Условия А1 one unlimited special 20
Условия А1 one unlimited special 20
Здравейте, къде мога да открия какви са реалните условия преди да подпиша договора. Не мога да разбера за какво време има дигитални екстри.
Re: Условия А1 one unlimited special 20
А ще споделиш ли какъв е този план и какво включва?modem написа:Здравейте, къде мога да открия какви са реалните условия преди да подпиша договора. Не мога да разбера за какво време има дигитални екстри.
Всички One Unlimited Special планове и техните условия са публикувани тук: https://www.a1.bg/drugi-mobilni-uslugi или в секция Мобилни->
Гласови услуги->Други->Оферти за съществуващи клиенти->A1 One Unlimited
Планът One Unlimited Special 20 има 1 Select услуга за 12 месеца и 2 трафик пакета за 24 месеца.
-
- Регистриран: 29 юни 2012, 20:36
Като гледам този пъстър букетstef2 написа: ↑29 ное 2021, 08:40Всички One Unlimited Special планове и техните условия са публикувани тук: https://www.a1.bg/drugi-mobilni-uslugi или в секция Мобилни->
Планът One Unlimited Special 20 има 1 Select услуга за 12 месеца и 2 трафик пакета за 24 месеца.
на плановете A1 One Unlimited
от ограничени по период и постоянни
финансови и технически условия ,
се чудя, кой би се хванал на въдицата!
Всичко е направено "в полза на клиента"
изтича ми договора за безкрай 30 и не искат да го подновят при старите условия, защото планът е архаичен. Офератат я бях получил като абонат на Blizoo преди повече от 4 години. Много е дразнещо. Имам персонална оферта в моят А1, в която не всичко е ясно. Трябва да реша дали ще пренасям номера или ще се вържа.
Каква оферта ти излиза? И попита ли в офис какво ти предлагат за преподписване. Интересувам се, защото и аз съм на същия план сега - безкрай 30 за 18 лв. с 14000 мб нет и неограничени разговори.modem написа:изтича ми договора за безкрай 30 и не искат да го подновят при старите условия, защото планът е архаичен. Офератат я бях получил като абонат на Blizoo преди повече от 4 години. Много е дразнещо. Имам персонална оферта в моят А1, в която не всичко е ясно. Трябва да реша дали ще пренасям номера или ще се вържа.
Хора, през Моят А1 влезте и си преподпишете плана.
Ако се налага купете си за вас или за някой близък нещо евтино с преподписване на настоящия си план и сте в джаза.
От доста години така преподписвам въпросният 18-левов план без проблем, като последно взех едни Apple Airpods.
И на приятели съм казал този вариант и всичко минава без грижи.
Последно преди месец и половина преподписах едната карта…
Ако се налага купете си за вас или за някой близък нещо евтино с преподписване на настоящия си план и сте в джаза.
От доста години така преподписвам въпросният 18-левов план без проблем, като последно взех едни Apple Airpods.
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
Ами ако са сложни на клиентите отиват във Виваком или Теленор. Не си пазя договора от Теленор да Ви покажа колко е ясен и,че трябва да излета целия текст за да си разбера тарифния план и какво включва.alexandrov1 написа: ↑29 ное 2021, 15:25Като гледам този пъстър букетstef2 написа: ↑29 ное 2021, 08:40Всички One Unlimited Special планове и техните условия са публикувани тук: https://www.a1.bg/drugi-mobilni-uslugi или в секция Мобилни->
на плановете A1 One Unlimited
от ограничени по период и постоянни
финансови и технически условия ,
се чудя, кой би се хванал на въдицата!
Всичко е направено "в полза на клиента"
Ти къде видя преподписване на настоящия план в Моят А1? И през браузъра и в приложението не виждам такава опция.algor написа:Хора, през Моят А1 влезте и си преподпишете плана.
Ps. Намерих опция за запазване на настоящия абонаментен план но само като избера устройство. Най-отдолу при цена на устройството излиза. Чудя се затова ли говориш или има опция за преподписване без да се вземе устройстео.
Като купуваш телефон има избор да бъде с настоящия план. Вероятно това има предвид колегата. Вземаш апарат с настоящия - преподписваш на настоящия. Всичко е точно.