Apple iPhone Xs Max
-
- Регистриран: 04 юли 2006, 23:05
Re: Apple iPhone Xs Max
Имам го от 3 дни...това е брутален телефон както й да го погледнеш...а това, че уж имали някакав проблем със зареждането си е до някви бройки...при мен няма такова нещо!
камерата е брутална, снима мигновенно и новата iOS върви страхотно....колкото й да хвалят другите марки, все ще са зад Епъл !
камерата е брутална, снима мигновенно и новата iOS върви страхотно....колкото й да хвалят другите марки, все ще са зад Епъл !
Re: Re: Apple iPhone Xs Max
Излезе ъпдейт до iOS 12.0.1 със фикс на проблемите.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
Re: Re: Re: Apple iPhone Xs Max
156 мб големина на файла;)Ще видим какво ще оправи и какво ще развали след себе си.:D
Samsung Galahy Z Fold3, Phantom Silver
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Re: Re: Apple iPhone Xs Max
дЖеЛеЗо :D:D:D:D, т.е. стъкло
Re: Re: Re: Apple iPhone Xs Max
Да си седне на второто място макса:
[Quote]DisplayMate has Lab Tested the Google Pixel 3 XL OLED Display which has earned our Highest A+ Rating and a DisplayMate Best Smartphone Display Award. Our in-depth Display Shoot-Out review article will go live here on Monday October 15.[/Quote]
https://twitter.com/DisplayMate/status/1049697295996989440
[Quote]DisplayMate has Lab Tested the Google Pixel 3 XL OLED Display which has earned our Highest A+ Rating and a DisplayMate Best Smartphone Display Award. Our in-depth Display Shoot-Out review article will go live here on Monday October 15.[/Quote]
https://twitter.com/DisplayMate/status/1049697295996989440
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
Re: Re: Re: Re: Apple iPhone Xs Max
Край. Забиха ги в земята тея гадни максове. :D Та, колко продават едните и колко другите няма значение, важното е, че е А+. Bull sheet!
Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone Xs Max
Двусимоната версия бачка перфе в БГ и Европа.
За двусимова версия с две физически СИМ карти говоря, а не едната да е Е-сим.
За двусимова версия с две физически СИМ карти говоря, а не едната да е Е-сим.
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone Xs Max
Един въпрос - четох на сайта на епъл че в Китай е орязан FaceTime през мобилната мрежа - по изискване на местните оператори (може същото да е и с imessage) - може ли да кажете дали работят през мобилните данни, не през wifi. Предварително благодаря!
-
- Регистриран: 06 юли 2007, 16:11
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone Xs Max
Това винаги е риск когато се купуват апарати от държви със така да се каже тоталитарно управление.Досега никога не съм имал вземане-даане с модел китайски айфон,но опита ми с пазаруване от Дубай ми показа следните неща:
1.FaceTime на айфон предназначен за пазара на UAE изобщо няма! Тук имам предвид не че просто не е активен,а изобщо го няма в менюто на телефона.Дори телефона да се активира в Европа,както и да правиш software restore,сменяш рефиони и каквот и да е,не се получава! Говорил съм и с съпорта им за това,тема съм пускал във форума им но това е положението.
2.Не се подържат разговори и видео връзка през приложения като вайбъе,месинджър,скайп и т.н. Тези приложения може да си ги инсталирате(или вече да ги имате налични) но тази опция не работи там.
Така че съвета ми е когато се куоуват апарати предназначеби за азиатският пазар(по-специално тези страни)освен да се проверят честотите на мрежата,така и разни други лимитации.
1.FaceTime на айфон предназначен за пазара на UAE изобщо няма! Тук имам предвид не че просто не е активен,а изобщо го няма в менюто на телефона.Дори телефона да се активира в Европа,както и да правиш software restore,сменяш рефиони и каквот и да е,не се получава! Говорил съм и с съпорта им за това,тема съм пускал във форума им но това е положението.
2.Не се подържат разговори и видео връзка през приложения като вайбъе,месинджър,скайп и т.н. Тези приложения може да си ги инсталирате(или вече да ги имате налични) но тази опция не работи там.
Така че съвета ми е когато се куоуват апарати предназначеби за азиатският пазар(по-специално тези страни)освен да се проверят честотите на мрежата,така и разни други лимитации.
Apple iPhone 14 Pro Max (128GB) Space Black
Apple Watch Nike SE 2 44mm Cellular
Apple AirPods Pro 2
Apple Watch Nike SE 2 44mm Cellular
Apple AirPods Pro 2
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone Xs Max
Работят и през мобилната мрежа, няма проблем. (yes)
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!