iPhone 6s Plus
Мнението е изтрито.
[b]Модератор: [/b]Вулгарен език.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Apple iPhone 6s Plus
Няма сарказъм... И то никакъв.
Мнението е изтрито.
[b]Модератор: [/b]Няма връзка с обсъжданата тема.
-
- Регистриран: 18 ное 2015, 19:25
Мнението е изтрито.
[b]Модератор: [/b]Вулгарен език.
Re: Re: Apple iPhone 6s Plus
Здравейте момчета! Отскочих в почивката до най-близкия магазин на Теленор и останах приятно изненадан. Попитах дали мога да взема най-новата плюс версия и след направената ми кредитна оценка, служителя ме категоризира, като "много надежден" клиент, и нито ми се изисква предплата 25/50%, нито ме задължават да мина на друг план. Следващата ми изненада беше, че ми предложи плана, който най-много исках преди година. Този за "недоволни клиенти" Web&Talk 29,90лв, с включени 2200 минути зона 1 и до 170 минути от тях зона 2. Към тях и 9000мб нет на максимална скорост. iPhone 6S Plus 16GB ще взема и ми идва на 58лв. + 30лв. = 88лв. за двете години на месец. Декември месец, ще се обзаведа с един айфон.:P
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Apple iPhone 6s Plus
Съвет: не си купувай 16GB.
Последно предупреждение !
Ванка,
Преди повече от месец взех от Теленор същият модел. Тогава ми предлагаха няколко възможности, както и на теб. Можех да го взема без никаква първоначална предплата, с 25 % предплата, с 50 % предплата, със 75 % или с 90 % предплата. Няма вариант да се вземе от Теленор на лизинг, без значение от процента предплата, ако желаещият е нов абонат. В този случай ти го продават само след заплащане в кеш. Аз си взех 64 гб версия и съм много доволен досега. За 2-те години с плащането на вноските ми излиза 1550.87 лв.
Преди повече от месец взех от Теленор същият модел. Тогава ми предлагаха няколко възможности, както и на теб. Можех да го взема без никаква първоначална предплата, с 25 % предплата, с 50 % предплата, със 75 % или с 90 % предплата. Няма вариант да се вземе от Теленор на лизинг, без значение от процента предплата, ако желаещият е нов абонат. В този случай ти го продават само след заплащане в кеш. Аз си взех 64 гб версия и съм много доволен досега. За 2-те години с плащането на вноските ми излиза 1550.87 лв.
Samsung Galahy Z Fold3, Phantom Silver
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Apple iPhone 6s Plus
Ванка и аз не ти препоръчвам 16 гигабайта, крайно малко е за такъв телефон.
7-мицата вече ще е с 32гигабайта- базовият модел.
Просто 16гига реално имаш 11.6гб.
Сложи някоя игра, малко музика и някоя снимка и край.
Нямаш място дори и за едно клипче, да не говорим за други неща.
Аз ползвам 16, но не съм най-добрият пример, защото аз видео не снимам, снимки снимам 10 на месец.
Тежки игри не играя освен табла.
Музика от телефона не слушам- нямам и една песен.
Филми не гледам.
Помисли си добре какво ще му качваш, защото както знаеш сд слот няма (не, че някога ще има)
7-мицата вече ще е с 32гигабайта- базовият модел.
Просто 16гига реално имаш 11.6гб.
Сложи някоя игра, малко музика и някоя снимка и край.
Нямаш място дори и за едно клипче, да не говорим за други неща.
Аз ползвам 16, но не съм най-добрият пример, защото аз видео не снимам, снимки снимам 10 на месец.
Тежки игри не играя освен табла.
Музика от телефона не слушам- нямам и една песен.
Филми не гледам.
Помисли си добре какво ще му качваш, защото както знаеш сд слот няма (не, че някога ще има)
Re: Apple iPhone 6s Plus
Принципно си прав. Тук обаче опират и до финансовата страна нещата. Искам да си взема и iPad Air 2 + 64GB + lte. Ще ми дойде много, като разходи и затова реших да се огранича с най-малката версия. Игри и по-интересни приложения, ще качвам на таблета. Музика през спотифай и освен за снимки, и най-нужните приложения, друго едва ли ще му качвам.
Samsung GALAXY S22 Ultra