Относно BOB
-
- Регистриран: 18 юни 2014, 02:01
Re: Относно BOB
Ако ме уведомят, че спират БоБ-а ще си прехвърля картата/номера/ към бизнес групата на приятели в Теленор на горе долу същите условия и пак няма да остана клиент на А1. Ей така на пук!!!
Моя позната от Виваков ми сопдели, че наистина се готви спиране на БОБ от средата на август 2019.
На мен от А1 ми предложиха 5,99 за 100мин и неогр. към 5 номера от А1, но аз не се съгласих, защото всички в семейството сме на виваком в корпоративна група, с изключение на този номер само.
По техните думи, след 15.08.2019 ще мина на безсрочен договор с тези условия - 5,99 за 100мин......
Сега плащам 2,90 пак за 100мин. и тази карта също ще пусна следващата седмица в корпоративната група.
На мен от А1 ми предложиха 5,99 за 100мин и неогр. към 5 номера от А1, но аз не се съгласих, защото всички в семейството сме на виваком в корпоративна група, с изключение на този номер само.
По техните думи, след 15.08.2019 ще мина на безсрочен договор с тези условия - 5,99 за 100мин......
Сега плащам 2,90 пак за 100мин. и тази карта също ще пусна следващата седмица в корпоративната група.
Няма как да е средата на август. Минимум 30 дни след писмено предизвестие - най-вероятно по смс.martin_p написа: ↑25 юли 2019, 11:38Моя позната от Виваков ми сопдели, че наистина се готви спиране на БОБ от средата на август 2019.
-
- Регистриран: 20 апр 2008, 09:41
Минимума е 30 дни предизвестие и то в писмен вид или СМС с линк, ако има цялостно изменение на общите условия на плана.
За мен А1 шикалкавят за да излъжат някой наивник. Баща ми почти го бяха убедили да подпише за 20 лв., та той да не изпусне влака и да му закрият картата (след 14 дена както са го лъгали), се беше навил в края на юни - едвам го разубедих да не се връзва, но колко са се хванали, един господ знае. Така че разпространявайте истината за лъжите им.
За мен А1 шикалкавят за да излъжат някой наивник. Баща ми почти го бяха убедили да подпише за 20 лв., та той да не изпусне влака и да му закрият картата (след 14 дена както са го лъгали), се беше навил в края на юни - едвам го разубедих да не се връзва, но колко са се хванали, един господ знае. Така че разпространявайте истината за лъжите им.
Може да е имала предвид, че от средата на август ще уведомяват клиентите на БОБ, знам ли....
На моята карта дойде СМС с линк към общите условия, където било посочено какво ще се случи, но картата я ползва майка ми, която е с телефон тип "фенерче" и няма нет, за да проверя, а като питах в А1 почнаха със зарибявките.
На моята карта дойде СМС с линк към общите условия, където било посочено какво ще се случи, но картата я ползва майка ми, която е с телефон тип "фенерче" и няма нет, за да проверя, а като питах в А1 почнаха със зарибявките.
Може. Промяната е за повече такси при забавяне на плащане, не е за боб. И всъщност е основание за прекратяване на срочен договор без неустойка.martin_p написа: ↑25 юли 2019, 13:54Може да е имала предвид, че от средата на август ще уведомяват клиентите на БОБ, знам ли....
-
- Регистриран: 25 юли 2019, 15:46
Грешно знаеш. И при другите оператори има скрити оферти за нови клиенти . И да му се не види, кога ще се спре с тези цигании с тези скрити оферти. Несериозно е! Коя сериозна фирма работи със "скрити" оферти и надлъгвания с клиентите си ?
А що се отнаса до спирането на "Bob", не е зле от "А1" да се замислят дали да го правят. Гледам, че не съм единствен, който ще се махне от тях, ако го направят (ей така, тук въпросът е принципен ).
А1 е най-коректният мобилен оператор.
В случая ти грешиш. Никой оператор вече не дава скрити оферти за нов клиент. Обсъждано е от около година насам, ще го потвърди всеки, който се интересува от тази тема. Отиди в някой офис на оператор, на който не си абонат и питай за пренос. Ще ти отворят каталога да си избереш от там. Даже да си абонат на даден оператор и да искаш нова карта, пак не дават преференциални условия. Само и единствено за преподписване са офертите.EternitySEVEN написа: ↑25 юли 2019, 15:55
Грешно знаеш. И при другите оператори има скрити оферти за нови клиенти . И да му се не види, кога ще се спре с тези цигании с тези скрити оферти. Несериозно е! Коя сериозна фирма работи със "скрити" оферти и надлъгвания с клиентите си ?
Иначе и от мои приятели в Обединеното Кралство също знам, че и там има такива оферти. По този начин искат да се почувстваш специален, когато ти предложат нещо извън каталога, което те прави по-благосклонен да подпишеш.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm