A1 предплатена
Re: A1 предплатена
Ако си на предплатена на Виваком - всяко презареждане над 7.99 включително, ти подарява пакет от 2000 МВ за 30 дни, които можеш да подариш на друга предплатена, която трябва да има поне 0.01 лв. Аз така пращам 1 стотинка от моята карта и подарявам 2000 МВ на друга и я ползвам един вид безплатно.
-
- Регистриран: 19 ное 2018, 22:29
В момента на мястото, на което ми трябва, е Виваком и заради рехавата им мрежа има само 900MHz за цялата околност, сигналът е слаб и понякога е досадно дори човек да се опитва да пише нещо през ssh.
Как си пращаш 1 стотинка? Аз пробвах кода и работи с минимум 1 лв при менEYESCREAM написа: ↑06 окт 2023, 13:02Ако си на предплатена на Виваком - всяко презареждане над 7.99 включително, ти подарява пакет от 2000 МВ за 30 дни, които можеш да подариш на друга предплатена, която трябва да има поне 0.01 лв. Аз така пращам 1 стотинка от моята карта и подарявам 2000 МВ на друга и я ползвам един вид безплатно.
Презареждане от 1 ст. е възможно от друга предплатена карта. От абонамент минималната сума е 1 лв.ivobel721 написа: ↑07 окт 2023, 20:26Как си пращаш 1 стотинка? Аз пробвах кода и работи с минимум 1 лв при менEYESCREAM написа: ↑06 окт 2023, 13:02Ако си на предплатена на Виваком - всяко презареждане над 7.99 включително, ти подарява пакет от 2000 МВ за 30 дни, които можеш да подариш на друга предплатена, която трябва да има поне 0.01 лв. Аз така пращам 1 стотинка от моята карта и подарявам 2000 МВ на друга и я ползвам един вид безплатно.
https://www.vivacom.bg/bg/residential/ceni-i-uslugi/mobilni-uslugi/predplatena-karta/prezaredi-prijatel#tab-prezarejdane-ot-predplatena-karta написа: Имате възможност да презаредите сума още по-бързо и лесно, като наберете последователността от следните кодове: *137*087yyyyyyy*xx.xx*1# последвано от зелена слушалка, където 087yyyyyyy е номерът на предплатената карта, който ще бъде зареден, а xx.xx е сумата за презареждане.
Това обаче понякога ми дава някакви странни грешки, но през VIVACOM приложението за управление на SIM картата (SIM карта на зелен фон - да не се бърка с My Vivacom) винаги сработва. Друго условие е, че предплатената, която праща, трябва след пращането на сумата да има остатък от 4.00 лв, т.е. минималната сума, която трябва да имаш за да пратиш 1 стотинка е 4.01 лв.
Ясно, странна политика за зареждане имат Виваком. Благодаря Ви
Колеги, да попитам - в момента зареждам на 20 дни. Картата е А1 Комфорт МАX. Реално не се ползва много телефона, имам натрупани над 1000 мин и 25 000 мб. Искам да зареждам на 30 дни, видях по нагоре в темата вариант. Добре е да имам и роуминг, в момента май нямам. На каква тарифа трябва да премина? Искам като вкарам сума да не ми взима автоматично, а аз да пратя смс и купя пакет. Какво ще стане с досегашните натрупани минути и мегабайти?
При предплатена карта и пътуване за няколко дни в ЕС , при оферта HIT 400нац.минути и 15 гига и примерно разговори Виена - Виена и мобилен интернет във Виена и разговори Виена- България, важат ли тези минути и МБ или са само за България
Само за България. На Виваком важат в ЕС - може да вземеш един стартов пакет и да цъкаш с него. При А1 дори и да пуснеш роуминг - май е 9 стотинки минутата, а интернетът е много скъп.
За Виена-Виена обаче са си разговори към Зона 1 - Виваком имат 100 минути за 7 дни 10.99 лв. Може да си инсталираш Telz, да го заредиш с 2 евро без ДДС, да го ползваш с интернетът на Виваком в ЕС и да говориш за 0.074 лв./min без ДДС.