iPhone 6s Plus
Re: Apple iPhone 6s Plus
Точно днес дискутирахме с един съфорумник темата, че няма флагман на която и да е марка, струващ над 1000 лева, който да няма проблем/и и тук няма значение дали говорим за Айфон, Самсунг, Сони, ЛГ и т.н.
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
Re: Re: Apple iPhone 6s Plus
Това ми е ясно, ама втора бройка СЪЩИЯ проблем...
Re: Re: Re: Apple iPhone 6s Plus
И моя айфон сдаде багажа. От известно време насам, когато провеждам разговор човека отсреща го чувам много тихо. Усилвам го до край, но ефект никакъв. Не стига това, ами и отсреща не ме чуват добре. Днес говорих с един човек от форума и той може да го потвърди. Веднага се обадих на дружката ми в Теленор и утре ще го нося, но най-вероятно до десетина дни ще ми го подменят с нов. До тук добре, но дебилите от Теленор не са осигурили адекватни апарати спрямо статуса на дефектиралото устройство, и искат да ми набутат една П7-ца, а уж давали флагмани срещу флагмани. И за това лъжат.
ПС: Друго ме посъветваха. Да не се занимавам с Теленор, а директно да го нося в Creative Center. Ще го подменят, само гледат по имей. А пък офиса са го изместили на супер удобно за мен място на бул. Черни връх номер 65А.
ПС: Друго ме посъветваха. Да не се занимавам с Теленор, а директно да го нося в Creative Center. Ще го подменят, само гледат по имей. А пък офиса са го изместили на супер удобно за мен място на бул. Черни връх номер 65А.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Apple iPhone 6s Plus
Creative ще сервизират апарата само през първата година от гаранцията. Не съм сигурен дали въобще се занимават с операторски IPhone-и от България за втората година от гаранцията. По-добре им пиши на e-mail като обясниш проблема си и им дадеш IMEI на апарата. Спомени че телефона е Теленор-ски, за да не се разкарваш напразно.
Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone 6s Plus
Дадах го преди малко в Теленор за сервиз. Служителя с който се занимавах ме будалкаше 10 минути, че имали оторизиран сервиз от Епъл и имали правото да ги отварят, но по-вероятно е да ти дадат нов ми казва, защото не им се занимавало.:D
Съгласих се с него да приключим по-бързо, че не ми се занимаваше с глупости, а вкуса на горчилката от това, че ми дадоха Huawei P7, с който явно са зачуквали орехи остана дълго време след това. Баси, ей това е да слезеш от совалка на сал...
Съгласих се с него да приключим по-бързо, че не ми се занимаваше с глупости, а вкуса на горчилката от това, че ми дадоха Huawei P7, с който явно са зачуквали орехи остана дълго време след това. Баси, ей това е да слезеш от совалка на сал...
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone 6s Plus
[Quote]а вкуса на горчилката от това, че ми дадоха Huawei P7, с който явно са зачуквали орехи остана дълго време след това. Баси, ей това е да слезеш от совалка на сал...[/Quote]
Е Huawei P7 не е толкова лошо :)
Когато преди няколко години оставих на Глобул моя Айфон, ми дадоха оборотен Sony Ericsson-флип по който нито аз чувах какво ми говорят, нито другите ме чуваха мен.(woo)
Е Huawei P7 не е толкова лошо :)
Когато преди няколко години оставих на Глобул моя Айфон, ми дадоха оборотен Sony Ericsson-флип по който нито аз чувах какво ми говорят, нито другите ме чуваха мен.(woo)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone 6s Plus
Здравей Иван,
Моля да ми предоставиш информация в кой магазин сте оставили устройството за ремонт, за да можем да направим проверка по случая.
Благодаря предварително.
Моля да ми предоставиш информация в кой магазин сте оставили устройството за ремонт, за да можем да направим проверка по случая.
Благодаря предварително.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone 6s Plus
Здравейте, имате лично съобщение, но ще го кажа и тук. Дори и за най-големия си враг няма да предоставя, каквато и да е информация на непознати хора! Така, че дори и да имате добри намерения Ви се извинявам предварително, но аз съм голям човек и се оправям. Споделеното от мен е по-скоро от огорчение затова, че няма да си ползвам айфона, а някакъв "бивш" флагман с андроид 4.4.2. Надявам се скоро да си получа телефона. :)
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone 6s Plus
Защо не помогна вашият човек в Теленор? С този модел и проблем има цяла схема измислена. Даже се чудя как от Теленор се връзват. Моя близка се възползва от нея. Два месеца преди да изтече гаранцията го остави при тях с този "проблем". Смениха го с нов,продаде го изгодно и си взе 7 plus. Само не знам сменения пак ли е с пълна гаранция или остатъчната....
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone 6s Plus
Само че аз не си измислям и наистина телефона дефектира. Не искам да участвам в схеми и други подобни мероприятия, а да ми оправят или заменят телефона, или там каквото е нужно за да си го ползвам. Имам още пет месеца до изтичането на гаранцията, колкото ми остават и до края на договора. До тогава искам да си го ползвам. След това, ще ми дадат кода за отключване, така че, да си го ползвам и с други оператори. На майка G3-то се е прецакало непоправимо и сега е с някакъв измислен телефон. Обещал съм и го след тия няколко месеца.
Samsung GALAXY S22 Ultra