iPhone 13 Pro Max

Dan4o13
Регистриран: 21 окт 2019, 09:24

Re: iPhone 13 Pro Max

Мнение от Dan4o13 » 05 окт 2021, 20:39

gog88 написа:
05 окт 2021, 20:28
tonus написа:
05 окт 2021, 11:24
На първи октомври заръчах една 512-ка от Теленор, която утре трябва да ми бъде доставена в техен магазин.
Дано да го получите още утре, но по-скоро залагам на дните след четвъртък.
По-скоро след петък

gog88
Регистриран: 27 яну 2006, 08:24

Мнение от gog88 » 05 окт 2021, 20:53

Dan4o13 написа:
05 окт 2021, 20:39
gog88 написа:
05 окт 2021, 20:28
tonus написа:
05 окт 2021, 11:24
На първи октомври заръчах една 512-ка от Теленор, която утре трябва да ми бъде доставена в техен магазин.
Дано да го получите още утре, но по-скоро залагам на дните след четвъртък.
По-скоро след петък
В петък ще почнат да ги получават направилите предварителна поръчка, така че след четвъртък ще е 😀.
Samsung Galahy Z Fold3, Phantom Silver
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black

tonus
Регистриран: 12 дек 2006, 07:55

iPhone 13 Pro Max

Мнение от tonus » 07 окт 2021, 08:17

Вчера на 6-ти ми се активираха условията по новият договор и получих смс от Теленор че е изпратен и днес на 7 ще го получа.
На профила ми в Теленор имам тракинг номер за проследяване в Европът и ми е изписан ИМЕИ-я на апарата.
Имам един въпрос към по-запознатите има ли смисъл да закупувам Magsafe безжично зарядно при условие че имам такова двойно на Самсунг, което също осигурява 15 вата безжично зареждане. Ако закупя Magsafe то за него 20 ватовото Apple зарядно ли е най-подходящо за да осигури 15 вата безжично или трябва зарядно с повече ватове.

Потребителски аватар
sabonev
Регистриран: 07 окт 2021, 16:09

Мнение от sabonev » 12 окт 2021, 12:01

tonus написа:Вчера на 6-ти ми се активираха условията по новият договор и получих смс от Теленор че е изпратен и днес на 7 ще го получа.
На профила ми в Теленор имам тракинг номер за проследяване в Европът и ми е изписан ИМЕИ-я на апарата.
Имам един въпрос към по-запознатите има ли смисъл да закупувам Magsafe безжично зарядно при условие че имам такова двойно на Самсунг, което също осигурява 15 вата безжично зареждане. Ако закупя Magsafe то за него 20 ватовото Apple зарядно ли е най-подходящо за да осигури 15 вата безжично или трябва зарядно с повече ватове.
Magsafe поддържа 15W, но всички не magsafe безжични зарядни са ограничени наполовина мисля или 7.5W. И трябва зарядното да е 20W задължително за да ги докараш 15W от magsafe зарядното...
Аз ползвах на Самсунг безжично зарядно доста време. През нощта не бързам и реално по-малко загряваше 12та ми. Но после си взех magsafe външната батерия, която също става безжично зарядно когато е с кабел към 20
W зарядно. И съм много доволен, въпреки че за 13та вече почти не ми трябва външна батерия Изображение

Sent from my iPhone 13 Pro Max using Tapatalk

tonus
Регистриран: 12 дек 2006, 07:55

iPhone 13 Pro Max

Мнение от tonus » 12 окт 2021, 17:02

В крайна сметка на 8-ми сутринта телефона ми беше в офиса на Теленор от където го получих, за разлика от кожения кейс който също поръчах и платих на 1-ви октомври от онлайн магазина им и поръчката все още е със статус приета за обработка.
Иначе от телефона съм много доволен най-вече защото има същият добър живот на батерията като предният ми 11 про макс. Спокойно изкарвам по-две денонощия с един заряд въпреки 5G и 120Hz-овия екран. Освен екрана и батерията другото което е значително подобрено е перфектния звук от говорителите. Удоволствие е да гледам клип или филм на него.

kanar
Регистриран: 17 сеп 2014, 15:38

Мнение от kanar » 12 окт 2021, 17:43

sabonev би ли споделил повече впечатления за magsafe батерията ,че все още се чудя дали да поръчвам. Успяваш ли да направиш 2 пълни заряда на телефона с нея ?и з колко време се зарежда телефона при теб с тази батерия ?

