iPhone 7 Plus
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone 7 Plus
[Quote]Коментирам кейса като изработка и качество на материалите, не като размер![/Quote]
Като материали кожа и дърво е супер, изглежда интересно и с качетвена изработка. Обаче казвам, че просто не разбирам как това нещо може да е удобно за ползване. Всеки път като искам да погледна нещо на телефона, от дугата страна да ми висят кредитни кари и пари не ми звучи комфортно, пък и сигурно. Не видях и да има дупки за спикъра и за да говориш по телефона ще трябва да държиш отворена "книгата". Както и да е, аз го гледам от практична гледна точка, от естетическа със сигурност ще има фенове.
Като материали кожа и дърво е супер, изглежда интересно и с качетвена изработка. Обаче казвам, че просто не разбирам как това нещо може да е удобно за ползване. Всеки път като искам да погледна нещо на телефона, от дугата страна да ми висят кредитни кари и пари не ми звучи комфортно, пък и сигурно. Не видях и да има дупки за спикъра и за да говориш по телефона ще трябва да държиш отворена "книгата". Както и да е, аз го гледам от практична гледна точка, от естетическа със сигурност ще има фенове.
Re: Re: Re: Re: Apple iPhone 7 Plus
Здравейте! Цената от 2019 лева не е пречка за феновете на марката... :) Само ден по-късно цялата партида Jet Black е изчерпана в Технополис България!
Аз също съм възхитен от изработката и усещането, което придава този цвят!
Аз също съм възхитен от изработката и усещането, което придава този цвят!
iPhone 16 Pro Max, White Titanium, 256 GB
Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone 7 Plus
На мен ми се струва, че Jet Black ще събира доста отпечатъци не само по дисплея, но и по панела и ако си с по-влажни ръце няма да е приятна гледка от естетическа гледна точка и ще трябва да го ползваш с ръкавици, че да остане лъскав.
Да не говорим, че ако бъде ударен/надран панела някъде ще си личи доста грозно. Затова предпочитам Silver версията, при която цвета ще се "запази", защото алуминия си е сив по принцип.
Да не говорим, че ако бъде ударен/надран панела някъде ще си личи доста грозно. Затова предпочитам Silver версията, при която цвета ще се "запази", защото алуминия си е сив по принцип.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone 7 Plus
Продадена е партидата със 128 гб, но все още има с 256 гб, но пък не се предлага онлайн.
http://www.technopolis.bg/bg/Mobile-phones/Mobile-phone-APPLE-IPHONE-7-PLUS-256GB-JET-MN512/p/576033
За отпечатъците е факт, че остават и личат ясно отзад. Оше по- вярно е, че при ожулване ще бъде грозна гледка.
http://www.technopolis.bg/bg/Mobile-phones/Mobile-phone-APPLE-IPHONE-7-PLUS-256GB-JET-MN512/p/576033
За отпечатъците е факт, че остават и личат ясно отзад. Оше по- вярно е, че при ожулване ще бъде грозна гледка.
Samsung Galahy Z Fold3, Phantom Silver
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Apple Watch 6 44mm
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone 7 Plus
От 4 дни ползвам въпросния модел и честно казано очаквах повече отпечатъци и зацапвания да събира, но положението хич не е толкова зле.
Ще копи-пейстна мнението, което написах в един форум и да спомена, че нямах намерение да ъпгрейдвам от 6S Plus, но като видях Jet Black-а, всички мнения до тук отидоха в кофата.
[Quote]
Момичета и момчета, лейдис енд джентлемен, мадам енд мосю,
Тържествено ви уведомявам, че днес имах прозрение и се докоснах до съвършенство, което до момента човешка ръка (и крак) не е сътворявал!
Аз бях благословен и посочен от съдбата (за мръсниците с гадно подсъзнание уточнявам пак - посочен, а не посечен!!!) днес, в ден вторник, на четвъртото за м. октомври завъртане на земята около оста си, да видя, докосна и усетя блаженството и това, на което всеки богоизбран и с опростени грехове земен мъченик има удоволствието да се наслаждава в ябълковия рай...
Чудите се защо ябълковия?!?!
Ами просто, защото говоря за iPhone 7+, Jet Black!!!
Единствения, неповторим, уникален, страхотно изпипан и неподправено възхитителен!!!
Нямаше как да не си го купя и - повярвайте - изобщо не ми пука дали ще се счупи, надраска, ще има отпечатъци по него непрекъснато и т.н.
Съветвам всеки, който не го е виждал първо да го види и усети в ръката си и тогава да преценява с избора си на модел, като съм далеч от идеята, че всички хора по света ще им хареса така, както на мен.
Както и да е.
Стига съм писал, но всъщност аз не пиша, а се хваля!!! [/Quote]
Продължавам да му се кефя с пълна сила и пожелавам на всеки да изпита такова чувство, когато си купи искания апарат (биз значение каква марка е) :)
Ще копи-пейстна мнението, което написах в един форум и да спомена, че нямах намерение да ъпгрейдвам от 6S Plus, но като видях Jet Black-а, всички мнения до тук отидоха в кофата.
[Quote]
Момичета и момчета, лейдис енд джентлемен, мадам енд мосю,
Тържествено ви уведомявам, че днес имах прозрение и се докоснах до съвършенство, което до момента човешка ръка (и крак) не е сътворявал!
Аз бях благословен и посочен от съдбата (за мръсниците с гадно подсъзнание уточнявам пак - посочен, а не посечен!!!) днес, в ден вторник, на четвъртото за м. октомври завъртане на земята около оста си, да видя, докосна и усетя блаженството и това, на което всеки богоизбран и с опростени грехове земен мъченик има удоволствието да се наслаждава в ябълковия рай...
Чудите се защо ябълковия?!?!
Ами просто, защото говоря за iPhone 7+, Jet Black!!!
Единствения, неповторим, уникален, страхотно изпипан и неподправено възхитителен!!!
Нямаше как да не си го купя и - повярвайте - изобщо не ми пука дали ще се счупи, надраска, ще има отпечатъци по него непрекъснато и т.н.
Съветвам всеки, който не го е виждал първо да го види и усети в ръката си и тогава да преценява с избора си на модел, като съм далеч от идеята, че всички хора по света ще им хареса така, както на мен.
Както и да е.
Стига съм писал, но всъщност аз не пиша, а се хваля!!! [/Quote]
Продължавам да му се кефя с пълна сила и пожелавам на всеки да изпита такова чувство, когато си купи искания апарат (биз значение каква марка е) :)
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone 7 Plus
Малко обратна връзка от мен.
На 23.09 си поръчах 7+ JB от Мтел. Пристигна на 11.10, но pre-order-a ми сигурно е бил сред първите 20.
Не е заключен към Мтел, което е страхотно.
Събира отпечатъци като за световно.
На 23.09 си поръчах 7+ JB от Мтел. Пристигна на 11.10, но pre-order-a ми сигурно е бил сред първите 20.
Не е заключен към Мтел, което е страхотно.
Събира отпечатъци като за световно.
-
- Регистриран: 28 дек 2011, 15:32
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone 7 Plus
Ползвам Оригинален Кейс от Apple за моят iPhone 6 S Plus. Няма нищо общо с алтернативите от др. компании, ако искате телефона да се чуства добре в ръката Ви... Трябва да си приготвите около 120 лв.
Re: Apple iPhone 7 Plus
Промоционалния план в Теленор изтече. Масово си го бяхме поръчали за 1529 лв в брой и 24 месеца х21,99 за план (Нонстоп 30,99). Това правеше 2057 лв. В момента цената е намалена на 1429 лв в брой, но промоцията за плана вече я няма. Така това прави 1429 + 24х30,99 = 2173 лв. За това, че са едни пълни некадърници Теленор и не могат един месец да набавят бройки те решиха да увеличат крайната цена на телефона + план. Абсолютен позор!
Re: Re: Apple iPhone 7 Plus
Поне за преподписване или пренос не ги ли оставиха тези намалени цени на плановете?
Re: Re: Apple iPhone 7 Plus
Промоционалния план изтече, но и сега офертите за Нонстоп са в сила за пренос, за преподписване нямам представа.
Samsung Galahy Z Fold3, Phantom Silver
Apple Watch 6 44mm
Apple Watch 6 44mm