VOLTE Vivacom проблем с пренасочване
VOLTE Vivacom проблем с пренасочване
При Активирано VOLTE на виваком не могат да се пренасочват входящите, срамота! При теленор няма такъв проблем.
Re: VOLTE Vivacom проблем с пренасочване
А какъв ти е телефонът? ! Huawei P20, P20 Pro или Samsung S8?
Re: Re: VOLTE Vivacom проблем с пренасочване
Теленор го тестваха Виваком май не. При Теленор имах проблем с набирането на 087123 през Волте. Даваше ми несъществуващ номер. След като им звъннах до няколко дни го оправиха.
Пробвай дали в 3г имаш пренасочване
Пробвай дали в 3г имаш пренасочване
Потвърждавам за проблем с пренасочване във мрежата на Виваком със Galaxy S8+.
За тва се шушкат и са го пуснали едва за 4 модела. Ако ревнат хиляди народ ще им бъде голяма "реклама"...
Re: Re: Re: VOLTE Vivacom проблем с пренасочване
Мнимото VoLTE, докато го пуснат за всички е по-вероятно да видим 5G мрежи :D
В другите страни може да е налично за много марки/модели, а тук са се престарали с 2 модела на Huawei и Samsung (woo)
В другите страни може да е налично за много марки/модели, а тук са се престарали с 2 модела на Huawei и Samsung (woo)
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Нещо направи ли по въпроса с тестването или само плюеш?
С код ли въвеждаш пренасочването ики от настройките?
Кода при 2 3 или 4г волте го въвеждаш?
Пренасочват ли ти се обажданията в 3г? И след това не могат в 4г или въобще не се пренасочват?
След това могат ли отново в 3г? (Навсякъде с 3 брой и 2г за тест)
С код ли въвеждаш пренасочването ики от настройките?
Кода при 2 3 или 4г волте го въвеждаш?
Пренасочват ли ти се обажданията в 3г? И след това не могат в 4г или въобще не се пренасочват?
След това могат ли отново в 3г? (Навсякъде с 3 брой и 2г за тест)
Не е при мене, при познат е, каза, че се е оправило като деактивирал VOLTE.
Re: Re: Re: VOLTE Vivacom проблем с пренасочване
Потвърждавам за проблема! Оня ден активирах volte в P20 Pro като мислех, че ще се появи менюто с настройката и в моя mate 10 pro, но ядец. :D Та, днес решавам да съм малко извън обхват и си блокирам както обикновено входящите повиквания. Е да, ама не! Не стана и се наложи да съм просто офлайн. Имам wi fi връзка, и нет във втория слот. Сещам се по някое време, че тук има тема за проблема. Пиша им стоп на шматките от вива, но нищо, чааааак след половин час загряха и ми спряха и volte... Сега съм вече с блокирани входящи. (beer) Пренасочването беше невъзможно във всички режими 4/3/2G!
Re: Re: Re: Re: VOLTE Vivacom проблем с пренасочване
При мен си работеше пренасочването и от 4-5 дни не работи нито с MMIкодове ,нито през менюто на телефона.Нулирсх го до фабричните настройки, но пак не става. Телефона ми е самсунг галакси s9+. Като сложа същата карта в Huawei си работят пренасочвснията, а в самсунг не. Дава ми " неуспешно четене на данни, проверете мрежата, сим картата, невалиден mmi код. Незнам кво да пробвам друго