iPhone 7 Plus
Re: Apple iPhone 7 Plus
Още екстри, трие се само :) http://www.ixbt.com/news/2016/10/19/iphone-7-jet-black.html
-
- Регистриран: 04 юли 2006, 23:05
Днес и аз получих моя iPhone 7 plus Jet Black 256GB.
Ами какво да кажа...като едно подобно мнение по-долу:
Когато го усетих в ръката си, тогава разбираш какво бижу държиш, просто невероятен е ! ;)
Ами какво да кажа...като едно подобно мнение по-долу:
Когато го усетих в ръката си, тогава разбираш какво бижу държиш, просто невероятен е ! ;)
Re: Re: Apple iPhone 7 Plus
Честито и със здраве да си го ползвате :)
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
Re: Re: Re: Apple iPhone 7 Plus
Честито, наистина си си купил бижу.(yes)
Re: Re: Re: Re: Apple iPhone 7 Plus
Точно ти може ли да ми кажеш каква е разликата между бижу и смартфон. И на фона на тоя въпрос .... дали си научил какви проблеми има това бижу? Или трябва да ги премълчаваме?
Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone 7 Plus
То сайта ги премълчава, та ти темите във форума. Май бройката взривени/запалили се телефони гони Note-то. По мои груби сметки вече гонят 20-25 бройки от пускането. През два-три дена има някъде новина за поредния запалил се. Днес друга за следващия. Този път линка не е от руски сайт (и там го има), че нещо имаше възражения към братята: http://www.phonearena.com/news/iPhone-7-catches-fire-burns-a-car_id86828 Може да питате и Гугъл, сайтове дал бог.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone 7 Plus
[Quote]То сайта ги премълчава[/Quote]
То проблеми и с камерата има, ама нали това е "бИжутУ" за него само добро или нищо... :D
То проблеми и с камерата има, ама нали това е "бИжутУ" за него само добро или нищо... :D
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone 7 Plus
Само добро как??? Даже нищо ако не кажеш е вече грях
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone 7 Plus
Днеска получих калъфа!Уникален е, само нямам телефон да го ползвам, не, че да правя реклама, но ако някой е заинтересован го продавам на доста под продажната цена. Ще се радвам някой съфорумец да го ползва. И не прави много по-голям телефона, кейса не е никак голям :)
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
Здравейте,от няколко дни съм с iPhone 7 Plus/256 black!Впечатленията ми са,че това е 6Plus,но с по-добра камера и мисля,че е само това.Харесвам марката защото техните продукти просто работят!Натискаш каквото искаш да натиснеш и нещата просто заработват перфектно.Недостатък обаче е разположението на Home бутона,трябваше да е с два сантиметра по-ниско.Когато държа телефона с лява ръка(за да работя с дясната),аз го държа в долните две-трети от обема на апарата,а така смятам,че го държат всички или поти всички и като искам да натисна Home бутона,трябва да приплъзна(спусна)телефона по-надолу за да го натисна ,а аз имам доста голяма длан!Ако беше ,да речем като на Сони можем да го натискаме удобно с показалец или среден пръст.В крайна сметка едвали има някой който да го държи в горните две -трети!Пробвайте,може пък само аз да имам този проблем!Второ ,като за въртя апарата в хоризонтален режим,което си е удобство,изпитвам изключително НЕУДОБСТВО и се дразня,че като включа плеъра трябва да изправя апарата във вертикален режим за да си пусна музика и след това пак да се опитам да се наслаждавам на нещото си което съм правел преди това!Трето,аз слушам много музика,256гб ще ги напълня за нула време,но пък тук не харесвам звука когато съм със слушалки(Bose) Старият ми iPhone 4 вади три пъти(минимум)по-качествен,хубав и плътен звук от 6s и 7Plus (за петици незнам,не съм имал).говоря за една и съща песен с едни и същи слушалки,с огромно предимство е четворката която работи все-още прекрасно!И накрая легендарният 3D Touch!! Интересен е ,но не вярвам повече от двама -трима души да ползват "уникалните" му възможности,поне на мен не ми допада,опитвам се да свикна с него от година когато взех 6s ,но.... Има недостатъци,критикувам и се дразня,и се ядосвам,и ги псувам,но за съжаление това е най-доброто.
Леле колко глупости драснах,ама..... дразня се!
Леле колко глупости драснах,ама..... дразня се!