iPhone 6s Plus
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone 6s Plus
[Quote]Само не знам сменения пак ли е с пълна гаранция или остатъчната....[/Quote]
Където и да е по света да бъде сменен апарата, той ползва само и единствено остатъчната гаранция на подменения апарат.
Плюса на подмяната извън БГ е, че се получава отключен апарат.
Където и да е по света да бъде сменен апарата, той ползва само и единствено остатъчната гаранция на подменения апарат.
Плюса на подмяната извън БГ е, че се получава отключен апарат.
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
Re: Apple iPhone 6s Plus
Да питам и тук - с 10.3.2. съм и нямам Story of the day в Messenger. Имах го за няколко дни началото на февруари, докато бях с бета версия (не помня коя точно) и оттогава нищо. Ъпдейтнат е месинджъра. Някой с идеи?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone 6s Plus
Днес си получих новия айфон, но е заключен към Теленор. Не ми удължиха гаранцията както каза и ти, но пък имам нов телефон, който е с остатъчна гаранция 4 месеца точно до края на договора ми с Теленор. С получаването на айфона установих, че е излязъл и ъпдейт 10.3.3.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone 6s Plus
[Quote]Ванката:
Не ми удължиха гаранцията[/Quote]
Нещо се бъркаш. Никъде в гаранционната карта няма да пишат, че са ти я удължили, а просто се изчислява от датата на оставяне за ремонт до датата на получаване - с толкова време се удължава (по закон без да е упоменат никъде срокът). Отделно от гаранционната карта те си имат протоколи кога си го оставил за ремонт, кога си го получил ремонтиран и дори да нямаш нищо попълнено в гаранционната карта пак ще се удължи срока с толкова дни, колкото е бил на ремонт.
Не ми удължиха гаранцията[/Quote]
Нещо се бъркаш. Никъде в гаранционната карта няма да пишат, че са ти я удължили, а просто се изчислява от датата на оставяне за ремонт до датата на получаване - с толкова време се удължава (по закон без да е упоменат никъде срокът). Отделно от гаранционната карта те си имат протоколи кога си го оставил за ремонт, кога си го получил ремонтиран и дори да нямаш нищо попълнено в гаранционната карта пак ще се удължи срока с толкова дни, колкото е бил на ремонт.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone 6s Plus
Имах предвид, че след като ми дават нов телефон се надявах, да имам гаранция за още една година от Епъл. Не става въпрос за отремонтиран телефон, а за нов такъв!
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone 6s Plus
При замяна гаранцията продължава със срока на старата гаранционна карта + дните, които е бил в ремонт преди да си получиш ремонтирания/новия телефон.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone 6s Plus
Ако беше така хората със самсунги щяха да карат по цял живот с един телефон(woo)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone 6s Plus
Близо 9 месеца откакто ми смениха айфона с рециклирана бройка и говорителя отново се прецака. Освен всичко друго се появяват от време на време някакви тънки черни линии по екрана, особено, когато браузвам или гледам видео, или когато си отключвам телефона. Появяват се за миг и бързо избледняват след това. Не си спомням да съм го удрял или мокрил. Вече не е гаранционен и хич няма да се занимавам да го нося по сервизи.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone 6s Plus
Близо 9 месеца откакто ми смениха айфона с рециклирана бройка и говорителя отново се прецака. Освен всичко друго се появяват от време на време някакви тънки черни линии по екрана, особено, когато браузвам или гледам видео, или когато си отключвам телефона. Появяват се за миг и бързо избледняват след това. Не си спомням да съм го удрял или мокрил. Вече не е гаранционен и хич няма да се занимавам да го нося по сервизи.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone 6s Plus
Сменил си нов за рециклиран на който веднъж му е гърмял говорителя?
Рециклиран Айфон = бръмчано БМВ, на който не можеш да хванеш километража...
Рециклиран Айфон = бръмчано БМВ, на който не можеш да хванеш километража...