iPhone 7
Re: Apple iPhone 7
Интересно. Сега само да намерятначин да употребят тези възможности. Уж става въпрос за следващия iPhone. :)
Не виждам смисъл да се плюе по iPhone, при положение, че издухва всички други марки по всички показатели. Откакто взех седмицата, направо се преродих.
ПС: Един приятел пък беше супер скептичен и не искаше и да чува за ябълките, докато не спечели от една интернет игра :D Сега му дай само iPhone-а и не го занимавай :D
ПС: Един приятел пък беше супер скептичен и не искаше и да чува за ябълките, докато не спечели от една интернет игра :D Сега му дай само iPhone-а и не го занимавай :D
-
- Регистриран: 27 ное 2005, 21:09
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone 7
Има варианти с и без допълнителни портове. Macbook линията е предназначена за ученици/студенти, на които им трябва нещо леко, лесно преносимо и с дълъг живот на батерията.
Който има необходимост от нещо по-производително и да закача периферия има други два варианта с портове - единия с sdcard slot, minidp, usb3 и пр, а другия с няколко usb-c порта (конвертируеми към каквото искаш, според твоите конкретни нужди, вместо да се съобразяваш с наличното).
Едно време им се смяха за премахването на флопитата и го наричаха безумие.
После се смяха и на липсата на DVD у-ва при устройствата им.
Историята показва, че този смях е бил по-скоро безсмислена хълцаница.
Който има необходимост от нещо по-производително и да закача периферия има други два варианта с портове - единия с sdcard slot, minidp, usb3 и пр, а другия с няколко usb-c порта (конвертируеми към каквото искаш, според твоите конкретни нужди, вместо да се съобразяваш с наличното).
Едно време им се смяха за премахването на флопитата и го наричаха безумие.
После се смяха и на липсата на DVD у-ва при устройствата им.
Историята показва, че този смях е бил по-скоро безсмислена хълцаница.
-
- Регистриран: 27 ное 2005, 21:09
Re: Re: Apple iPhone 7
Вече втори ден откакто си взех iPhone 7 (преди това бях с iPhone SE).
Наистина добър телефон. Интересен е новият хоум бутон, камерата е станала още по-добра, звука е по-изчистен и силен (може би заради стерео спикърите).
Слушалките от SE-то ги прибрах и ползвам новите. Телефона така или иначе се зарежда когато не се ползва, та драма с кабели и преходници нямам.
Компактен, мощен и стилен. Към момента нямам никакви забележки към устройството.
Наистина добър телефон. Интересен е новият хоум бутон, камерата е станала още по-добра, звука е по-изчистен и силен (може би заради стерео спикърите).
Слушалките от SE-то ги прибрах и ползвам новите. Телефона така или иначе се зарежда когато не се ползва, та драма с кабели и преходници нямам.
Компактен, мощен и стилен. Към момента нямам никакви забележки към устройството.
Re: Re: Re: Apple iPhone 7
Аз ползвам моделите на Lg но винаги с мен е и айфон 7 плюс по функционален ми е андройда но често се случва да направи някое парче когато не трябва като телефон няма по добър от айфон на пазара без значение кой какво си говори
Re: Re: Re: Re: Apple iPhone 7
Някой имал ли е проблем телефона постоянно да се рестартира?
И има ли начин да се оправи това без да се влиза в сервиз?
И има ли начин да се оправи това без да се влиза в сервиз?
Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone 7
Не, такъв случай не съм имал никога до сега, а го ползвам от началото на октомври 2016-та.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone 7
Преинсталирай го през iTunes и го сетни като нов апарат,без връщане на бакъп.Ако не помогне е за сервиз.
Здравейте, имам Iphone7, който след година ползване доста се поочука. Сега ми оферираха една 7-ца с айклауд за смешни пари. Въпросът ми е може ли да го използвам за един вид "трансплантация" и колко ще ми коства услугата в сервиз. А и "донорът" е с по-голяма памет също.
Re: Re: Apple iPhone 7
И как ще я ползваш тая по-голяма памет от "донора" като е с iCloud?
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm