Цени на всички модели iphone от 2011 досега
https://money.bg/gadgets/eto-kakvi-sa-realnite-tseni-na-vsichki-modeli-iphone-ot-2011-a-dosega.html
Re: Цени на всички модели iphone от 2011 досега
Бахти печелбите луди...
Като има будали ще има и тарикати.
Като има будали ще има и тарикати.
Re: Цени на всички модели iphone от 2011 досега
доста заблуждаваща статистика.. това не са пълните разходи за един Iphone.. като се добавят маркетинг, заплати, развой, патенти и др. печалбата от един телефон е 50-60%
Re: Re: Цени на всички модели iphone от 2011 досега
Само да дойде Айфона в България...хич не ме интересуват цените.
Re: Re: Re: Цени на всички модели iphone от 2011 досега
Във всяка една статия за Apple ръсиш едно и също: Как независимо какво и за колко пари пуснат ти ще си го купиш.
На никой не му пука за какви глупости си даваш парите, не си и интересен грам.
На никой не му пука за какви глупости си даваш парите, не си и интересен грам.
Абеее, не е точно така, че не съм интересен.
Доста хора ми се хващат на акъла:D
Айди, ти не, с тебе ще говоря нормално.
Доста хора ми се хващат на акъла:D
Айди, ти не, с тебе ще говоря нормално.
[Quote]доста заблуждаваща статистика[/Quote]
заплатите са тези червени стойности. един човек не прави 1 апарат цял ден. Тия червени цифри са всичко - заплати, ток, амортизация на машините, резервни част за производствените машини и т.н.
заплатите са тези червени стойности. един човек не прави 1 апарат цял ден. Тия червени цифри са всичко - заплати, ток, амортизация на машините, резервни част за производствените машини и т.н.
[Quote]доста заблуждаваща статистика.. [/Quote]
Заблуждаваща е разбира се- няма телефон чиято себестойност да е по-висока от $180. И в тези 180$ влиза всичко ОСВЕН рекламата. Лично съм проучвал нещата и отговорът от Фокскон беше прост:
Телефон почти 1:1 със S6 (с мин. разлики по дизайна), име по желание, сток Андроид и заводска гаранция от 2г. ще ми струва поне по $179 при минимална поръчка от 350 000 бройки и слизаше под $165 при 1млн. бройки...
Сега смятай сам какви стават цените когато поръчваш 50-60-70 млн. бройки и се казваш Епъл, а и не забравяй, че самият хардуер на айфона е по-евтин...
Заблуждаваща е разбира се- няма телефон чиято себестойност да е по-висока от $180. И в тези 180$ влиза всичко ОСВЕН рекламата. Лично съм проучвал нещата и отговорът от Фокскон беше прост:
Телефон почти 1:1 със S6 (с мин. разлики по дизайна), име по желание, сток Андроид и заводска гаранция от 2г. ще ми струва поне по $179 при минимална поръчка от 350 000 бройки и слизаше под $165 при 1млн. бройки...
Сега смятай сам какви стават цените когато поръчваш 50-60-70 млн. бройки и се казваш Епъл, а и не забравяй, че самият хардуер на айфона е по-евтин...
Re: Re: Re: Цени на всички модели iphone от 2011 досега
Айдееее излязна iOS 10(yes)(yes)(yes)
Re: Re: Re: Re: Цени на всички модели iphone от 2011 досега
Хихи, точно сега разбирам от Вас. Тегли се.8)