Защо Виваком не продават iPhone и продукти на Apple

Stennn
Регистриран: 17 юни 2008, 13:29

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Защо Виваком не продават iPhone и продукти на Apple

Мнение от Stennn » 03 дек 2018, 13:33

Оставете го, Водния дух нещо го боли главата, от месец говори глупости само. И непрекъснато рекламира високия план Смарт Ю...

Воден-дух
Регистриран: 01 дек 2010, 14:58

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Защо Виваком не продават iPhone и продукти на Apple

Мнение от Воден-дух » 03 дек 2018, 14:20

Че при Ментела най-скъпия план е даже над 50 лева, а ти дават само 15 гб на бърза скорост, а Смарт Ю е с абсолютно неограничен интернет НА БЪРЗА скорост - всеки пети от моите познати вече е на него! Аз телефоните си ги купувам с еднократно плащане, без лизинги-мизинги! :)

Воден-дух

Мнение от Воден-дух » 03 дек 2018, 14:35

Ами вдигни си задника от компютъра, разходи се до най-близкия ГОЛЯМ магазин на Вива (в центъра или в някой мол) и виж дали няма Айфон :P

Cv3T0m1R
Регистриран: 17 сеп 2011, 02:38

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Защо Виваком не продават iPhone и продукти на Apple

Мнение от Cv3T0m1R » 03 дек 2018, 15:07

Абе дух, ти и твоите приятели да не живеете в горска хижа, без лаптоп или настолен компютър, и единствената ви връзка със света да е смартфона и интернета към него? Аз вкъщи имам домашна Wi-Fi мрежа, на работа също имаме служебна Wi-Fi мрежа. В повечето заведения или около тях също има безплатен Wi-Fi. В парковете - също. Не мога да разбера и за какво ти е интернет НА БЪРЗА скорост. На мен местата където ми трябва бърза скорост са вкъщи и в службата. Когато съм в парка или на кафе, мога да си проверя фейсбук, да си пусна някое видео в youtube, да си пусна GPS тракера и да си измеря маршрута, и такива неща. За всички тях е напълно достатъчен обикновения интернет, който не е на максимална скорост.
Между другото в най-близкия ми офис на Виваком в Бургас няма никакви Айфони. Не знам каква им е идеята да ги пуснат в 5 мола, 4 от които в София.

pretorianec
Регистриран: 06 юли 2007, 16:11

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Защо Виваком не продават iPhone и продукти на Apple

Мнение от pretorianec » 03 дек 2018, 15:17

Така...няколко неща да ти уточня!
1.Аз не казвам(и никога не съм твърдял) че във Виваком няма айфони изобщо. Знам че предлагат под щанда(ако магазина изобщо има)както и на някои корпоративни клиенти(при изразено желание). Но аз не говоря за това! Имам предвид да се предлага официално,което ще рече със сключен договор с Аpple,сертифицирана мрежа(както на Теленор и А1)и присъствие в уеб сайта на компанията(брошури,каталози и т.н.). Към момента такова няма-както и няма официално никъде и дума от оператота че те от днес(или в близко бъдеще)ще предлагат продукти на Apple....Тъжната истина е че ако не попиташ изрично за Айфон по-никакъв начин не може да разбереш че Виваком го продават...и за мен това че има няколко бройки налични в някой софийски мол,не означава че се продават(и ще се продават)навсякъде!
2.Начина ти на изразяване нещо не ми харесва....Това че някой те пуска “по-пързалката”си е лично твой проблем но поне недей тук да пишеш глупости заблуждавайки хората,както и да се опитваш да държиш такъв тон когато някой те засече! Ако не се лъжа ти беше човека който твърдеше че от 03.12. телефоните ще бъдат налични във сайта,брошурите,и магазините на Виваком.....е какво стана?!?
Apple iPhone 14 Pro Max (128GB) Space Black
Apple Watch Nike SE 2 44mm Cellular
Apple AirPods Pro 2

gog88
Регистриран: 27 яну 2006, 08:24

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Защо Виваком не продават iPhone и продукти на Apple

Мнение от gog88 » 03 дек 2018, 15:23

pretorianec,
Виваком може да пуснат продуктите на Епъл официално в мрежата си за Никулден, за 8-ми декември, за Бъдни вечер, Коледа, Стефановден, Нова година и т.н. Този списък е отворен и може да се допълва. За корпоративни клиенти поне от 4 години предлагат модели на Епъл, а вероятно и много по- рано. Сега обаче чакаме умопомрачително ниските цени, които ще обявят за клиентите на оператора, решили да си купят продукти на нагризаната ябълка.
Samsung Galahy Z Fold3, Phantom Silver
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black

pretorianec

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Защо Виваком не продават iPhone и продукти на Apple

Мнение от pretorianec » 03 дек 2018, 15:31

Идея няма защото някой няма да пуска(не и официално)а държат малки количества в големите им представително магазини предимно в София за зор заман ако някой пита...
Междудругото няма и в Пловдив,Пещера,Пазарджик,след разговор с управител на магазин и евентуален въпрос за официално предлагане,отговора беше че те не знаят такова нещо,и за момента нямат никаква информация дали и кога ще се предлага официално....
Apple AirPods Pro 2

pretorianec

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Защо Виваком не продават iPhone и продукти на Apple

Мнение от pretorianec » 03 дек 2018, 15:34

Ами да ти кажа чесно и аз така мисля....Няма да е и Васильовден,Атансовден,Рамазан,Ханука,и т.н.
Колкото до “умопомрачителните ниски цени” без официален договор между оператора и Apple,ще останат само в някой “умопомрачен мозък”....
Apple AirPods Pro 2

Воден-дух

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Защо Виваком не продават iPhone и продукти на Apple

Мнение от Воден-дух » 03 дек 2018, 16:15

В Пловдив със сигурност има в седем магазина - срещу Площад Съединение, срещу Централни хали, срещу Копчетата, до Централна гара и в трите мола. И да няма наличен някой от моделите - доставя се до 2-3 дена.

Blue Sky
Регистриран: 18 мар 2015, 21:47

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Защо Виваком не продават iPhone и продукти на Apple

Мнение от Blue Sky » 03 дек 2018, 16:19

[Quote]Ханука[/Quote]

Ханука (flower) започна снощи и ще продължи до 10.12, така че ако тези дни започнат да ги продават, Воден дух ще се окаже прав :D

Отговори