Apple iPad 9,7
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPad 9,7
Свали си iClod Drive на телефона от App Store.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPad 9,7
Май четеш между редовете, казвам, че го отворих icloud drive и тсм нямаше файла, който качих през таблета?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPad 9,7
Другото, което се сещам е, че за ъплоуд на файлове трябва връзка през WiFi мрежа, през мобилна мрежа не се качват в облака.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPad 9,7
Приятел, качих файла през wifi вкъщи, през таблета ми, днес в работата ми се опитах да го намеря в icloud drive чрез айфона ми и го нямаше този файл там, тоеа се опитвам да кажа...
-
- Регистриран: 07 май 2015, 15:52
Re: Apple iPad 9,7
Може ли малко помощ ютуб и mtel now могат ли да работят на цял екран.БНТ работи.
Re: Re: Apple iPad 9,7
За YouTube със сигурност може, когато видеото тръгне го "разпъваш" с два пръста и става на цял екран. Mtel Now не ползвам, но предполагам, че е същото.
Re: Re: Re: Apple iPad 9,7
Някой знае ли как се почиства кеша на приложенията, имаше една цака да се rent-не филм който е по-голям от свободната памет, ама вече не става...
Re: Re: Re: Re: Apple iPad 9,7
Имаше такива приложения,но май не работят на 10.3.За какво ти е да триеш кеша?След това,се възстановява много бързо.
-
- Регистриран: 07 май 2015, 15:52
Re: Re: Re: Apple iPad 9,7
За youtube през браузър го знам но през приложението не става
Re: Re: Re: Re: Apple iPad 9,7
Е как не става?Или с два пръста разпъваш или кликваш върху квадратчето,долу,вдясно,до времетраенето на клипа.