Iphone 7 Plus, лаг след ъпдейт към iOS11
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Iphone 7 Plus, лаг след ъпдейт към iOS11
Ако след чист рестор,към новата версия има проблеми,бих се замислил да downgrade,но не и преди това.Понякога,след преминаване на нова версия на iOS,през OTA се появяват проблеми,но след чист рестор и сетване на телефона като нов,всичко си идва на мястото.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Iphone 7 Plus, лаг след ъпдейт към iOS11
Винаги ресетвам след като правя ъпдейт към нова версия. Дори с iOS 11.0.1 ресетнах всичко и настройвах телефона като нов, но не видях нещо да се е подобрило. Телефонът върви осезаемо по-бавно с iOS 11, поне такива са моите впечатления. Дано да оптимизират нещата със следващите ъпдейти. За мен засега по-удобна си остава iOS 10. :) Лека вечер на всички!
iPhone 14 Pro Max, 128 GB, Silver
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Iphone 7 Plus, лаг след ъпдейт към iOS11
И аз имах проблеми с iOS 11 при ОТА ъпдейт и се наложи да му правя рестор, за да се оправят нещата. Взимайки си забележка от това, на жена ми телефона го ъпдейтнах през iTunes и при нея няма проблеми. И все пак от години насам ползвам iPhone и съм минавал последователно от iOS 5 до iOS 10 с различни телефони (имал съм всички модели от iPhone 4s насам) и за първи път има проблеми при ОТА ъпдейт.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Iphone 7 Plus, лаг след ъпдейт към iOS11
Сложих 10.3.3. и телефона заработи отново така както го закупих от магазина: плавно и мазно. Без никакви насичания и лагове. Радвам се!
Малко ОФФ:
Преди се ядосвах на Самсунг за проблемите след обновяване на ОСа. Еми явно изглежда не само те са зле.
Един пич, преди време беше казал едно много точно нещо: "Един флагман работи ОК, само и единствено с ОСа, с който сте го разопаковали от кутията"
Лично споделено мнение.
Малко ОФФ:
Преди се ядосвах на Самсунг за проблемите след обновяване на ОСа. Еми явно изглежда не само те са зле.
Един пич, преди време беше казал едно много точно нещо: "Един флагман работи ОК, само и единствено с ОСа, с който сте го разопаковали от кутията"
Лично споделено мнение.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Iphone 7 Plus, лаг след ъпдейт към iOS11
Как връщаш от 11.0.1 на 10.3.3. Батерията се държи много зле с тоя IOS11
-
- Регистриран: 06 авг 2004, 21:15
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Iphone 7 Plus, лаг след ъпдейт към iOS11
Тука http://www.redmondpie.com/how-to-downgrade-ios-11-beta-to-ios-10.3.2-10.3.3-tutorial/ пише как...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Iphone 7 Plus, лаг след ъпдейт към iOS11
Вече съм с 11.0.2 и от лаговете няма и помен.
Като го инсталирате направете пълен ресет. Всичко е добре вече.
Като го инсталирате направете пълен ресет. Всичко е добре вече.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Iphone 7 Plus, лаг след ъпдейт към iOS11
Здравейте на скоро и аз си закупих iPhone 7 , но забелязах доста дразнещо насичане/трептене по време на скролване (не е болка за умиране , но е доста дразнещо на фона на плавнотата ) с други думи не е постоянно плавна работата на телефона . Пробвах да се върна към iOS 10.3.3 , но ми дава грешка в iTunes error (3600)
В момента версията на телефона ми е iOS 11.3. Моля помогнете ми да оправя този проблем
В момента версията на телефона ми е iOS 11.3. Моля помогнете ми да оправя този проблем
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Iphone 7 Plus, лаг след ъпдейт към iOS11
Не можеш да се върнеш на никоя по-стара версия на iOS от сегашната. Направи си един рестор на чисто без връщане на бекъп от iCloud или iTunes и виж как ще е. На жена ми iPhone 7 няма никакви такива ядове, може при теб да се е омазало нещо при някой ъпдейт.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Iphone 7 Plus, лаг след ъпдейт към iOS11
Подарих на жената 7-ца с 10.3.3, след 2 месеца работа батерията умира като моя 7+ с 11.3 (влача си бекъпа от 5ес с надграждане, естествено)- за един ден. Просто умирам от яд. С новата ОС показва спад на батерията на 96% за 9 месеца без малко работа. Колега в работата с 8+ сподели, че неговия държи до 2 дни с едно зареждане. Хем ме кефи този телефон, хем го мразя :S:X:X:X