Помощ за iphone
Помощ за iphone
Здравейте!
Имам следния проблем: Имам iphone, в режим "Disabled". Телефона не е ползван от мен, нямам инфо за Apple ID, нито icloud, нищо. Телефона е мой, имам документи, кутия. Не е купуван от Бг. Пробвах през i tunes да го изчистя, но ми иска ID.
Има ли начин, чрез itunes да се възстанови с фаббрични настройки?. Дали в магазин на Apple могат да ми помогнат?
Имам следния проблем: Имам iphone, в режим "Disabled". Телефона не е ползван от мен, нямам инфо за Apple ID, нито icloud, нищо. Телефона е мой, имам документи, кутия. Не е купуван от Бг. Пробвах през i tunes да го изчистя, но ми иска ID.
Има ли начин, чрез itunes да се възстанови с фаббрични настройки?. Дали в магазин на Apple могат да ми помогнат?
Re: Помощ за iphone
Щом ти иска ID (разбирай Apple ID или по-конретно iCloud) значи някой го е ползвал и не е излязъл от iCloud-а си. В това състояние единствено можеш да го пуснеш за части освен, ако познаваш предишния собственик на устройството и го накараш да си излезе от iCloud-а.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Re: Re: Помощ за iphone
Ако има документи за телефона, както казва, от Apple ще му съдействат за отключването му.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
Re: Re: Re: Помощ за iphone
Никой не може да му съдейства освен този, който го е ползвал последно и не е излязъл от iCloud-а си.
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Re: Re: Re: Re: Помощ за iphone
Ако телефона е на негово име ще му съдействат. Гарантирам. Ако не е, тогава е проблем.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
Re: Re: Re: Re: Re: Помощ за iphone
С нищо не могат да му съдействат, колкото и да му се иска. Единственото, което може да направи е да си възстанови (смени) паролата, ако я е забравил: https://iforgot.apple.com/password/verify/appleid
Сега, ако излезе с оправданието, че не помни какви дати на раждане е въвеждал, тайни въпроси и отговори ... е ясно, че ще го продава за части.
Сега, ако излезе с оправданието, че не помни какви дати на раждане е въвеждал, тайни въпроси и отговори ... е ясно, че ще го продава за части.
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Помощ за iphone
В зависимост от кой фирмуер е, ако си късметлия, може да има начин да се байпасне и да си го реактивираш... Виж в настройките кой номер е ОС-то точно и потърси в тубата като пишеш номера и bypass. От Apple няма как да му съдействат, след като казват, че нямат достъп до акаунтите. Ако е забравил паролата има си Ресет по меил... :)
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
Re: Помощ за iphone
Може да питаш по имейл на съпорта на епъл. В България не знам дали има истински магазин на епъл, единствено сервиза е сертифициран - Креатив център. С фабрични настройки ще стигнеш до същото положение защото при активиране се свързва по интернет с епъл и прави проверка за състоянието. А също може да питаш и в споменатия сервиз. Носи си всичко за телефона ако ходиш там. А тук https://checkcoverage.apple.com/ може да пише защо е в такова състояние
Re: Re: Помощ за iphone
Благодаря за отговорите!
Вчера питах в магазин на i-Style, казаха ми, че варианта е да си кореспондирам с регионелния център, бил в Гърция, да пратя описание на случая+ документите за покупката и да чакам решение. Днес мисля да мина и до Криейтив център, ако там са по-запознати, да споделят и тяхно мнение. Ще ви държа в течение!.
И да попитам- Има ли смисъл, човекът, ползвал телефона, да се опитва да активира телефона(ако успее да се сети за ID или пощата)?. Дали след N-бр опити не се блокира и е безмислено да се опитва, дори и да уцели правилните данни?.
А, да добавя, проверен е през линка, който е даден по-горе- 1.Валидна дата на закупуване;
2.Техническа поддръжка по телефона: изтекла
Отговаряте на условията за закупуване на техническа поддръжка по телефона от консултант на Apple.
3.Покритие на ремонт и сервиз: активно
Вчера питах в магазин на i-Style, казаха ми, че варианта е да си кореспондирам с регионелния център, бил в Гърция, да пратя описание на случая+ документите за покупката и да чакам решение. Днес мисля да мина и до Криейтив център, ако там са по-запознати, да споделят и тяхно мнение. Ще ви държа в течение!.
И да попитам- Има ли смисъл, човекът, ползвал телефона, да се опитва да активира телефона(ако успее да се сети за ID или пощата)?. Дали след N-бр опити не се блокира и е безмислено да се опитва, дори и да уцели правилните данни?.
А, да добавя, проверен е през линка, който е даден по-горе- 1.Валидна дата на закупуване;
2.Техническа поддръжка по телефона: изтекла
Отговаряте на условията за закупуване на техническа поддръжка по телефона от консултант на Apple.
3.Покритие на ремонт и сервиз: активно
Re: Re: Re: Помощ за iphone
Той по - блокиран от това не може да стане. Ако този, който го е ползвал се сети за аппле Ай Ди - то си и паролата, може да активирате телефона и след това да изтриете това Ай Ди и да си сложите друго или да не го правите.
При мен Ай Ди - то си е имейла, с който се регистрирах. Паролата трябва да се сети сам.
При мен Ай Ди - то си е имейла, с който се регистрирах. Паролата трябва да се сети сам.