Обмислям да премина от Андроид на iOS, трябват ми мнения

georgidv
Регистриран: 18 юни 2011, 14:24

Re: Обмислям да премина от Андроид на iOS, трябват ми мнения

Мнение от georgidv » 30 май 2017, 20:08

Взимай айфона и не му мисли, най-новите версии на приложения и софтуерна поддръжка с години, плюс почти гарантирано безпроблемно ползване. Има си ограничения, но си заслужава като цяло.

tzincbg
Регистриран: 22 май 2014, 08:20

Re: Re: Обмислям да премина от Андроид на iOS, трябват ми мнения

Мнение от tzincbg » 30 май 2017, 20:26

Последният съм, който би защитавал айфон, но защитата от кражба е по-добра. Не може като на Андроид просто да го резетнеш, а на някои модели даже имеи да смениш. Влезе ли в lost mode, единствено можеш да го продадеш за части.

thedivine
Регистриран: 18 яну 2006, 18:35

Re: Re: Re: Обмислям да премина от Андроид на iOS, трябват ми мнения

Мнение от thedivine » 30 май 2017, 21:33

не се набутвай, продължавай с Андроид

Vasil977
Регистриран: 29 авг 2016, 08:41

Re: Обмислям да премина от Андроид на iOS, трябват ми мнения

Мнение от Vasil977 » 30 май 2017, 21:38

Абе вземаи гейфоня вземи си цвят розеголд по хабиби е и златен пласмасов кейс с дупка да се вижда ябълката ако може по кейса и камъни да има ще е по гюзел и му тури рингтон трепни

stanchev36
Регистриран: 07 юли 2011, 13:15

Мнение от stanchev36 » 30 май 2017, 23:01

За батерията не съм съгласен, едно време N8-цата беше даже и по-добре от Iphone-a, Пък да не говоря за старите телефончета :D .

Wallker
Регистриран: 25 сеп 2012, 13:01

Re: Re: Обмислям да премина от Андроид на iOS, трябват ми мнения

Мнение от Wallker » 31 май 2017, 13:49

Как няма да върви гладко iOS-а, като той почти няма функционалност. :D Гледаш през целия ден едни икони, и как да не върви гладко... Хахаха. Ако му сложат функционалност като на Android да не мислиш, че няма да лагва? И хайде стига с тези превзети коментари "iPhone-a, никога не лагва, не се рестартира, не бъгва". Нали гледам сестра ми как изтри Viber и сложи WhatsApp, точно щото и се бъгва целия телефон. После постоянно я чувам как го псува поради някакви други причини. После се оплаква, че се прибира от някъде за 10 мин (колкото да вземе душ) и да излезе пак, а iPhone-a не може да зареди и 5% батерия... Постоянно гледам как си взема Note 2-ката и с всеки изминал ден зарязва iPhone някъде, я на масата, я на леглото и цял ден стои на зарядното. А да не казвам пък колко много хора идват в Технополис да им помагаме да си оправят бъгавите iPhone-и, чак вече ни писва и ги пращаме на рекламация, от сервиза да им помагат... Разберете, че няма софтуер, който да работи перфектно. А iPhone-a не си струва изобщо парите, за това което предлага. Като цяло хората си купуват iPhone, за да показват престиж, да се фукат и за гъзария, за нищо друго.

iWolff
Регистриран: 13 юли 2006, 19:51

Мнение от iWolff » 31 май 2017, 14:30

Хубаво де, да речем, че българина си го купува за гъзария и престиж. Какво ще кажеш за още стотици милиони хора по света, които го ползват, и те ли се правят на тарикати като нас?!
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm

Blue Sky
Регистриран: 18 мар 2015, 21:47

Re: Re: Re: Re: Обмислям да премина от Андроид на iOS, трябват ми мнения

Мнение от Blue Sky » 31 май 2017, 14:57

Да. Нали не мислиш, че идиотите виреят само у нас? Стига с това национално чувство за малоценност!

labaling
Регистриран: 23 май 2014, 00:09

Re: Re: Re: Re: Re: Обмислям да премина от Андроид на iOS, трябват ми мнения

Мнение от labaling » 31 май 2017, 15:06

Само искам да кажа като човек, пробвал да прави апликацийки, че за да ги вкараш в магазина на Гугъл ти искат еднократна такса, а при "айфоня" има годишен абонамент и то по-голям от еднократния на Гугъл. Което би отказало по-"дребни риби", макар и с идеи, като мен, да се занимават с Apple. А все пак според мен един смартфон се избира пред GSM-а заради повечето възможности за надграждане, апликации. А само по начина, по който са организирани нещата за разработчиците следва, че при iPhone има многократно по-ограничен избор. И не знам какъв човек трябва да си съзнателно да се набуташ на това.

MapTo_D
Регистриран: 05 юни 2006, 13:21

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Обмислям да премина от Андроид на iOS, трябват ми мнения

Мнение от MapTo_D » 31 май 2017, 15:23

А аз не знам тая тема защо още стои, а не е заключена или направо изтрита? Все пак с времето минаха стотици такива, на спорове между Apple и Андроид, та за това се чудя, или на модераторите им е скучно и искат да гледат сеир? (woo) :X

Отговори