IGO8 Navigaciq
IGO8 Navigaciq
Molq vi za malko pomo6t!
tarsq ot nqkolko dni IGO8 za iphone 3g ama ni6to!
Ako nqkoi moje da pomogne.
tarsq ot nqkolko dni IGO8 za iphone 3g ama ni6to!
Ako nqkoi moje da pomogne.
Re: IGO8 Navigaciq
Няма баце. И във склада няма!
bahti za kvo se navirame za takiva telefoni deto za ni6to ne stavat!
Nokia si e nokia.
iphone 3g ima gps i da ne stava za ni6to.
Nokia si e nokia.
iphone 3g ima gps i da ne stava za ni6to.
Еми намери си друх софт за айФоунда де! ексДжипиес е добър. :)
keyone az ne razbiram ot ni6to na toq iphon,ako mu go smenq 6e moje li da ka4a ne6to togava?
Посети iPhone-bulgaria.com/forum/ и няма да имаш проблеми. :)
Tam ni6to ne stava.
pusnah tema za dr navigaciq za iphona i e sprqha.Pusna li sa edna sme6na navigaciq XGPS i ni6to dr.
Nqma da se razrovi nqkoi i da iskara ne6to za toq telefon.
pusnah tema za dr navigaciq za iphona i e sprqha.Pusna li sa edna sme6na navigaciq XGPS i ni6to dr.
Nqma da se razrovi nqkoi i da iskara ne6to za toq telefon.
Кое му е лощото на xGPS-a?
moeto li4no mnenie e- 4e nai dobrata e garmin,igo,Navigon,tomtom.
az ne sam e polzval no edin poznat vika 4e za sqko polzvane trqbva da se svalq karta.
az ne sam e polzval no edin poznat vika 4e za sqko polzvane trqbva da se svalq karta.
На друго място ти показах че има и IGO 8 и доста други програми за навигация за iPhone.
Това че ти не може да се справиш по-ред причини ,това си е твой проблем?
Да Ябълката има GPS и се справя доста по-добре от подобието на такова на Nokia,Показах ти как?
Защо не си остана с N95 8Gb ами взе iPhone,като не му разбираш?
За да може после да говорите по форумите каква пръчка е Ябълката.А не казвате че не може да направите елементарни процедури с апарата.Не е виновен Телефона,а задтелефонното устройство?
А относно темата ти в другия форум ти я изтриха по ред причини,ти се сещаш защо?
И защо не си вземеш пак една прехвалена Nokia.Защото не iPhone е за Теб,а Ти не си за iPhone
Това че ти не може да се справиш по-ред причини ,това си е твой проблем?
Да Ябълката има GPS и се справя доста по-добре от подобието на такова на Nokia,Показах ти как?
Защо не си остана с N95 8Gb ами взе iPhone,като не му разбираш?
За да може после да говорите по форумите каква пръчка е Ябълката.А не казвате че не може да направите елементарни процедури с апарата.Не е виновен Телефона,а задтелефонното устройство?
А относно темата ти в другия форум ти я изтриха по ред причини,ти се сещаш защо?
И защо не си вземеш пак една прехвалена Nokia.Защото не iPhone е за Теб,а Ти не си за iPhone