[Заключена] BSOD (син екран на смъртта) и при iPhone

Потребителски аватар
PoceH_BS
Регистриран: 02 сеп 2014, 08:05

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BSOD (син екран на смъртта) и при iPhone

Мнение от PoceH_BS » 26 юни 2015, 01:05

Какво очакваш да ви отговоря на обидите? Съжелявам, но няма как да се получи да падна толкова ниско до вашето ниво.
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.

muamamu1
Регистриран: 29 сеп 2013, 20:04

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BSOD (син екран на смъртта) и при iPhone

Мнение от muamamu1 » 26 юни 2015, 01:06

Не съм те обиждал, само ти казвам да не се нервираш. Като изключим това, още не си ми казал дали не мислиш, че проблемът е в оператора и засяга само телефоните, работещи под него?

sladyrko
Регистриран: 01 апр 2009, 18:02

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BSOD (син екран на смъртта) и при iPhone

Мнение от sladyrko » 26 юни 2015, 01:11

:)
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!

Потребителски аватар
PoceH_BS

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BSOD (син екран на смъртта) и при iPhone

Мнение от PoceH_BS » 26 юни 2015, 01:14

Още с първото си мнение по темата:

[Quote]Мисля, че можеше да минеш и без добавката накрая. Пак си показваш заядливте рогца и пак ще ти кажа, че това не говори нищо хубаво за теб.[/Quote]

И ТИ можеше да си го спестиш, нали?

Ако една странична компания, била то и Мобилен Оператор може толкова лесно да "скапе" iOS, помисли си за организациите които се занимават само с това, или това въобще не ти е дошло на ум? Помисли си колко тъпанари (с извинение) в момента правят "reverse engeneering" за да видят вратичките в iOS... Замисли ли се?

muamamu1

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BSOD (син екран на смъртта) и при iPhone

Мнение от muamamu1 » 26 юни 2015, 01:17

На всеки му е пределно ясно, че "вратички" има във всяко едно устройство. Живеем в свят, в който думите "лично пространство" нямат никакъв смисъл в кибер пространството. И? Това не е нищо ново. Но е причината да не изпозлвам Google Play Services на телефона си. Въпреки това не пускам теми всеки ден за пробиви в Android, нали? Въпреки че има много. Това, което правиш, е злоба, и аз само ти казвам, че за теб е по-добре да я оставиш. Това е просто съвет, не е обида.

Потребителски аватар
PoceH_BS

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BSOD (син екран на смъртта) и при iPhone

Мнение от PoceH_BS » 26 юни 2015, 01:20

Евалата! Страшен политик ще излезе от теб ако не си...
Няма СМИ да се говори за проблемите, нали, заравяме главата в пясъка и... :D

muamamu1

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BSOD (син екран на смъртта) и при iPhone

Мнение от muamamu1 » 26 юни 2015, 01:23

Да, прав си, сигурен съм, че писа точно в този форум, за да решиш проблема. Няма смисъл повече да говориш, убеждавай се сам. Лека нощ.

zmianatz
Регистриран: 23 окт 2009, 22:45

Re: Re: Re: Re: Re: Re: BSOD (син екран на смъртта) и при iPhone

Мнение от zmianatz » 26 юни 2015, 05:03

И какво като не си сам? Да дрънкаш глупости с приятели по телефона е много фенско, нали, много гот... :S Да се правиш на интересен, да копираш чужди фрази... А бе - не случайно истински интелигентните хора са сами и тези, търсещи прозрение - бягат далеч от този свят... :) На мен темата ми е интересна и смятам, че човек трябва да е индивидуален, а не копи-пейст от някой друг. Но простотията именно на т'ва се кефи и над това залага - да се слее с тълпата... :) Не, мерси - живота ти, изпълен с пози не ми е интересен...

zmianatz
Регистриран: 23 окт 2009, 22:45

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BSOD (син екран на смъртта) и при iPhone

Мнение от zmianatz » 26 юни 2015, 05:14

На мен темата ми е интересна и ще я следя. (flower) Благодаря

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BSOD (син екран на смъртта) и при iPhone

Мнение от Ванката » 26 юни 2015, 08:18

Няма нищо лошо в темата. Плюс това, заглавието е: "син екран на смъртта [B]и[/B] при iPhone". Аз не виждам заяждане, а просто новина. Единствено автора не трябваше да започва темата, обръщайки се иронично към потребител. Моля пишете по нея ако ви е интересна, ако ли не, просто я подминавайте! Няма смисъл да се предизвиквате и да я пълните с глупости.
Samsung GALAXY S22 Ultra

Отговори