Условия А1 one unlimited special 20
-
- Регистриран: 03 яну 2016, 14:28
Re: Условия А1 one unlimited special 20
По телефона се обади служител на А1 и се съгласих да подновят договора си за 19 лв/месечно неограничени минути и 7000 лв инте.нет. но от приложението а1 ми излиза за 21 лв (след отстъпка за онлайн плащане, предполагам) план с неограничен интернет.
Въпросът ми е - мога ли да откажа да подпиша договора, който ми е пратен по куриер и до активирам плана от приложението? Ще дължа ли неустойки?
Въпросът ми е - мога ли да откажа да подпиша договора, който ми е пратен по куриер и до активирам плана от приложението? Ще дължа ли неустойки?
Да, няма проблем. Всеки дистанционен договор може да бъде отказан за подписване, както и да го разтрогнеш до 14 дни.
==================
MPXV3RX/A
MPXV3RX/A
Аз се чудя кой още се мести във Виваком, като това е единствения оперстор който те държи като кретен 18 месеца за да си купиш телефон защото виждаш ли "не си го взел още при подписване на договора" нищо че си стар абонат. Пак единствения оператор, при който не може да променяш условията по време на договора. Чакам с нетърпение още 5 месеца и с най-голямо удоволствие се махам от тях и от 3 услуги , които ползвах ще съм с нула. Плюя на тези измекяри, които направиха тази компания по този начин - абонатите крепостни селяни!!!!
Съгласен съм с това мнение, а в последния месец при пътувания служебни в страната е трагедия свързаността и е невъзможно ползването на интернет в доста голяма част от трасето на магистрала Хемус. Щом и гласовите обаждания 2-3 пъти ми прекъсваха и трябваше да мина няколко км за да набера успешно и да се свържа за да продължа разговора, направете сметка за какво ви говоря.mjoy383 написа: ↑21 авг 2022, 07:46Аз се чудя кой още се мести във Виваком, като това е единствения оперстор който те държи като кретен 18 месеца за да си купиш телефон защото виждаш ли "не си го взел още при подписване на договора" нищо че си стар абонат. Пак единствения оператор, при който не може да променяш условията по време на договора. Чакам с нетърпение още 5 месеца и с най-голямо удоволствие се махам от тях и от 3 услуги , които ползвах ще съм с нула. Плюя на тези измекяри, които направиха тази компания по този начин - абонатите крепостни селяни!!!!
Адски много ме изнервиха.
А, да, още нещо - при жена ми се получава друг проблем, откакто е на Виваком…стои си апарата на масата и по някое време получава смс-и за 3 пропуснати повиквания. И хората няма ден в който да не и кажат, че са я търсили, но телефона е биз изключен. А той не е…
Още 2-3 седмици и разкарвам картите и служебни и лични от тях.
Да не говорим, че и условията ми с въпросните ънлимитед планове отдавна не са най добри като цена.
В А1 ми дават за 29 лева неограничени разговори и интернет, 200 национални смс и 200мин към ЕС обаждания.
В Теленор също, но за фирма без СМС-и за 30 лева ми дават това, но и те за мен са далече от това, което трябва да бъдат.
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
Местят се практичните абонати, които си правят сметката и знаят какво искат. За над година и половина плановете им са само с левче нагоре, и то за първите 2 години, а след изтичане не са мръднали и с толкова цените.mjoy383 написа: ↑21 авг 2022, 07:46Аз се чудя кой още се мести във Виваком, като това е единствения оперстор който те държи като кретен 18 месеца за да си купиш телефон защото виждаш ли "не си го взел още при подписване на договора" нищо че си стар абонат. Пак единствения оператор, при който не може да променяш условията по време на договора. Чакам с нетърпение още 5 месеца и с най-голямо удоволствие се махам от тях и от 3 услуги , които ползвах ще съм с нула. Плюя на тези измекяри, които направиха тази компания по този начин - абонатите крепостни селяни!!!!
А Ментел не само направиха цените космически, ами вече даже не предлагат непромоционално неограничени планове.
Теленор и те са значително по-скъпи, макар и не колкото Ментел, и да не са махнали още неограничените.
- Luke_Netwalker
- Регистриран: 12 дек 2011, 13:30
Предплатената карта на Виваком VIVA Free2GO е най-изгодната карта към момента. И като предплатена, и като план.
Миналата седмица минах предплатена А1 на абонаментен план. Всичко неограничено за 20лв като единствения лимит е,че е ограничен до 4Г и няма безплатни СМС-и.
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
Да, това е нетипично добро за тях (А и въобще) предложение без подводни камъни, дано зачестят такива предложения. Населението обеднява прогресивно, така че неминуемо конкуренцията ще трябва да се измести при по-бюджетни планове.
Добра оферта, имайки предвид, че е от А1. Явно вече всички се готвят за тежка зима След изтичане на двете години запазва ли се таксата и неограниченият нет? Вероятно тук са заложили мината.
-
- Регистриран: 11 авг 2021, 02:40
Не се запазват трябва да се преподписва!
Интернета става 5000мб ,а таксата се вдигаше с 3-4лв
Интернета става 5000мб ,а таксата се вдигаше с 3-4лв