Защо избрах Айфон пред Андроид
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Защо избрах Айфон пред Андроид
Е няма как да решат "проблема". Това трябва да си го реши всеки производител сам. Взимаш си Nexus и готово. Чист Андроид - ъпдейти си има до безкрай - официални, после неофициални.
А точно това, че производителите могат да пуснат Андроид телефон бързо и евтино и да не им пука за ъпдейти, пък позволява дори да не ти се дават пари, да имаш приличен смартфон.
А точно това, че производителите могат да пуснат Андроид телефон бързо и евтино и да не им пука за ъпдейти, пък позволява дори да не ти се дават пари, да имаш приличен смартфон.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Защо избрах Айфон пред Андроид
Чакай да отида до операто да си купя Пиксел... А те не продават...
Да вляза в Гугъл стора да си го купя тогава... А то не достъпно в България...
На всичкото отгоре освен ъпдейтите, няма какво друго да те накара да избереш тая барака (в дизайн) пред Самсунг/Лг/Сони... :)
Да вляза в Гугъл стора да си го купя тогава... А то не достъпно в България...
На всичкото отгоре освен ъпдейтите, няма какво друго да те накара да избереш тая барака (в дизайн) пред Самсунг/Лг/Сони... :)
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
Re: Re: Re: Re: Защо избрах Айфон пред Андроид
[Quote]Аз в последните години не съм видял някой да отвори тема за обратното.[/Quote]
Че то целият форум съществува, за се плюе по Apple?! :D
Че то целият форум съществува, за се плюе по Apple?! :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Защо избрах Айфон пред Андроид
1. Ако ще слагат екстра, то ще работи както се очаква, а не просто да я пише.
2. Ако ще махат екстра (жака), то ще знаят защо, а не както някой други - махат, слагат и те не знаят защо. :D
3. Мислят! Т.е. не са просто "сглобачи" като 99% от китайските "производители".
4. Възвращаемост, ако си вземеш последен модел, след година (според състоянието) му взимаш по-голямата част от вложените кинти и новият модел ти идва колкото новия китаец.
5. За обновяванията и поддръжката е говорено много, така.. че..
6. Не делят телефоните си по пазари. За Индия еди си какъв, за Китай друг, за САЩ може и да няма, за Европа без това и това.. ай ши ви... та.
п.п. Още си спомням жалките подигравки, когато ползвах iphone 3/3GS и не поддържаше ФЛАШ и Джобс беше казал, че във ФЛАШ няма бъдеще, нищо, че тогава беше най-използвания софтуеър за мултимедия, игри, клипчета. Е.. това беше 2009-2010г.
Та... един цитат от уикипедиа:
"През юли 2017 г. Adobe признава, че технологията Flash е остаряла, затова нейният жизнен цикъл ще завърши в края на 2020 г., когато Adobe ще прекрати поддръжката и разпространението на Flash"
Е, сами си сметнете колко напред са Apple като компания и мислене пред другите.
2. Ако ще махат екстра (жака), то ще знаят защо, а не както някой други - махат, слагат и те не знаят защо. :D
3. Мислят! Т.е. не са просто "сглобачи" като 99% от китайските "производители".
4. Възвращаемост, ако си вземеш последен модел, след година (според състоянието) му взимаш по-голямата част от вложените кинти и новият модел ти идва колкото новия китаец.
5. За обновяванията и поддръжката е говорено много, така.. че..
6. Не делят телефоните си по пазари. За Индия еди си какъв, за Китай друг, за САЩ може и да няма, за Европа без това и това.. ай ши ви... та.
п.п. Още си спомням жалките подигравки, когато ползвах iphone 3/3GS и не поддържаше ФЛАШ и Джобс беше казал, че във ФЛАШ няма бъдеще, нищо, че тогава беше най-използвания софтуеър за мултимедия, игри, клипчета. Е.. това беше 2009-2010г.
Та... един цитат от уикипедиа:
"През юли 2017 г. Adobe признава, че технологията Flash е остаряла, затова нейният жизнен цикъл ще завърши в края на 2020 г., когато Adobe ще прекрати поддръжката и разпространението на Flash"
Е, сами си сметнете колко напред са Apple като компания и мислене пред другите.
