Тук във форума прочетох,че при техния неограничен план при потребление над 10 пъти от средното за всички негови потребители ти режат скоростта на 64 Кб.Това го казах в офис до гара Пловдив и те ми викат,че нямало такова нещо.Явно чак като подпишеш договор се разбира това,но ще е късно после.
My Telenor заблуждава
-
- Регистриран: 28 ное 2015, 12:22
Re: My Telenor заблуждава
-
- Регистриран: 06 юли 2007, 16:11
И това е нещо "ненормално" за теб така ли? Да ти ограничават скороста при потребление над 10 пъти от средното?dimitrov68 написа: ↑10 май 2021, 08:44Тук във форума прочетох,че при техния неограничен план при потребление над 10 пъти от средното за всички негови потребители ти режат скоростта на 64 Кб.Това го казах в офис до гара Пловдив и те ми викат,че нямало такова нещо.Явно чак като подпишеш договор се разбира това,но ще е късно после.
Apple iPhone 14 Pro Max (128GB) Space Black
Apple Watch Nike SE 2 44mm Cellular
Apple AirPods Pro 2
Apple Watch Nike SE 2 44mm Cellular
Apple AirPods Pro 2
Да интересното е , че и аз минах на повисока такса и изрично питах има ли такова нещо да те ограничават
1. Дневно ако сси минал 10 пъти среднодневното потребление на останалита от миналия ден
2. До края на отчетния период ако си минал 10-кратно средномесечното на останалите.
Служителите ми отговориха , че не няма такова нещо .... и оппа изненада после в подписания договор го има.
Въпроса е ,че това е супер тъпо защото ти не знаеш колко харчат другите може да харчат 100Мbyte-a i 1TB на ден , няма как да знаеш.
1. Дневно ако сси минал 10 пъти среднодневното потребление на останалита от миналия ден
2. До края на отчетния период ако си минал 10-кратно средномесечното на останалите.
Служителите ми отговориха , че не няма такова нещо .... и оппа изненада после в подписания договор го има.
Въпроса е ,че това е супер тъпо защото ти не знаеш колко харчат другите може да харчат 100Мbyte-a i 1TB на ден , няма как да знаеш.
-
Защо не пишат ясно като при другите оператори,там е до 100 Gb на ден.Аз живея в село,където Теленор направиха до нас антена,а Виваком няма добър сигнал,А1 е среден.Кабелният интернет е много бавен 1,7 Mbps и е 20 лв.На ден свалям по 4-5 филма и не искам след 5 Gb да ме накажат,затова подписах с А1.pretorianec написа: ↑10 май 2021, 09:43И това е нещо "ненормално" за теб така ли? Да ти ограничават скороста при потребление над 10 пъти от средното?
-
- Регистриран: 19 ное 2017, 10:18
Само не ми казвай, че по 10 часа на ден гледаш филми?
Те филми и вечер се гледат
-
Ако е нов филм не знам дали ще ми хареса и понякога го превъртам за минути,а ако е хубав и нощем не ми се спи го гледам.А и си трупам някаква колекция .
Явно следите моите публикацииdimitrov68 написа: ↑10 май 2021, 08:44Тук във форума прочетох,че при техния неограничен план при потребление над 10 пъти от средното за всички негови потребители ти режат скоростта на 64 Кб.Това го казах в офис до гара Пловдив и те ми викат,че нямало такова нещо.Явно чак като подпишеш договор се разбира това,но ще е късно после.
Да не би да се засягате нещо?
Не вярвам някога да успея да издърпам толкова трафик, а и ограничението е само до края на денонощието (до полунощ) и е за защита срещу злоупотреби.
-
Никой не казва колко трябва да е трафика преди да те резнат.Може всеки ден да го правят.Rinvoq написа: ↑10 май 2021, 17:13Явно следите моите публикацииdimitrov68 написа: ↑10 май 2021, 08:44Тук във форума прочетох,че при техния неограничен план при потребление над 10 пъти от средното за всички негови потребители ти режат скоростта на 64 Кб.Това го казах в офис до гара Пловдив и те ми викат,че нямало такова нещо.Явно чак като подпишеш договор се разбира това,но ще е късно после.
Да не би да се засягате нещо?
Не вярвам някога да успея да издърпам толкова трафик, а и ограничението е само до края на денонощието (до полунощ) и е за защита срещу злоупотреби.
-
- Регистриран: 22 яну 2007, 10:50
При новия неограничен план на Теленор трябва да правите над 100 гб на ден, за да ви резнат скоростта.
И тогава не е ясно дали ще го направят.
Действително до момента Теленор се оказват коректни.
И тогава не е ясно дали ще го направят.
Действително до момента Теленор се оказват коректни.