Нова ТВ услуга от Виваком - EON
-
- Регистриран: 08 май 2021, 13:19
Re: Нова ТВ услуга от Виваком - EON
Здравейте имам следния проблем Имам два приемника еон на два телевизора на единия Филипс дистанционното се синхронизира почти веднага с приемника на другия телевизор LG дистанционното не иска да се синхронизира и ако го изключа след време губи връзка и трябва да вадя батериите за да го намери, дали това е дефект на дистанционно?
Аз си направих един акаунт в сръбския сайт да тествам приложението на андроид тв - доста е зле, бавно работи, интерфейсът е неудобен.. На Нет1 приложението е 100 пъти по-добро, дано не го спрат след като ги придобиха..
Така и не можах да разбера - дават ти софтуерно орязан операторски бокс с инсталиран EON, или получаваш абсолютно пълноценен андроидтв бокс с предварително инсталиран EON app, който можеш да си ползваш както решиш, без ограничения?
-
- Регистриран: 25 фев 2019, 15:22
Бокса не изглежда орязан. Работи като стандартен Android tv, освен, че Netflix не се инсталира през стора. Останалото работи.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Здравейте,
искам да попитам трите пакета, който предлага EON фиксирани ли са, няма ли начин човек да прави промени в скоростта на нета или пък в допълнителните "екстри".
Например на мен не ми трябват диема Хтра, Макс спорт, 7/8 примерно... Възможно ли е договаряне?
искам да попитам трите пакета, който предлага EON фиксирани ли са, няма ли начин човек да прави промени в скоростта на нета или пък в допълнителните "екстри".
Например на мен не ми трябват диема Хтра, Макс спорт, 7/8 примерно... Възможно ли е договаряне?
Въпросът към вас е може ли, а не да ми давате акаунт... хахахахаха
Питам, щото на мой приятел приложението му за тв бачка само у тях. Той е с друга кабеларка.
Днес видях, че от сайта на тв го от лаптопа мога без проблем да си откачам видеото и да си се ровя в комп/ докато ми върви един малък екран на живо, или запис. За мен това на 65" тв е предостатъчно.
Виж simplink настройката на LG телевизора ,отделно деактивирах забраната за външни приложения на ЕОН приемника,понеже дистанционното на телевизора поемаше управлението на приемника.След това натискаш stbSlaveyko68 написа: ↑08 май 2021, 13:22Здравейте имам следния проблем Имам два приемника еон на два телевизора на единия Филипс дистанционното се синхронизира почти веднага с приемника на другия телевизор LG дистанционното не иска да се синхронизира и ако го изключа след време губи връзка и трябва да вадя батериите за да го намери, дали това е дефект на дистанционно?
+ ok бутони за 3 сек,зеления диод на дист трябва да светне и да почне да примигва и вкарваш кода за LG / за LG тв кодовоте са 6 , 508 или 538.
Здравейте скъпи приятели,
надявам се всички да сте здрави в тази пандемия.
Имам Smart TV от Samsung (UE43J5550) но за съжаление не е в препоръчаните Smart телевизори.
Да ли е възможно EON.TV апликацията да се инсталира от USB-то?
Много се надявам някой да ми отговори.
Поздрави.
надявам се всички да сте здрави в тази пандемия.
Имам Smart TV от Samsung (UE43J5550) но за съжаление не е в препоръчаните Smart телевизори.
Да ли е възможно EON.TV апликацията да се инсталира от USB-то?
Много се надявам някой да ми отговори.
Поздрави.
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Телевизора ти е от 2015-та като гледам.Поддържаните самсунги започват от 2017-та.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport