4000 MB бонус от Виваком за декември
Re: Re: 4000 MB бонус от Виваком за декември
Явно смс се получава няколко часа след като вече са били добавени тези 4000 МБ. Бонуса е точно за тестване на мрежата и важи до 2-ри януари 2019 година.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: 4000 MB бонус от Виваком за декември
На предплатени дават ли ги?
Re: Re: Re: Re: 4000 MB бонус от Виваком за декември
На 128 кбит/сек картата засега нямам.
[Quote]На предплатени дават ли ги? [/Quote]
Не.
Не.
Re: 4000 MB бонус от Виваком за декември
И двете ми карти са фирмени, и на двете няма нищо - може да е само за клиенти физически лица?
Re: Re: 4000 MB бонус от Виваком за декември
Явно не на всички абонати ги дават. Днес влизах и на data.vivacоm.bg, отворих и приложението. Нищо няма, нито МБ, нито смс.
Re: Re: Re: 4000 MB бонус от Виваком за декември
Как успя да влезеш в data.vivacom.bg, като от няколко седмици не работи?
Samsung GALAXY S22 Ultra
При мен си работи data.vivacom.bg.
А тези 4000мб никъде не съм ги срещал все още.
А тези 4000мб никъде не съм ги срещал все още.
Re: Re: Re: Re: Re: 4000 MB бонус от Виваком за декември
Аз също потвърждавам че нямам налични като бонус или подарък нито 1 мв, какво остава за 4000 мв. Всекидневно използвам и проверявам в приложението, но уви... Никъде и в сайта не намерих подобна информация за подарени мв.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4000 MB бонус от Виваком за декември
Току що попаднах на това: "Здравей, увери се в предимствата на 4G мрежата на VIVACOM!
Следвай тези лесни стъпки, докато се наслаждаваш на 4 000 MB мобилен интернет, подарък от VIVACOM:
1. Провери настройките на мрежата, които трябва да са 4G/LTЕ.
2. На дисплея трябва да имаш икона с 4G или LTE
3. Изключи Wi-Fi връзката на телефона.
4. Провери скоростта и предимствата на 4G
Максималната теоретична скорост на сваляне е до 225Mbps. За най-добро изживяване тестът трябва да е на открито при пълно показание на индикатора на сигнала (максимален брой чертички).
Различни фактори като релефа на местността, типа, разположението и гъстотата на сградите, местоположението в самите сгради (например дали услугата се използва на покрива или в подземно помещение на дадена сграда), както и модела и техническото състояние на използваното крайно устройство (телефон, таблет или друго) могат да окажат сериозно влияние върху качеството на мобилната връзка. Качеството на достъпа до интернет зависи и от броя на едновременните потребители, обслужвани от една и съща базова станция."
Следвай тези лесни стъпки, докато се наслаждаваш на 4 000 MB мобилен интернет, подарък от VIVACOM:
1. Провери настройките на мрежата, които трябва да са 4G/LTЕ.
2. На дисплея трябва да имаш икона с 4G или LTE
3. Изключи Wi-Fi връзката на телефона.
4. Провери скоростта и предимствата на 4G
Максималната теоретична скорост на сваляне е до 225Mbps. За най-добро изживяване тестът трябва да е на открито при пълно показание на индикатора на сигнала (максимален брой чертички).
Различни фактори като релефа на местността, типа, разположението и гъстотата на сградите, местоположението в самите сгради (например дали услугата се използва на покрива или в подземно помещение на дадена сграда), както и модела и техническото състояние на използваното крайно устройство (телефон, таблет или друго) могат да окажат сериозно влияние върху качеството на мобилната връзка. Качеството на достъпа до интернет зависи и от броя на едновременните потребители, обслужвани от една и съща базова станция."