Net Box A1
Re: Net Box A1
Здравейте! Някой наясно ли е с какъв приоритет е Net Box в мрежата на А1 ? Ще го използвам в София и вероятно на клетката ще има много абонати. Някакви съществени недостатъци, освен по-високия пинг, спрямо кабелния нет има ли?
Някой ползва ли Net Box Unlimited 5G? Да сподели какви максимални и минимални скорости достига,на какво разстояние е от клетката?Може ли да се работи с програмата Any Desk или подобна , като интернета е с динамично ip?
Samsung Galaxy S22 ULTRA
Аз ползвам няколко устройства на този тарифен план. Скоростите са много добри около 1Gbps download и 170 mbps upload.
https://www.speedtest.net/my-result/a/9623086073
На този тест разстояние между рутера и клетката е над 400 метра. Ползвам ги със статични ИП адреси,за което се плаща още 4 лв. към таксата.
За ползването на Any Desk не ти трябва статичен адрес, свързваш се посредством ID и потвърждение от другата страна или чрез предварително зададена парола в настройките на програмата.
Samsung Galaxy S23 Ultra 5G Green
Galaxy Watch Ultra, 47 мм, LTE, Titanium Grey
Galaxy Watch Ultra, 47 мм, LTE, Titanium Grey
Може ли Net Box Unlimited 5G да се мести в друга област без подаване на молба? Заключен ли е към населеното място или може свободно да се ползва из България?
-
- Регистриран: 11 авг 2021, 02:40
Аз преди бях ползвах NetBox само,че 100Gb за 10лв беше тогава и си ходих дори по селата с него!Sasho66 написа:Може ли Net Box Unlimited 5G да се мести в друга област без подаване на молба? Заключен ли е към населеното място или може свободно да се ползва из България?
Изпратено от моят 23013PC75G с помощта на Tapatalk
Ноември го взех и от януари е на адрес , различен от посочения от мен в договора. Два пъти съм го местил за по 4-5 дена в различна област и си работи. При подписване на договора, ми казаха, че няма проблем да се мести без регистрация и съответно заплащане, за смяна на адреса, независимо, че по договор съм длъжен.
А СИМ картите заключени ли са към рутера или могат да се сложат и в друго крайно устройство?ne4o написа: ↑10 май 2024, 20:21Ноември го взех и от януари е на адрес , различен от посочения от мен в договора. Два пъти съм го местил за по 4-5 дена в различна област и си работи. При подписване на договора, ми казаха, че няма проблем да се мести без регистрация и съответно заплащане, за смяна на адреса, независимо, че по договор съм длъжен.
Заключени са и не могат да работят другаде.falafel написа: ↑12 май 2024, 12:40А СИМ картите заключени ли са към рутера или могат да се сложат и в друго крайно устройство?ne4o написа: ↑10 май 2024, 20:21Ноември го взех и от януари е на адрес , различен от посочения от мен в договора. Два пъти съм го местил за по 4-5 дена в различна област и си работи. При подписване на договора, ми казаха, че няма проблем да се мести без регистрация и съответно заплащане, за смяна на адреса, независимо, че по договор съм длъжен.
Samsung Galaxy S22 ULTRA
Аз съм си я слагал в телефона и работеше.
-
- Регистриран: 11 авг 2021, 02:40
Не са заключени аз от NetBox само ,че 4G ZTE рутер си бях сложил картата в таблета и не мръдна!falafel написа:А СИМ картите заключени ли са към рутера или могат да се сложат и в друго крайно устройство?ne4o написа: ↑10 май 2024, 20:21Ноември го взех и от януари е на адрес , различен от посочения от мен в договора. Два пъти съм го местил за по 4-5 дена в различна област и си работи. При подписване на договора, ми казаха, че няма проблем да се мести без регистрация и съответно заплащане, за смяна на адреса, независимо, че по договор съм длъжен.
Само с рутера е недостатък,че НЕ МОЖЕ да чете друга карта дори и от същия оператор!
Изпратено от моят SM-A546B с помощта на Tapatalk