Apple iPhone Xr
Apple iPhone Xr
Защо на нито един модел не пише колко са им мощни батериите?
Re: Apple iPhone Xr
Щото обикновено не са много и народът негодува. Иначе ОС е оптимизирана и трае много. ;)
От Ейпъл го гласят за бюджетно моделче .. сиреч очаквам да му падне цената след Нова година до около 1400-1500 лв .Тогава ще стане много интересно .Дали пък всички с флагмани на други брандове няма да минат на него ...
Re: Re: Apple iPhone Xr
Няма да минат ;)
-
- Регистриран: 03 авг 2009, 09:07
впечатления от новите собственици на телефона няма ли ?
-
- Регистриран: 06 юли 2007, 16:11
Re: Re: Apple iPhone Xr
По-нищо не отстъпва на iPhone X,имам го от ден...За сега забелязвам издръжлива батерия,много добър дисплей(забравете да виждате и “броите” пиксели). Разлика се усеща в звука и в дисплея когато го сравнявам с моя iPhone XS max.
Apple iPhone 14 Pro Max (128GB) Space Black
Apple Watch Nike SE 2 44mm Cellular
Apple AirPods Pro 2
Apple AirPods Pro 2
-
Re: Re: Re: Apple iPhone Xr
Като човек, който явно е ползвал и двата може ли мнение?
-
Re: Re: Re: Re: Apple iPhone Xr
Питаш ме за сравнение с XS max предполагам? Разликите които съм забелязал за ден работа са по-добър дисплей на макса и по-добра камера,както и по-добър саунд на макса през говорилите.
И двата телефона работят изключително бързо и гладко(там разлика не мога да видя) XR e една идея по-компактен и по-лесен за употреба сравнено с макс,което се дължи на размера.
Сравнено с миналогодишния Х единственото преимушество на Х беше олед дисплея(но това е въпрос на вкус-някои не харесват олед).
Батерията на Х,е по-слаба по-моя преценка...камерата според мен снимат еднакво добре и на двете!
И двата телефона работят изключително бързо и гладко(там разлика не мога да видя) XR e една идея по-компактен и по-лесен за употреба сравнено с макс,което се дължи на размера.
Сравнено с миналогодишния Х единственото преимушество на Х беше олед дисплея(но това е въпрос на вкус-някои не харесват олед).
Батерията на Х,е по-слаба по-моя преценка...камерата според мен снимат еднакво добре и на двете!
Apple AirPods Pro 2
Apple AirPods Pro 2
-
Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone Xr
Въпроса ми беше по-скоро с миналогодишния Х. Стори ми се, че говориш за него. Мерси иначе
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone Xr
Е,отговорих...ако се колебаеш между Х и XR, за мен Х си заслужава само ако цената на която може да го вземеш е значително по-ниска от другия...
Други значителни разлики няма да видиш...Ако трябва да избирам между стария модел(и както казах няма значителна разлика в цената)и новия-ще избера XR.
Други значителни разлики няма да видиш...Ако трябва да избирам между стария модел(и както казах няма значителна разлика в цената)и новия-ще избера XR.
Apple AirPods Pro 2
Apple AirPods Pro 2