Re: Защо избрах Айфон пред Андроид
[Quote]Надявам се темата да бъде интересна за всички и да я доразвиете с още полезна информация.[/Quote]
Стартиране на тема "айфон срещу андроид" може да има само едно развитие и то няма да е полезно на никой.
[Quote]
Най-правилния отговор е заради сигурността която само те ни дават, а именно да избираме какво да забраним като следенето от оператора и други организации.[/Quote]
Съжалявам, че ще те разочаровам, но леко си се заблудил с основната причина поради която си взел айфон. Независимо колко копченца мърдаш, това не може да попречи на оператора да те следи. А иначе не разбирам защо това толкова те притеснява, ако не си престъпник.
Стартиране на тема "айфон срещу андроид" може да има само едно развитие и то няма да е полезно на никой.
[Quote]
Най-правилния отговор е заради сигурността която само те ни дават, а именно да избираме какво да забраним като следенето от оператора и други организации.[/Quote]
Съжалявам, че ще те разочаровам, но леко си се заблудил с основната причина поради която си взел айфон. Независимо колко копченца мърдаш, това не може да попречи на оператора да те следи. А иначе не разбирам защо това толкова те притеснява, ако не си престъпник.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Защо избрах Айфон пред Андроид
[Quote]Още си спомням жалките подигравки, когато ползвах iphone 3/3GS и не поддържаше ФЛАШ и Джобс беше казал, че във ФЛАШ няма бъдеще, нищо, че тогава беше най-използвания софтуеър за мултимедия, игри, клипчета. Е.. това беше 2009-2010г.
[/Quote]
И аз си спомням какви гимнастики правех на 3GS-a си за да подкарам някакъв флаш, тъй като както сам казваш, беше изкючително използван.
Това че нещо ще изчезне в бъдеще не значи, че не е нужено в настоящето. Както и другия ти пример с 3,5мм жака, сигурно в един момент ще изчезне, но към момента вероятно 95% от хората притежават слушалики, колони или друго ползващи 3.5мм жак.
[/Quote]
И аз си спомням какви гимнастики правех на 3GS-a си за да подкарам някакъв флаш, тъй като както сам казваш, беше изкючително използван.
Това че нещо ще изчезне в бъдеще не значи, че не е нужено в настоящето. Както и другия ти пример с 3,5мм жака, сигурно в един момент ще изчезне, но към момента вероятно 95% от хората притежават слушалики, колони или друго ползващи 3.5мм жак.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Защо избрах Айфон пред Андроид
Идеята е, че едните развиват, а другите просто сглобяват.
И защо за пореден път сравняваме хардуеър със софтуеър. :D
И защо за пореден път сравняваме хардуеър със софтуеър. :D
Re: Защо избрах Айфон пред Андроид
Не, най-правилният отговор е, заради илюзията за обществена "репутация", която собствениците на ифони си фантазират, че те им създават.
Pixel 8
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Защо избрах Айфон пред Андроид
[Quote]А иначе не разбирам защо това толкова те притеснява, ако не си престъпник.[/Quote]
Тази мисъл има потеницала да разтърси доста силно човешкото общество и да го върне години назад. Добре си помислете преди да стреляте с подобни идеи.
Тази мисъл има потеницала да разтърси доста силно човешкото общество и да го върне години назад. Добре си помислете преди да стреляте с подобни идеи.
-
- Регистриран: 05 яну 2010, 19:56
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Защо избрах Айфон пред Андроид
След като искаш iOS си вземаш Iphone, а ако желаеш Андроид Nexus, Pixel and etc. Това че не се продават в България от мобилните оператори, не значи че немогат да се купят или намерят.
Аз съм имал редица устройства и въпреки това винаги съм се връщал към Google телефоните. Pure Android със security patch всеки месец и пей сърце.
Аз съм имал редица устройства и въпреки това винаги съм се връщал към Google телефоните. Pure Android със security patch всеки месец и пей сърце.