Относно BOB
Re: Относно BOB
Нормално. Боб се изчерпа отдавна. Това беше бейсик услуга, насочена към low-cost сегмента. Например офертата 15 лв 500 мобилни и 500 фиксирани. Ех за времето си беше голяма оферта.
- Luke_Netwalker
- Регистриран: 12 дек 2011, 13:30
BOB-а си е екстра.За 10лв. имам 500mb. + 500 min. лошото в случая е ,че ми спряха роуминга едностранно.Дали немога да ги осъдя
==================================
Последна промяна от Blue Sky на 05 авг 2019, 17:49, променено общо 1 път.
Аз съм на 15 лв-1000мин и 2000МБ.За още 4 лв още 4000МБ.Това ме устройва засега.
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Ех, а помниш ли времето когато ги пуснахте и отричаше че изобщо имате нещо общо с тях
А сега се чудите как да се отървете.Ама клиентите са много упорити
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
И кво му е хубавото? За 30 лв. неограничени и 10ГБ??? Нищо особено... В България за тея пари, че и по малко получаваш +200 минути международни към ЕС. И тва редовна оферта, за лоялни клиенти ГБ скачат двойно.Luke_Netwalker написа: ↑22 юни 2019, 22:34Изчерпал се е, ама друг път. Само у нас са възможни такива простотии. Нема такава държава!!!
BOB
BOB(en)
Мечтата на бг операторите е всеки да им плаща по 20-30 лева. Да ма не!
Боб-а го ползваме само за разговори и навъртаме по 4-5 лв на месец ха ха. Даже бихме минали на 4 лв за 100 минути но това явно им беше неизгодно и го махнаха.
Боб-а го ползваме само за разговори и навъртаме по 4-5 лв на месец ха ха. Даже бихме минали на 4 лв за 100 минути но това явно им беше неизгодно и го махнаха.
естествено. затова искат на 4 лв. да качат бившите вече LOOP.
Напоследък нови атаки - "Спираме БОБ, прехвърлете се на ей тия ..."
Мисля да набия някой пишман служител!
Мисля да набия някой пишман служител!