Защо Виваком не продават iPhone и продукти на Apple
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Защо Виваком не продават iPhone и продукти на Apple
аре смени плочата, че ставаш супер досаден.. Нормалните хора не киснат 24/7 в интернет и не се зомбират с тия телефони, че да им трябва "абсолютно неограничен интернет на бърза скорост".. Колкото хора са склонни да дават 51 на А1 за 15гиги, толкова сигурно дават и 50 за неограничен на Виваком, няма и 1% сигурно. Всеки си преценява сам, няма нужда да ни отваряш очите.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Защо Виваком не продават iPhone и продукти на Apple
Ванка, точно тези, на които им се виждат много 50 лева за план за телефон, дават поне 100 лева за цигари, още толкова за пиене и поне 50 лева за талончета от "националната" лотария...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Защо Виваком не продават iPhone и продукти на Apple
Ми то това е избора. Някои хора предпочитат да дадат 50 лв за цигари отколкото 50 лв за някакъв интернет, който не им трябва.
Аз няма да дам 50 лв за някакъв си план, а си купувам 2 или 3 книги всеки месец за 50 лв. От какъв зор да дам 50 лв на операторите, когато мога да ги дам на мен. Други хора ще дадат 50 лв за храна, облекло , памперси на детето си например.
Така че, не ни казвай и учи какво да плащаме.
Аз няма да дам 50 лв за някакъв си план, а си купувам 2 или 3 книги всеки месец за 50 лв. От какъв зор да дам 50 лв на операторите, когато мога да ги дам на мен. Други хора ще дадат 50 лв за храна, облекло , памперси на детето си например.
Така че, не ни казвай и учи какво да плащаме.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Защо Виваком не продават iPhone и продукти на Apple
Актуално днес от виваком, офис Плиска - айфони има на склад; директно попитах за Хs 64 GB с план от порядъка на 20-25 лв, пренос от Теленор, обявиха ми цена от 2150 лв. (!!) с план от 25 лв., 3 гига нет (!!!), след 3 месеца - още поне толкова нета. Единствения плюс, а и те го изтъкнаха като такъв, е т.нар. услуга ТВ гоу, което значело да гледаш всякаква ТВ на телефона си. Толкоз. ТВ гоу действително е по-добро от HBO go, което ми дават с плана от 25 лв. от Теленор, но там ми дават значително по-добра цена за айофана, както и 10 гига нет, точка по въпроса.
Върпосния айфон с план за 50 плюс лева предполагам ще ми се върже ок. 1900 лв, което също е в пъти по-скъпо от теленор и А1. Но пак казвам - не ми трябва план за 50 лв., даже за 25 ми е много, пръскам по минимум 300 лв. месечно за цигари, не търкам билети, неосъждан съм, имам цели две деца. :D:D:D, a, ако спра да пуша, вероятно ще тръгна по масажи или нещо подобно да си давам парите, но не и за план 50+, освен айи с тоя план не ми ПОДАРЯВАТ последния модел айфон, и пак бих седнал да ги смятам....
Върпосния айфон с план за 50 плюс лева предполагам ще ми се върже ок. 1900 лв, което също е в пъти по-скъпо от теленор и А1. Но пак казвам - не ми трябва план за 50 лв., даже за 25 ми е много, пръскам по минимум 300 лв. месечно за цигари, не търкам билети, неосъждан съм, имам цели две деца. :D:D:D, a, ако спра да пуша, вероятно ще тръгна по масажи или нещо подобно да си давам парите, но не и за план 50+, освен айи с тоя план не ми ПОДАРЯВАТ последния модел айфон, и пак бих седнал да ги смятам....
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Защо Виваком не продават iPhone и продукти на Apple
Още ли продължава обучението на служителите? :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Защо Виваком не продават iPhone и продукти на Apple
Още - не са от най-умните, събират ги от кол и въже, за меринджеите им да не говорим... :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Защо Виваком не продават iPhone и продукти на Apple
Дами и господа,
Имам удоволствието да Ви представя най-добрите цени за закупуване на продукт на Епъл в България. Както се досещате :P това може да Ви го предложи единствено Виваком. В навечерието на Коледа, Виваком предлага на своите абонати бижуто в продуктовата гама на Епъл - Айфон Xs Max на убийствено ниски цени.
Ето плановете и цените за модела с базова версия 64 гб.
SMART U - 1949 лв
SMART XL+ - 2079 лв
SMART XL - 2099 лв
SMART L+ - 2130 лв
SMART L - 2160 лв
Нека пазаруването на айфони за без пари да започне сега.
Няма да Ви показвам цените на този модел в А1 и Теленор ;), за да не се смеете на написаното от мен.
Тези, които са любопитни, могат да хвърлят едно око тук
https://www.a1.bg/ustroystva/smartfoni/apple/iphone-xs-max-64-gb.3783
и тук
https://www.telenor.bg/bg/private/device/view/iphone-xs-max-64gb
Имам удоволствието да Ви представя най-добрите цени за закупуване на продукт на Епъл в България. Както се досещате :P това може да Ви го предложи единствено Виваком. В навечерието на Коледа, Виваком предлага на своите абонати бижуто в продуктовата гама на Епъл - Айфон Xs Max на убийствено ниски цени.
Ето плановете и цените за модела с базова версия 64 гб.
SMART U - 1949 лв
SMART XL+ - 2079 лв
SMART XL - 2099 лв
SMART L+ - 2130 лв
SMART L - 2160 лв
Нека пазаруването на айфони за без пари да започне сега.
Няма да Ви показвам цените на този модел в А1 и Теленор ;), за да не се смеете на написаното от мен.
Тези, които са любопитни, могат да хвърлят едно око тук
https://www.a1.bg/ustroystva/smartfoni/apple/iphone-xs-max-64-gb.3783
и тук
https://www.telenor.bg/bg/private/device/view/iphone-xs-max-64gb
Samsung Galahy Z Fold3, Phantom Silver
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Apple Watch 6 44mm
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Защо Виваком не продават iPhone и продукти на Apple
на виваком айфоните не са субсидирани и затова са толкова скъпи, въпреки че са фабрично отключени, като си го купиш от теленор е вечно твой или поне 2 години докато изтече договора и го отключат евентуално
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Защо Виваком не продават iPhone и продукти на Apple
В грешка си. От няколко месеца всички модели на Епъл продавани от Теленор са фабрично отклонени. Явно не четеш редовно форума.
Samsung Galahy Z Fold3, Phantom Silver
Apple Watch 6 44mm
Apple Watch 6 44mm