съвет за iphone
съвет за iphone
Здравйте всички!
Идват празници и мисля да си сменя стария телефон с айфон(от борсата:-))Става въпрос за 2g.Понеже този телефон в Бг може да се намери само внос и всички на които съм се обадил ми казват че няма документи???Ами ако е краден?Възможно ли е полицията да дойде у дома след месец?Всяко мнение би ми било полезно.
Благодаря!
Идват празници и мисля да си сменя стария телефон с айфон(от борсата:-))Става въпрос за 2g.Понеже този телефон в Бг може да се намери само внос и всички на които съм се обадил ми казват че няма документи???Ами ако е краден?Възможно ли е полицията да дойде у дома след месец?Всяко мнение би ми било полезно.
Благодаря!
-
- Регистриран: 08 сеп 2008, 13:03
Re: съвет за iphone
Имах ябълката 3G варянта закупена от АТ and T.Ползвах я известно време и я пратих на брат ми в България защото не ми харесваше.Според мен това е телефон за газария не за бизнес.Другото което ме разочарова много е,че свирише страшно слабо без слушалки.За мен това са чисто пропиляни пари за този Iphone.Не се лъжи да си го копуваш от България.Ако имаш възможност най-добре го закупи от www.ebay.com защото в Америка вече не го продават в AT and T говорим за 2G версията.Ако си го купиш от там има някой обяви които включват кутия и документи.Ако си мислиш,че е рисковано защото някой може да те излъже-Не не е!Всяка седмица правя покупки от там даже сега подаръците за коледа ще закупя от там.Защо е безопасно?Защото Ebay работи с Pay-Pal(парични преводи през интернет''Транзакции'')Ако нещо стане или телефона дойде повреден те ще ти върнат парите.Няма за какво да се притесняваш.
Много от нещата,които казваш са така на теория,но реалността още повече приложена за България не е толкова розова за Paypal.
Реално да си го вземеш от САЩ с доставка до БГ може да ти излезе дори по-скъпо като се сложи МИТО и ДДС.Заобикалянето им е доста рисковано и може да се окажеш вътре със съответната сума - митничарите не са балами.
Иначе скоро четох за случай в който човек си е купил от известен БГ търговец,който дори участваше във този форум iPhone 3G и след известно време му се обадили да го привикат в полицията за повдигнато обвинение срещу него - в крайна сметка въпросния търговец се оказа,че го е купил от "случаен" човек,който очевидно го е откраднал явно от някой не толкова случаен човек,който е подал жалба в полицията.Та в крайна сметка междинния човек е дал нов iPhone 3G на крайния клиент,но това е постъпка 1:1000 и като цяло много трябва да се внимава за покупка на телефони по интернет обяви.
Най-малкото което трябва да търсиш е да има пълен комплект кутия и тн - малка е вероятността да е откраднат барабар със всички оригинални аксесоари и кутията.
И всичко това е станало на телефон,който официално не се внася в БГ и се продава почти само от куфарни търговци.За мен лично от случката остана питанката как аджеба първособственика е доказал,че телефона е негов пред полицията ..
Реално да си го вземеш от САЩ с доставка до БГ може да ти излезе дори по-скъпо като се сложи МИТО и ДДС.Заобикалянето им е доста рисковано и може да се окажеш вътре със съответната сума - митничарите не са балами.
Иначе скоро четох за случай в който човек си е купил от известен БГ търговец,който дори участваше във този форум iPhone 3G и след известно време му се обадили да го привикат в полицията за повдигнато обвинение срещу него - в крайна сметка въпросния търговец се оказа,че го е купил от "случаен" човек,който очевидно го е откраднал явно от някой не толкова случаен човек,който е подал жалба в полицията.Та в крайна сметка междинния човек е дал нов iPhone 3G на крайния клиент,но това е постъпка 1:1000 и като цяло много трябва да се внимава за покупка на телефони по интернет обяви.
Най-малкото което трябва да търсиш е да има пълен комплект кутия и тн - малка е вероятността да е откраднат барабар със всички оригинални аксесоари и кутията.
И всичко това е станало на телефон,който официално не се внася в БГ и се продава почти само от куфарни търговци.За мен лично от случката остана питанката как аджеба първособственика е доказал,че телефона е негов пред полицията ..
Виж, ако харесваш Нокиа Н97, значи айФоун не е за тебе. Той не е за хората, които мислят "О Нокиа, любов мояю аз ще остана с теб, каквото и да става. Няма значение, че винаги ще си стоя на 1 ниво, без еволюция!". НО ако си от другият тип хора, като мене, купувай айФоун и му се кефи. Повярвай ми, няма да сажаляваш!
П.П.
http://iphone-bulgaria.com/forum/viewtopic.php?f=27&t=6469
П.П.2
Извинявам се за грешките си в поста. (правописни)
П.П.3
Това, което написах в тозси пост си е лично мое мнение и няма да го наптрапвам на никой!
П.П.
http://iphone-bulgaria.com/forum/viewtopic.php?f=27&t=6469
П.П.2
Извинявам се за грешките си в поста. (правописни)
П.П.3
Това, което написах в тозси пост си е лично мое мнение и няма да го наптрапвам на никой!
На мен ми трябва за гъзария бе :-) и качествена музика през слушалките.А относно eBay-някой ще си го прибере преди да стигне до мен все пак живеем в България
За крадените телефони някой да сподели нещо?
За крадените телефони някой да сподели нещо?
е каква е тая гъзария като не можеш да направиш една качествена снимка :-)
По добре си купи панела му :-)
Но виж, с габаритите му ще те виждат от далече и ще си голям "гъзар"
По добре си купи панела му :-)
Но виж, с габаритите му ще те виждат от далече и ще си голям "гъзар"
SX_1000 това си е твое мнение и не си мисли,че ще ми повлияеш с него!Ако ми трябва хубава снимка взимам си цифрофия!
-
- Регистриран: 08 сеп 2008, 13:03
Като бивш собственик на ябълката ти казвам моето впечетление от нея.Дали ще го купиш това си е твоя работа.
А къде видяхте човека да ви пита за съвет при избор на телефон ? Спрял се е на конкретен модел и не резбирам защо изобщо се морите.
По темата , единственото което е достатъчно да гледаш е телефона да си е в комплекта , по възможност с кутията .
По темата , единственото което е достатъчно да гледаш е телефона да си е в комплекта , по възможност с кутията .
че защо да искам да ти влиая, изобщо не ми пука какво ще вземеш :-)
то дори блутуда няма да можеш да ползваш, какви са тия гъзарщини не мога да си обясна :-)
то дори блутуда няма да можеш да ползваш, какви са тия гъзарщини не мога да си обясна :-)