Sent from my iPhone 13 Pro Max using Tapatalk Pro

Потребителски аватар
sabonev

Мнение от sabonev » 12 окт 2021, 18:48

kanar написа:sabonev би ли споделил повече впечатления за magsafe батерията ,че все още се чудя дали да поръчвам. Успяваш ли да направиш 2 пълни заряда на телефона с нея ?и з колко време се зарежда телефона при теб с тази батерия ?

Sent from my iPhone 13 Pro Max using Tapatalk Pro
Батерията зареждаше около 50% на 12 про макс. Абсурд да направиш и 1 заряд, с 13та сигурно ще е около 45% някъде. Тя е по-скоро за екстремни случаи, когато нямаш зарядно наблизо и да спасиш положението. С 12 я ползвах няколко пъти и съм много доволен. Бавно зарежда безжично и по принцип не е добра идея да се ползва тел. докато се зарежда с нея за тежки дейности като игри примерно. Защото и батерията загрява тел. Но когато си на път е много удобна. Слагаш я за половин час да качи малко заряд и ползваш тел. спокойно. Най-големия ѝ плюс е за пътуване. Когато я вържеш към зарядно 20W става на безжично зарядно и зарежда доста бързо тел с 15W. Малко повече време отнема от кабела директно. Мисля, че около 2 часа и половина макс. Но е доста по-бързо от Самсунг зарядното което отиваше към 4 часа просто защото повече от 7.5W не достига.

Потребителски аватар
jechko
Регистриран: 13 юни 2004, 10:23

Мнение от jechko » 18 окт 2021, 08:55

tonus написа:
12 окт 2021, 17:02
В крайна сметка на 8-ми сутринта телефона ми беше в офиса на Теленор от където го получих, за разлика от кожения кейс който също поръчах и платих на 1-ви октомври от онлайн магазина им и поръчката все още е със статус приета за обработка.
Иначе от телефона съм много доволен най-вече защото има същият добър живот на батерията като предният ми 11 про макс. Спокойно изкарвам по-две денонощия с един заряд въпреки 5G и 120Hz-овия екран. Освен екрана и батерията другото което е значително подобрено е перфектния звук от говорителите. Удоволствие е да гледам клип или филм на него.
18 дни от както съм заявил телефона( като през това време ми се обаждаха 3 пъти за потвърждение) и още го нямам телефона в теленор. Нямам думи :)

Потребителски аватар
sabonev

Мнение от sabonev » 18 окт 2021, 12:12

jechko написа:
tonus написа:
12 окт 2021, 17:02
18 дни от както съм заявил телефона( като през това време ми се обаждаха 3 пъти за потвърждение) и още го нямам телефона в теленор. Нямам думи :)
Няма и да го имат...в Епъл на третия ден като излезе свърши и все още идват със закъснение поръчките. Оператори и магазини обикновено се изпълняват след Епъл така че е нормално. В зависимост от модела и паметта може и над месец да се чака...

alpinab
Регистриран: 04 фев 2006, 22:27

Мнение от alpinab » 19 окт 2021, 11:09

A1 поръчан 01.10. Пратиха ми го на 08.10. Даже се изненадах, че се класирах, при положение, че само преподписах с анекс договора от преди 5 месеца.

Досега на база 10 дни ползване:

-Страхотна камера. Определено ниво над предшественика.
-Дисплея драстично се откроява като цветопредаване спрямо 11 и 12 про макс.
-120те херца динамично опресняване е малко закъсняло представяне за премуим телефон. Но за щастие значимо подобряват усещането за плавност и както му казват по ревютата "Fluid display". Много ми харесва.
-Работи идея по чевръсто спрямо 12 макс, нещо което се очакваше да бъде така.
-Говорителите. Страхотен звук. Определено класа над предшественика му. И като сила и като детайл.
-Не грее на 5Г. Тук вече много се кефя, 12 макса ми на 5Г ставаше като котлонче и батерията направо се изпаряваше.

Все пак има неща, които ме дразнят:

- Е доста е тежичък. Като се сложи протектор и гръбче си става малка гиричка. Честно, в залите започват от 1/4 кило. Моят надминава тази тежест с 2та задължителни за мен аксесоара.
-Пустия ноч. И отново.. даже по-гаден сравнен с 11 и 12. Субективна оценка.
-Батерия, нищо ново - 2 дни, сходно с 12ската (ако не е на 5Г). 11 макс караше повече, при моята употреба.

Отговори