100GB пише в договора на виваком , в договора на теленор пише друго което цитирах по горе!
И проблема е освен това , че ще те лимитират не само за същият ден като виваком а може и до края на отчетния период. Което ако си в провинцията и ти трябва този интернет е леко казано неприятно.
My Telenor заблуждава
Re: My Telenor заблуждава
Грешиш.nomercy написа: ↑10 май 2021, 19:31100GB пише в договора на виваком , в договора на теленор пише друго което цитирах по горе!
И проблема е освен това , че ще те лимитират не само за същият ден като виваком а може и до края на отчетния период. Което ако си в провинцията и ти трябва този интернет е леко казано неприятно.
Не съм чул Теленор да са резнали някой досега (щеше да се чуе повярвай ми).
Освен това не знам за Виваком, но в договора ми на Теленор пише, че ако в случай на злоупотреба трафикът бъде ограничен до 64к, то максималната скорост се възстаноявява същата нощ между 00.00 и 00.59!
Значи , не е въпроса дали спират ами какви права имат да спират.
Ето и от Виваком и от теленор частта от договора.
Както пише във договора с Теленор може да ти го спрат и за целият отчетен период за разлика от Виваком
Ето и от Виваком и от теленор частта от договора.
Както пише във договора с Теленор може да ти го спрат и за целият отчетен период за разлика от Виваком
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Не можа ли да го снимаш наопаки
Така ги врътна телефона и после ме домързя да ги оправям на компютъра
Ама и накриво се виждат точките , а господина дето казва не виждам неговия договор
Ама и накриво се виждат точките , а господина дето казва не виждам неговия договор