Apple iPhone 6 за 1 евро
Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone 6 за 1 евто
!Купували ги за 200-300 лева и слагали 1000 лева надценка!
С това си мнение влизаш в класация в която аз поне не искам да вляза.
С това си мнение влизаш в класация в която аз поне не искам да вляза.
-
- Регистриран: 30 апр 2007, 15:06
[Quote]И без това купуват телефоните на цени на едро - за 200-300 лева, и ги продават след това с поне 1 000 лева надценка[/Quote]
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Поредното доказателство, че хората трябва да броят до 3 и да помислят малко преди да се изразят по дадена тема, по която се вижда отдалече че изобщо не са компетентни!
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Поредното доказателство, че хората трябва да броят до 3 и да помислят малко преди да се изразят по дадена тема, по която се вижда отдалече че изобщо не са компетентни!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone 6 за 1 евто
Гледам, че специално за темата си се регистрирал
сигурно си някой от картелите
но явно веке издишате откъм пари абонати и промоции.
на ден БЪЛГАРИЯ напускат 5 хиляди бугари, които не сакат да ви ползват тилифоните и немат намерения да се връщат.
Отворко дай ми пример за подарък телефон за 1 левче и същите условия за нет и минути в България.Веднага си взимам още карти.Народа не е глупав веке.
Друго всичките ви смс са с пари това са промотата ви :)
сега прегледах офертите на оперите
приемаме че телвфона е 50лв на месец плюс оферта за 10 лв включваща някакви мижави минути без нет. Излиза че промото на медиа маркт е дъ бест
сигурно си някой от картелите
но явно веке издишате откъм пари абонати и промоции.
на ден БЪЛГАРИЯ напускат 5 хиляди бугари, които не сакат да ви ползват тилифоните и немат намерения да се връщат.
Отворко дай ми пример за подарък телефон за 1 левче и същите условия за нет и минути в България.Веднага си взимам още карти.Народа не е глупав веке.
Друго всичките ви смс са с пари това са промотата ви :)
сега прегледах офертите на оперите
приемаме че телвфона е 50лв на месец плюс оферта за 10 лв включваща някакви мижави минути без нет. Излиза че промото на медиа маркт е дъ бест
Е айфоните не ги купуват за 200-300 лв. :D Но при операторите надценката е с 200-400 лв над най-евтиното което можеш да намериш от независим търговец за по-скъпите модели. И трябва да съм луд да купя от оператор че и такса да плащам, и да не мога да го ползвам с друга карта. Честно не мога да ви разбера логиката. Като не можете да извадите цялата сума в брой, направете си кредитна карта към банка с по-изгодни условия и пазарете на воля.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone 6 за 1 евто
Много бъркаш числата за българите, които напускат нашата страна, както и за операторите, че са една от причините. Същевременно Булсатком няма да избутва картела, за съжаление. И май си от Югозападна България, нали ? Същевременно аз не зная какво значи едно евто :D:D:D;););)
Мнението е изтрито.
[b]Модератор: [/b]Вулгарен език.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone 6 за 1 евто
Много си прав! Преди три години братовчед ми си опита късмета в Ирландия, но се направи на тарикат и си взе някакъв флагман, мисля че беше на HTC пак така за 2?.:D Таксата обаче 50?. Прибра се в България и твърдеше, че е по-голям от дявола и не искаше да си плаща масрафа. Хахаха...не знам как стана, но го намериха и накараха да плати всичко накуп, като му запорираха сметките тук.:D
Та тоя флагман тогава му излезе златен!:D
Та тоя флагман тогава му излезе златен!:D
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
- Регистриран: 28 дек 2011, 15:32
Re: Apple iPhone 6 за 1 евто
Ето Ви информация от разковничето...
Живея и работя в Германия! Миналата година си купих iPhone 6s Plus от SATURN Телефона ми е закупен с лизинг за по малко от година, като го ползвам с предплатена карта от Vodafone и е отключен към всички оператори... Цената която съм плащал за него е 76,90 ? на месец. В момента се радвам на новият ми Mac mini и немога да си обесня защо в България всичко е все... Всеки може да довърши написаното! Тъжно е да виждам всичко там и да правя съпоставки в Германия...
Живея и работя в Германия! Миналата година си купих iPhone 6s Plus от SATURN Телефона ми е закупен с лизинг за по малко от година, като го ползвам с предплатена карта от Vodafone и е отключен към всички оператори... Цената която съм плащал за него е 76,90 ? на месец. В момента се радвам на новият ми Mac mini и немога да си обесня защо в България всичко е все... Всеки може да довърши написаното! Тъжно е да виждам всичко там и да правя съпоставки в Германия...
хе хе толкосттт прост чиляк не съм чел.
Не мия чинии в Германия /сигурно ти/, не живея в Германия /май мечтите ти са на западни вълни/
Живея и работя вв любимата ни татковина.
Това лято бех на гостИ у Алманията.
Та знам какво плащат и колко им излиза на немците тела.Нас ни е.ат без вазелино
Не мия чинии в Германия /сигурно ти/, не живея в Германия /май мечтите ти са на западни вълни/
хе хе толкосттт прост чиляк не съм чел.
Не мия чинии в Германия /сигурно ти/, не живея в Германия /май мечтите ти са западни вълни/
ало оти се скрихте
дай ми линк към програма с тел в бг
същите цени и условия
ама немааааа
Не мия чинии в Германия /сигурно ти/, не живея в Германия /май мечтите ти са западни вълни/
ало оти се скрихте
дай ми линк към програма с тел в бг
същите цени и условия
ама немааааа