Защо айфона няма Български език?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Защо айфона няма Български език?
Да, така е! Ситния текст отдолу...
За писане беше в кийбордс, сори...:D
За писане беше в кийбордс, сори...:D
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Защо айфона няма Български език?
Трябва да има БГ! А който иска да си настройва на език какъвто му е удобно!
Re: Re: Re: Защо айфона няма Български език?
Много лесно може да се промени това. Просто да се въведе едно малко законче, в което да пише , че трябва всико, което се продава в България да е на български. Както и изписването на имена на фирми, продукти, пътни знаци и др. В Германия да сте видяли някъде да пише нещо на български ?
Re: Защо айфона няма Български език?
Не е нормално да няма български,поне половината от собствениците (кифли и батки) на тази марка не знаят английски.Това отдавна не е телефон а моден аксесоар-бижу.
Re: Re: Защо айфона няма Български език?
Преди години имаше една модификация за jailbreak-нати телефони, която добавяше Български език. 2/3 ъпдейта на операционната система по-късно на човека явно му е писнало и спря да превежда новите неща.
А що се отнася до това дали трябва да има или не, за съжаление никой от нас не решава. При желания Apple имат опция за feedback https://www.apple.com/feedback/iphone.html ,където може да се пише, но не мисля, че с 1000 или 2000 предложения да сложат Български нещо ще се случи.
А що се отнася до това дали трябва да има или не, за съжаление никой от нас не решава. При желания Apple имат опция за feedback https://www.apple.com/feedback/iphone.html ,където може да се пише, но не мисля, че с 1000 или 2000 предложения да сложат Български нещо ще се случи.
-
- Регистриран: 28 дек 2011, 15:32
Re: Re: Re: Защо айфона няма Български език?
Няма български, защотото българите са бедни! Неживея в страната за да кажа къде е официалният магазин на Apple - поне в село София, че по пътя на логиката... Защо компании с голяма капилизация на пазара да стъпват в България? Защото един Лев е 0.50 Евро?
Re: Re: Re: Re: Защо айфона няма Български език?
Радвайте се, че няма български, че ще Ви надуят още цената (beer)
Re: Re: Re: Re: Re: Защо айфона няма Български език?
Все си мисля, че дори и да имаше официално български език в айфона, нямаше да са нито повече, нито по-малко тези, които щяха да си го купят. (y)
Всичко друго е чесане на езици, а патриотизма е просто допълнителна причина хейтърите да имат какво да напишат! Който иска да си купи техен продукт, ще го направи без повод, като езика например! Който не иска, от девет кладенеца вода ще донесе!
Всичко друго е чесане на езици, а патриотизма е просто допълнителна причина хейтърите да имат какво да напишат! Който иска да си купи техен продукт, ще го направи без повод, като езика например! Който не иска, от девет кладенеца вода ще донесе!
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Защо айфона няма Български език?
Братовчед ми и баща ми искаха айфони, но не си купиха, защото нямат българско меню, а те не знаят грам английски и дори не разбират от телефони. Така, че повярвай, има доста хора които се отказват от айфон само заради това, че няма български език. Няма нищо общо с хейта, за който твърдиш. Че у нас дори дистанционното на климатика има български бутони и българско меню, също и телевизора. То по вашата логика, като сме бедна държава, би следвало всички производители да не предлагат нищо у нас...
Аз също никога не бих си купил устройство/уред, който няма меню на родния ми език, още повече пък ако струва 2000+лева като тъпия айфон. Това ме спира от покупка на OnePlus 5T, който също няма български език (да не би да съм хейтър?). Вчера им писах на съпорта, да ги питам защо няма и ми казаха, че много езици липсват все още. Очаква се да ги интегрират малко по малко в бъдещите ъпдейти.
Аз също никога не бих си купил устройство/уред, който няма меню на родния ми език, още повече пък ако струва 2000+лева като тъпия айфон. Това ме спира от покупка на OnePlus 5T, който също няма български език (да не би да съм хейтър?). Вчера им писах на съпорта, да ги питам защо няма и ми казаха, че много езици липсват все още. Очаква се да ги интегрират малко по малко в бъдещите ъпдейти.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Защо айфона няма Български език?
За Oneplus инсталираш morelocale 2 и повечето неща ще станат на български. А може и да му сложиш още по-пъргав Андроид изцяло с български. Красотата на Андроид свободата. :)
Аз обаче си държа Андроид на английски по много тъжна причина. Повечето български ревюта, които първи ти изкарва в Google play, ако си на български, не струват.
Аз обаче си държа Андроид на английски по много тъжна причина. Повечето български ревюта, които първи ти изкарва в Google play, ако си на български, не струват.