Проблем iOS 12 Батерия
-
- Регистриран: 28 дек 2011, 15:32
Проблем iOS 12 Батерия
Здравейте
Забелязах че след ъпдейта на iOS 12 батерията на телефона започна прогресивно да пада след зареждане. Ползвам телефона както преди но издръжливоста на батерията не е същата Имам чувството че се консумира повече енергия с новата операционна система. Наблюдавате ли същия проблем при вас?
Забелязах че след ъпдейта на iOS 12 батерията на телефона започна прогресивно да пада след зареждане. Ползвам телефона както преди но издръжливоста на батерията не е същата Имам чувството че се консумира повече енергия с новата операционна система. Наблюдавате ли същия проблем при вас?
Re: Проблем iOS 12 Батерия
Не, даже усещам, че издържа малко повече. За всеки случай влез в Settings > General > Reset > Reset Network Settings (ще ти изтрие всички запазени Wi-Fi мрежи).
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
При мен също няма проблем, възможно ли е съвпадение и батерията да е тръгнала поради много цикли зареждане
Re: Re: Проблем iOS 12 Батерия
Зависи на колко % "здраве" е.
Моята е на 2 години и 10 дни - към момента е 12% износена (88% "здраве").
Моята е на 2 години и 10 дни - към момента е 12% износена (88% "здраве").
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
-
Re: Re: Re: Проблем iOS 12 Батерия
Моят е 85 % и не е в това. Все още го ползвам без ограничен режим Става въпрос за iPhone 6s Plus. В стендбай не съм го оставял за наблюдение колко дни работи но при нормално ползване всеки ден започнах да го зареждам. В чуждестранен блог преди около месец четах че има нови опции включени автоматично които разреждат батерията в iOS 12
П.П.
По принцип при излизането на всяка iOS преинсталирам телефона без надграждане с формат
П.П.
По принцип при излизането на всяка iOS преинсталирам телефона без надграждане с формат
[Quote]същата заема второ място по смучене на ток, разрових се в настройите му и в More->Settings->Privacy->Personal Data са вкарали нови точки да точат информация.[/Quote]
Жив да си, че сподели!
Благодаря ти (yes)
Едит: къде изчезна поста, касаещ Вайбъра и който цитирах аз?!?!
Жив да си, че сподели!
Благодаря ти (yes)
Едит: къде изчезна поста, касаещ Вайбъра и който цитирах аз?!?!
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
И аз вчера се чудих над същия проблем. Доскоро когато телефона не се ползва процентите на батерията падаха много бавно, но вече не е така. Има нещо в 12(или някое от инсталираните приложения) което точи батерията. И съм със същия модел.
Аз също нямам проблем с батерията след инстала на ios12. В раздела battery, кое ти точи най-много от батерията?
П.П. С iPhone 6 съм. Това лято му смених батерията, мн съм доволен сега. Все едно е нов телефона
П.П. С iPhone 6 съм. Това лято му смених батерията, мн съм доволен сега. Все едно е нов телефона
-
Изобщо колко хора са наясно с проблема? На мен ми е интересно къде steff87 сменя батерията телефона в България че си толкова сигурна как работи? Кой чул, недочул в чужбина е обществена тайна скандала в iOS 12 с батериите и тяхното разреждане! Ползвам различни продукти на Епъл и не вярвам на 80 % от отговорите в темата и към момента същата трябва да се закачи като важна в под форума на сайта!
https://www.google.com/amp/s/www.forbes.com/sites/anthonykarcz/2018/09/17/the-one-thing-you-have-to-do-to-fix-battery-life-in-ios-12/amp/
https://www.google.com/amp/s/www.forbes.com/sites/anthonykarcz/2018/09/17/the-one-thing-you-have-to-do-to-fix-battery-life-in-ios-12/amp/
Re: Re: Re: Проблем iOS 12 Батерия
В Creative centur -Варна(оторизиран Apple сервиз е това) си смених батерията. Но спирам до тук, нещо тона ти не ме кефи...