Apple: разблокиран iPhone е свръх-опасен
Re: Apple: разблокиран iPhone е свръх-опасен
Някои хора не разбират от сарказъм... Да си забелязал, че аз и board сме Apple фенове?
[Quote]@deezel:
"Някои хора не разбират от сарказъм... Да си забелязал, че аз и board сме Apple фенове?"[/Quote]
Та има ли още хора в БГ които да не знаят това (woo)
Искрено се надявах това което прочетох от теб да не е [Quote]"сарказъм.."[/Quote]
Помислих че вече си получил "просветление" ;)
Но..........., нито за миг не съм си представял че си Nokia фен :D(coffee)
"Някои хора не разбират от сарказъм... Да си забелязал, че аз и board сме Apple фенове?"[/Quote]
Та има ли още хора в БГ които да не знаят това (woo)
Искрено се надявах това което прочетох от теб да не е [Quote]"сарказъм.."[/Quote]
Помислих че вече си получил "просветление" ;)
Но..........., нито за миг не съм си представял че си Nokia фен :D(coffee)
Абе аз не съм толкова фен на Епъл, колкото много доволен ползвател на айфон. Но честно казано, ако имаше някоя машинка стил Omnia HD с Андроид, щях да изневеря на ябълката. Но понеже няма такава, 3GS си остава най-доброто решение за мен :D
Аз пък все повече се замислям за Hero, просто ей така.
На мен нещо не ми се дават пари, за просто ей така, но много ще се радвам ако си вземеш, за да има повече информация за платформата от първа ръка :D
-
- Регистриран: 09 фев 2009, 11:12
Е това е истината. iPnone 3Gs 32 GB + iPod touch 32 GB = 64 GB Apple idiot. Така най накрая имам място за всичко. :D Малко е неудобен, но неможе всичко да е ОК.
Тц тц станало е дебело като някой последен модел НТС :D
:D Ба никога няма да направя такава комбинация.Това за сетен път показва,че продуктите на "ябълката" като че ли промиват мозъка на човек и променят мисловната му дейност фатално 8)Особено след като проучих скоро плеърите на [B]Cowon[/B]:)
[Quote]@motofen2:
"Ба никога няма да направя такава комбинация.Това за сетен път показва,че продуктите на "ябълката" като че ли промиват мозъка на човек и променят мисловната му дейност фатално Особено след като проучих скоро плеърите на Cowon"[/Quote]
Аз съм на същото мнение.
Тези продукти действат по-фатално от други марки телефони на клиента.
Това е дрога :D
Тази зелена ябълка ще се взриви в джоба, но фена е супер щастлив :D
"Ба никога няма да направя такава комбинация.Това за сетен път показва,че продуктите на "ябълката" като че ли промиват мозъка на човек и променят мисловната му дейност фатално Особено след като проучих скоро плеърите на Cowon"[/Quote]
Аз съм на същото мнение.
Тези продукти действат по-фатално от други марки телефони на клиента.
Това е дрога :D
Тази зелена ябълка ще се взриви в джоба, но фена е супер щастлив :D
използвайте си дранкулките,тай и тай има недостиг на Айфончета,не си ги купувайте,аз ще ги изкупя всичките;)