Какви са условията за захранване на блок със IPTV

pzhekov
Регистриран: 15 май 2008, 15:47

Какви са условията за захранване на блок със IPTV

Мнение от pzhekov » 23 юни 2019, 18:22

Здравейте. Много съм разпитвал по въпроса как да се захрани вход на блок със интерактивна телевизия, понеже цялата улица има, само на моя номер не. Питал съм в офиси, обаждал съм се на оператор и никой не може да ми обясни относно захранването на входа, Никой не знае :shock: :shock: Ако във форума има служители на виваком и са наясно или някой друг е имал моя проблем, нека да ми сподели.

maxito2
Регистриран: 17 юни 2008, 16:00

Re: Какви са условията за захранване на блок със IPTV

Мнение от maxito2 » 23 юни 2019, 21:31

И като пуснеш заявка за включване какво казват? Офисът ни е в къща между блокове, пуснахме заявка в А1, дойдоха и си опънаха кабел, сложиха си устройство и пуснаха нет и тв..

Dubspace
Регистриран: 28 мар 2014, 19:21

Мнение от Dubspace » 23 юни 2019, 22:47

maxito2 написа:
23 юни 2019, 21:31
И като пуснеш заявка за включване какво казват? Офисът ни е в къща между блокове, пуснахме заявка в А1, дойдоха и си опънаха кабел, сложиха си устройство и пуснаха нет и тв..
Със сигурност може да нямат техническа възможност. Ако районът е с AON, то тогава ще трябва да си почака доста. И да, ще потвърдя, че А1 пускат бързо оптика. В момента с това се занимавам.
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black

rosennedkov
Регистриран: 25 фев 2019, 15:22

Мнение от rosennedkov » 23 юни 2019, 22:49

pzhekov написа:Здравейте. Много съм разпитвал по въпроса как да се захрани вход на блок със интерактивна телевизия, понеже цялата улица има, само на моя номер не. Питал съм в офиси, обаждал съм се на оператор и никой не може да ми обясни относно захранването на входа, Никой не знае :shock: :shock: Ако във форума има служители на виваком и са наясно или някой друг е имал моя проблем, нека да ми сподели.
Избрах си план, подписахме договорчето (валидно от датата на инсталацията) и след 1-2 седмици дойдоха и пуснаха оптиката до комуникационния шкаф на входа. След няколко дни дойдоха от Alcatel-Lucent да дръпнат и оптичното трасе до у дома. Сложиха оборудването и нещата заспаха.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Отговори