Samsung Omnia or Iphone 2g 8gb
Samsung Omnia or Iphone 2g 8gb
Кое си заслужава! и защо?
Re: Samsung Omnia or Iphone 2g 8gb
За какво ще го ползваш?
Лично аз бих взел iPhone и даже мисля да си направя един подарък за коледа...
Лично аз бих взел iPhone и даже мисля да си направя един подарък за коледа...
Ми по скоро за забавление и аз бих избрал ihone днес разгледах и Omnia доста добър е той но се чудя още.
Щом е за забавление определено iPhone!
Омниата е по скоро бизнес телефон а и дисплеят му е нестандартен и ще имаш проблеми.
Омниата е по скоро бизнес телефон а и дисплеят му е нестандартен и ще имаш проблеми.
Но не знам от къде да взема iphone защото не се доверявам много на борсата поради личен опит.
И аз имам лоши спомени от борсата.
Но за iphone 2g 8gb друг начин няма-нов в България не се продава
Виж тук http://iphone-bulgaria.com/forum/viewforum.php?f=26 има оферти на чисто нови внесени на цена около 700лв
Но за iphone 2g 8gb друг начин няма-нов в България не се продава
Виж тук http://iphone-bulgaria.com/forum/viewforum.php?f=26 има оферти на чисто нови внесени на цена около 700лв
Знам го сайта половината съм го прочел.Има и някой работи които ме спират например не може да прави видео за блутута и сеган е сещам други.
Така е има някои минуси но плюсовете са много повече.Просто такъв интервейс и дизайн съчетани с качеството на музиката на ipod друг телефон не притежава!
Музиката е просто уникална слушал съм на ипод и опредено е мнгоо добра.
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
Ако държиш на интерфейс - iPhone 2G, ако държиш на каквото и да е друго - Omnia. Omnia няма никакви проблеми с резолюцията, дори напротив, колкото и да я плюят много хора, не виждат, че в нея има и някои предимства.
А за iPhone ти си знаеш. Камерата е много кофти, няма видео, няма светкавица, няма слот за карта, bluetooth не може да се ползва за трансфер, батерията е ужасно слаба, няма 3G, няма GPS, няма DivX и XviD поддръжката на Omnia, няма FM radio с RDS, нямаш copy+paste в менюто и т.н. и т.н.
Изборът ти е ужасно лесен. Ако дизайн и интерфейс са единствените неща, на които държиш, вземи си iPhone. Но пък ако е така събери си/отдели още малко пари и си купи Omnia и iPod Touch :)
А за iPhone ти си знаеш. Камерата е много кофти, няма видео, няма светкавица, няма слот за карта, bluetooth не може да се ползва за трансфер, батерията е ужасно слаба, няма 3G, няма GPS, няма DivX и XviD поддръжката на Omnia, няма FM radio с RDS, нямаш copy+paste в менюто и т.н. и т.н.
Изборът ти е ужасно лесен. Ако дизайн и интерфейс са единствените неща, на които държиш, вземи си iPhone. Но пък ако е така събери си/отдели още малко пари и си купи Omnia и iPod Touch :)