Подреждане на нотификациите при iOS 9.1
Подреждане на нотификациите при iOS 9.1
Здравейте . Искам ви попитам мога ли в iOS 9.1 на iPhone, когато отида в настройките и от там в тези за Нотификациите да подреждам както аз искам, а не това да става по азбучен ред. При iOS 8 това го имаше като опция (горе в дясно имаше бутон Edit)
Re: Подреждане на нотификациите при iOS 9.1
Елементарно е. B notifications променяш sort order от recent на manual и си ги подреждаш с местене нагоре надолу
Re: Re: Подреждане на нотификациите при iOS 9.1
Това е свързано как да ти се подреждат на екрана, когато ги получаваш (дали да са подредени според времето, в което си ги получил или по групи както ти избереш). Аз искам когато влезна в нотификации и видя списъка с приложения да мога да ги подреждам и ако ползвам някое приложение по-интезивно да мога да го направя бързо (примерно ако това приложение е Viber да не се налага да превъртам целия списък, за да спра звука само на това приложение) Дано да съм обяснила добре нещата :)
Re: Re: Re: Подреждане на нотификациите при iOS 9.1
Колкото по-напред ти е дадено приложение в сетингс списъка, толкова по-горе ще е и в центъра с нотификациите. Повече от това не мога да ти обясня.
Ето чети ако можеш:
www.iphonehacks.com/2015/09/how-to-group-notifications-by-app-in-ios-9-notification-center.html
Ето чети ако можеш:
www.iphonehacks.com/2015/09/how-to-group-notifications-by-app-in-ios-9-notification-center.html
Re: Re: Re: Re: Подреждане на нотификациите при iOS 9.1
Нещо не се разбираме. Виж снимката в дясно е при iOS6, а в ляво е iOS 9.1, при едното може да ги подредиш в какъвто искаш ред с бутона edit горе вдясно, а при 9.1 са подредени по азбучен ред и незнам как може да се промени това
Re: Re: Re: Re: Re: Подреждане на нотификациите при iOS 9.1
Добре, ти наистина ли не четеш какво ти казват? Когато влезеш в Settings -> Notifications -> Sort By даваш Manual и после Back и си ги подреждаш както ти е кеф. Вайбъра отгоре после Фейса и тн... Отделно имаш и Group By секция... всичко си е на мястото...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Подреждане на нотификациите при iOS 9.1
Вие правите ли разлика от настройките. Това, което ми казвате и Вие и другия потребител се отнася за подредбата на нотификациите как да излизат на заключен екран или ако дръпнете лентата отгоре на екрана. Аз искам да ги подредя в самото меню на настройките, където са само по азбучен ред и ако искам да коригирам на някое приложение дали да има известие от него, дали да има звуково известие и т.н това става само като го търся по име. Дано този път прочетете написаното, защото явно снимката в предния пост не помогна