Apple iPad 9,7
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPad 9,7
Голямото предимство на облачните услуги е,че всичко ти е достъпно,на всички устройства.Аз също не снимам с таблета.Но пък е несравнимо,снимките направени с телефона,да ги разглеждаш на 10 инча екран.Google photos,както казаха по-нагоре,е много добро.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPad 9,7
Свалих го на телефона, може би сте прави, само чакам да ми дойде таблета, тия от емаг много бавни са станали..:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPad 9,7
Някой може ли да ми каже как стоят нещата с тестването на тоя айпад от емаг го поръчах, ще мога ли да го отворя, да го включа..
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPad 9,7
Малко ми е тъпо да пиша сам в тая тема, ама нема начин, имам последно питане и спирам да спамя - взех таблета, само дето не мога да разбера от къде се сменят клавиатурите, по-горе един колега беше снимал клавиатура на две части, също така искам да попитам какво да правя с батерията като падне - 12 часа зареждане ли, или?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPad 9,7
Задържаш иконката с клавиатура най-долу в дясно и приплъзваше на сплит. Така ги разделяш. Относно зареждането, не чакай да пада напълно на 0%, а на 10-15%. Не е и задължително и 100% - то зареждане.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Бях ти обяснил по-назад,но явно не ти е станало ясно.Когато ти излезе клавиатурата,задържаш пръста върху клавиша,в долния десен ъгъл и ти излизат опциите.Без да пускаш клавиша,плъзгаш пръста към съответния избор.В нета има стотици ревюта,но не знам защо не ги намираш.Зареждай си таблета,когато ти е удобно и до пълния капацитет.Ако го изключиш преждевременно или го държиш по-дълго на зарядното,няма да се случи нищо.Безсмислено е да се прави 12 часово,първоначално зареждане.В книжката с упътването на таблета е описано всичко,включително и за зареждането.Прочети го!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPad 9,7
Благодаря Ви, колеги, а относно разделянето на екрана имам в предвид, че видях в сайта на епъл как мога да бъда в две приложения наведнъж...абе май ме разбрахте :D
Не ти трябва 12 часа да стои бучнат в тока.
Като се зареди махай, без значение времето, за което е станало зареждането.
Като се зареди махай, без значение времето, за което е станало зареждането.
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPad 9,7
Ще послушам ванката и ще го сложа на зарядното като стане на 10-15 %, но не съм сигурен колко време да го зареждам, всеки различно ми казва...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPad 9,7
Това е мултитаскинг, не си спомянм дали беше вкючен по подразбиране
Settings - General - Multitasking - Allow multiple apps
Със суайп отдясно и ще дава опции за други апове, аз го ползвах за скайп, но все се пускаше сам в браузъра и го спрях мултито.
Settings - General - Multitasking - Allow multiple apps
Със суайп отдясно и ще дава опции за други апове, аз го ползвах за скайп, но все се пускаше сам в браузъра и го спрях мултито.