iPhone 7 Plus
-
- Регистриран: 28 сеп 2012, 10:59
Re: Re:
Само за информация да споделя опита ми от миналата година.
Още в първия ден (13.10.2015), в който Теленор пуснаха официално 6S/6S Plus, си купих моя 6S Plus с желания вариант 128GB Space Grey без да имам запазена бройка.
За тази ще видим какво ще стане на 23.09.2016
Още в първия ден (13.10.2015), в който Теленор пуснаха официално 6S/6S Plus, си купих моя 6S Plus с желания вариант 128GB Space Grey без да имам запазена бройка.
За тази ще видим какво ще стане на 23.09.2016
Re: Re: Re: Apple iPhone 7 Plus
699лв с 21,90 такса ;)
Re: Re: Re:
Да позная ли, че си бил в някой голям град и си влязъл в така да се каже "централен офис"? Точно миналата година поне 50 човека от по-малки градове ми звъняха да проверявам дали реално има айфони в офисите около мен- ще си направиш ли сам извода или да ти обяснявам като на дете?
Да припомням ли и колко лесно се намираше SE при Теленор, а?
Да припомням ли и колко лесно се намираше SE при Теленор, а?
Re: Re: Re: Re:
Първо не вярвам да се продават десетки хиляди бройки в първите дни, дори и като цяло за да има нужда от толкова много, 2-ро миналите години поне в моя град имаше добро количество. Ако искате да го вземете има и предварителна поръчка от Петък, така 100% ще получите желания телефон. :)
Дано по-скоро обявят и цените.
Още една статия със снимки от камерата: http://www.outsideonline.com/2114296/years-best-new-adventure-camera-apple-iphone-7-plus#slide-15
Почевето са доста впечатляващи. По-добре, че идва късно при нас телефона, така ще има сравнения със Ноут 7 и другите флагове и всеки ще може да си прецени кое е по-добро за него. :)
Дано по-скоро обявят и цените.
Още една статия със снимки от камерата: http://www.outsideonline.com/2114296/years-best-new-adventure-camera-apple-iphone-7-plus#slide-15
Почевето са доста впечатляващи. По-добре, че идва късно при нас телефона, така ще има сравнения със Ноут 7 и другите флагове и всеки ще може да си прецени кое е по-добро за него. :)
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
-
Re: Re: Re: Re:
Като те слушам колко ядосано звучиш направо ми стана неудобно колко лесно си купих искания от мен телефон.
Дано да имаш същия успех, когато тръгнеш да избираш марка и модел за себе си.
Поздрави (beer)
Дано да имаш същия успех, когато тръгнеш да избираш марка и модел за себе си.
Поздрави (beer)
Re: Re: Re: Re: Re:
[Quote]Като те слушам колко ядосано звучиш направо ми стана неудобно колко лесно си купих искания от мен телефон.[/Quote]
Що не вземеш да си извадиш бананите от ушите, че ти се причуват разни глупости. Как очакваш да съм ядосан като вече съм поръчал две розови 7-ци и един черен 7+ и розовите ще дойдат при мен в понеделник? Може би трябва да съм бесен, че ще ги получа поне 5 дни преди ти дори да пипнеш такъв? Или трябва да ме е яд, че съм спестил 100-на евро само дотук?
Е, леко е дразнещо да чакам за 7+ до около 10-ти октомври, но някак си като цяло спестените за 3-те телефона над 150? и получения талон за 60 паунда отстъпка при покупка на макбук компенсират нещата...
Що не вземеш да си извадиш бананите от ушите, че ти се причуват разни глупости. Как очакваш да съм ядосан като вече съм поръчал две розови 7-ци и един черен 7+ и розовите ще дойдат при мен в понеделник? Може би трябва да съм бесен, че ще ги получа поне 5 дни преди ти дори да пипнеш такъв? Или трябва да ме е яд, че съм спестил 100-на евро само дотук?
Е, леко е дразнещо да чакам за 7+ до около 10-ти октомври, но някак си като цяло спестените за 3-те телефона над 150? и получения талон за 60 паунда отстъпка при покупка на макбук компенсират нещата...
Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Така като гледам - APPLE iPhone 7, Smartphone, 128 GB, 4,7-инчов, черен диамант, LTE - 869е. Не е ефтино :)
APPLE iPhone 7 Plus, смартфон, 128 GB, 5,5-инчов, черен диамант, LTE - 1009 евра
APPLE iPhone 7 Plus, смартфон, 128 GB, 5,5-инчов, черен диамант, LTE - 1009 евра
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Радвам се за теб. Със здраве да си ги ползваш.
За друго е спорът - а, именно, че за "простият юзър" не е абсолютно никакъв проблем да си купи телефона в първия ден, когато го пуснат официално в продажба и въобще няма да му се наложи да чака до ноември, както ти твърдиш в един от предишните ти постове.
За друго е спорът - а, именно, че за "простият юзър" не е абсолютно никакъв проблем да си купи телефона в първия ден, когато го пуснат официално в продажба и въобще няма да му се наложи да чака до ноември, както ти твърдиш в един от предишните ти постове.
Apple iPhone 7 plus
Има ли българско меню телефона? кирилица телефона? И ако си бил на Андроид можеш ли да си прехвърлиш контактите на Айфона?
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
Re: Apple iPhone 7 plus
Българско меню няма,но има кирилица на клавиатурата.Правиш си ID-то с gmail и контактите ти са в iPhone.