Apple iPhone 6s
Рядко пиша в този форум и особено в раздела на пристрастените ябълки. Сега ще изкажа лично мнение. От миналата година ползвам Note 4, а от тази година и Iphone 6. Ами, чесно казано, ако 6цата не ми беше даден като служебен, може би никога нямаше да си го взема. Добре, бърз софтуер. И свършваме дотук. По-малко време му държи батерията от Ноута, и да има разлика между 720p дисплей и 2к. Вижда се с просто око. Невероятното стъкло на 6цата се надра след първия месец. На Ноута нищо му няма.
Минаваме нататък. Сравнява се Iphone и всички останали. Ако искате вярвайте за 10 месеца от както имам Ноут 4, той е забивал веднъж. 6ца от март до сега също си заби стабилно 1 път. Камерата на Ноута прави по хубави снимки при лоша светлина. Единственото преимущество, което на мен ми допада в 6цата е яркостта на дисплея на слънчева светлина. Малко аматьорски се изказвам, но мен ме имтересуват тези неща. За мен 6цата е луксозна слушалка :) Ако цената в България беше по-достъпна, може би бих си я купил аз тази 2ра слушалка. Уви, скоро няма да е.
Минаваме нататък. Сравнява се Iphone и всички останали. Ако искате вярвайте за 10 месеца от както имам Ноут 4, той е забивал веднъж. 6ца от март до сега също си заби стабилно 1 път. Камерата на Ноута прави по хубави снимки при лоша светлина. Единственото преимущество, което на мен ми допада в 6цата е яркостта на дисплея на слънчева светлина. Малко аматьорски се изказвам, но мен ме имтересуват тези неща. За мен 6цата е луксозна слушалка :) Ако цената в България беше по-достъпна, може би бих си я купил аз тази 2ра слушалка. Уви, скоро няма да е.
Общо взето и аз бих дал същото мнение. Телефон, който е оптимизиран много добре, заради собствената си операционна система и дотам...
Във всичко останало е доста назад,като функционалност!
Но явно всеки има различни разбирания в това отношение или пък няма :D...
Във всичко останало е доста назад,като функционалност!
Но явно всеки има различни разбирания в това отношение или пък няма :D...
Престанете с тия цени. iPhone струва точно колкото Galaxy флагман, даже понякога по-евтино!
Е чак пък по-евтин...
Единствено при Теленор цените са еднакви, и то миналогодишния телефон на Епъл струва колкото таз годишния на Самсунг(iPhone 6 - Galaxy S6). Навсякъде другаде айфона си по-скъп.
Единствено при Теленор цените са еднакви, и то миналогодишния телефон на Епъл струва колкото таз годишния на Самсунг(iPhone 6 - Galaxy S6). Навсякъде другаде айфона си по-скъп.
Re: Re: Re: Re: Apple iPhone 6s
При Теленор цената на айфоните е много добра. Аз съм се надъхал на 64гб. версия и с плана web@talk за 20лв., телефона ми идва на 62,59лв., или 1200лв. в брой.
Прав си за това, което си написал и знам много добре преимуществата на андроид, но този път епъл ме спечелиха, и мисля, че не греша в избора си.
Прав си за това, което си написал и знам много добре преимуществата на андроид, но този път епъл ме спечелиха, и мисля, че не греша в избора си.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Apple iPhone 6s
http://9gag.com/tv/p/adYG8r/first-look-apple-s-new-iphone-6s-jimmy-kimmel?ref=fbl9