Прекратяване на договор без допълнителни главоболия ?
-
- Регистриран: 19 ное 2018, 22:29
Прекратяване на договор без допълнителни главоболия ?
Здравейте! Имам карта за интернет за таблет и вече не ми е нужна, като договорът ми изтича на 26.07.2020 г. Отидох в техен магазин и ми казаха да подам на 27.06 едномесечно предизвестие, но се пада в събота, когато работят единствено магазините им в моловете и Кауфланд, а аз няма как да съм в София тогава. Искам да попитам какво трябва да направя, за да се разделим с А1 без да си навличам допълнително главоболия.
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Re: Прекратяване на договор без допълнителни главоболия ?
Пусни го в понеделник, не виждам какъв е проблемът да е точно на датата?
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
-
- Регистриран: 19 ное 2018, 22:29
Казаха, че ще се начисли определена сума за периода 27-29.07, която не уточниха в какъв размер. За това питам дали има начин без допълнително главоболия всичко да приключи, тоест без за пореден път да се нагушват с пари при нулеви услуги.
Виж си в договора каква е цената на плана извън срока на договора, раздели на 30 и ще видиш колко ще ти струва на ден. Ако става въпрос за 2-3-5 лв. не мисля, че ще е такъв проблем.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
По принцип няма значение къде ще си - стига да имат наоколо магазин на A1.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
на мен лично са ми казвали че ако ползвам някаква услуга от А1, мога да прекратя с 3 месечни такси на веднъж като се плати , но до колко е вярно не искам да се убеждавам лично в това...
Вярно е, и за 3-те оператора. Какво толкова страшно има, ако не ти изнася късаш и се махаш. По рано се плащаха всички такси до края на договора.
здравата ме надписаха А1. време е за раздяла.
нашибали ми 1 час разговор - 18 лв. може да е от дефект в телефона. толкова пък и двамата да не сме затворили линията.
нашибали 6 лв за интернет, а само един пакет от 10 лв съм поръчал. те уж не взимат пари за доп. интернет. просто правят бскоростта супер бавна и ако искаш ползвай, ако искаш зареждай доп. пакет.
писах им само за интернета да видя какво ше измъдрят, че разговора е някак недоказуем. няма как да се лежи на кълката "аз не съм говорил 1 час".
един френд каза че се обаждаш на някакъв телефон за код за прекратяване на договор. ама изтрих номера. поне 1 стъпка по-бързо.
нашибали 6 лв за интернет, а само един пакет от 10 лв съм поръчал. те уж не взимат пари за доп. интернет. просто правят бскоростта супер бавна и ако искаш ползвай, ако искаш зареждай доп. пакет.
писах им само за интернета да видя какво ше измъдрят, че разговора е някак недоказуем. няма как да се лежи на кълката "аз не съм говорил 1 час".
един френд каза че се обаждаш на някакъв телефон за код за прекратяване на договор. ама изтрих номера. поне 1 стъпка по-бързо.