Нова ТВ услуга от Виваком - EON
Re: Нова ТВ услуга от Виваком - EON
Загубиха ме още на прослушването.
Продавача ли беше свръх некадърен какво ли!?
Те са си такива в тая компания.
Като започна да ми обяснява, че дори приемници няма да ми трябват, а само рутера и ще гледам през приложението.
После като му казах че искам и хардуерни приемници каза че може и да ми предоставят.
За пакет без Диема и Макс ми даде цена с 1/3 по висока от тази на А1 за пълен пакет!?
И за приемниците допълнително! Луди хора!
На това отгоре със скапаният им нет цената щеше приблизително да се доближи до гига нет и пълен пакет от А1.
Не бих се закачил към Виваком.
За прекратяване, ако си сключил скоро виж в договора е обяснено.
Мисля че макс 3 м. неустойка. Сигурно колкото по-скоро толкова по-малко загуби някакви ще ти начислят.
Това ако сега е сключен договора.
За точна инфо не питай в магазин, защото не знаят и ще те объркат. Питай или на 123 или с мейл до обслужване клиенти.
Продавача ли беше свръх некадърен какво ли!?
Те са си такива в тая компания.
Като започна да ми обяснява, че дори приемници няма да ми трябват, а само рутера и ще гледам през приложението.
После като му казах че искам и хардуерни приемници каза че може и да ми предоставят.
За пакет без Диема и Макс ми даде цена с 1/3 по висока от тази на А1 за пълен пакет!?
И за приемниците допълнително! Луди хора!
На това отгоре със скапаният им нет цената щеше приблизително да се доближи до гига нет и пълен пакет от А1.
Не бих се закачил към Виваком.
За прекратяване, ако си сключил скоро виж в договора е обяснено.
Мисля че макс 3 м. неустойка. Сигурно колкото по-скоро толкова по-малко загуби някакви ще ти начислят.
Това ако сега е сключен договора.
За точна инфо не питай в магазин, защото не знаят и ще те объркат. Питай или на 123 или с мейл до обслужване клиенти.
Имам сходен проблем доколкото разбирам. На телевизор LG гледам, до вчера нямаше проблем ползвах си ЕОН приемника с неговото си дистанционно. Снощи се прибирам от работа, пускам телевизора и дистанционното не ще нищо да направи, самокато нацъкам копчетата вади менюто нагоре за превъртане. При задържане на копчетата ми извади менюто за сдвяояване , сдвоява се , но пак нищо . Излезна актуализация по едно време , актуализирах го и пак нищо. А от дистанционното на телевизора някои копчета започнаха да отварят функции на ЕОН приемника. Съвети как да го оправя, смених HDMI буксата за да не е на първия вход и simplink да се меси ама не става...jokop написа: ↑30 май 2021, 13:01Виж simplink настройката на LG телевизора ,отделно деактивирах забраната за външни приложения на ЕОН приемника,понеже дистанционното на телевизора поемаше управлението на приемника.След това натискаш stbSlaveyko68 написа: ↑08 май 2021, 13:22Здравейте имам следния проблем Имам два приемника еон на два телевизора на единия Филипс дистанционното се синхронизира почти веднага с приемника на другия телевизор LG дистанционното не иска да се синхронизира и ако го изключа след време губи връзка и трябва да вадя батериите за да го намери, дали това е дефект на дистанционно?
+ ok бутони за 3 сек,зеления диод на дист трябва да светне и да почне да примигва и вкарваш кода за LG / за LG тв кодовоте са 6 , 508 или 538.
Изключи телевизора от ел. мрежата и пак го включи.
Оправи се проблема с дистанционното и сега ново 20... Само да спра на пауза или да върна предаване и качеството от HD става брутално лошо... Отделно постоянно прекъсва за по 1 секунда черен екран. Това май заприличва на най-лошата телевизия която съм виждал през живота си...
Аз само да вмъкна, че си нагласих коди да ми пуска tv go. Качеството е перфектно, има 7 дни връщане назад. Добре, че не се набутах с нов договор за нещо което ползвам няколко пъти в годината. Бокса го бях махнал отдавна, че мразя устройства да седят и кабели да минават за неща които не се ползват. Който иска може да види бг форума за коди.
-
- Регистриран: 01 май 2021, 00:22
EON е супер, много съм доволен.С пакет Премиум, се наслаждавам на руските тв канали.Да живеят Виваком.
Чак пък да живеят...
Открих, че при хардуерните приемници е необходимо допълнително да се активира preview -то когато превърташ напред или назад по секунди/минути. Активацията става по телефона, случайно го намерих след това и някъде по менютата.
Въпроса ми е - някой успявал ли е да подкара preview на Smart TV приложението? При мен е само плъзгача, като по никакъв начин не можеш да разбереш до къде си превъртял... Не ми харесва!
Sent from my iPad using Tapatalk
Открих, че при хардуерните приемници е необходимо допълнително да се активира preview -то когато превърташ напред или назад по секунди/минути. Активацията става по телефона, случайно го намерих след това и някъде по менютата.
Въпроса ми е - някой успявал ли е да подкара preview на Smart TV приложението? При мен е само плъзгача, като по никакъв начин не можеш да разбереш до къде си превъртял... Не ми харесва!
Приятелю, потърси причината по мрежовото трасе или устройствата в него.KZhelev написа:Оправи се проблема с дистанционното и сега ново 20... Само да спра на пауза или да върна предаване и качеството от HD става брутално лошо... Отделно постоянно прекъсва за по 1 секунда черен екран. Това май заприличва на най-лошата телевизия която съм виждал през живота си...
Защо?
Когато ни инсталираха услугата, "специалистите" ми казаха, че след техният основен ОНТ рутър аз не мога да имам свой собствен рутър, от който да си захраня другата част на апартамента с безжичен Интернет и кабел до телевизора в стаята. Премахнаха рутъра и ми инсталираха 4 портов суич, защото иначе нямало да ми работи адекватно услугата. В суича включиха рутъра...
Не мога да ти опиша колко нерви похабих по телефона с тях, опитвайки се да намерим каква е причината за периодичното спиране на телевизията за по няколко секунди, понижаващото на моменти качество на картината, спад на скоростта на интернета до 3-4 Мб от ~300-400...
Преди няколко дни, сънувах решението на проблема
Махнах им суича, върнах си рутъра и о, чудо!
Всичко работи изключително бързо, дори интернета се оправи, на момента! Подчертавам, че преди суича също имаше същите симптоми. Как и защо влияеше този суич така нямам обяснение. Прибрах го в кутията.
Успех с твоя проблем, дано съм ти помогнал.
-
- Регистриран: 01 май 2021, 00:22
Имат 14 руски тв канала.
Може ли малко повече инфо ? Може и на лс.
На А1 съм и нямам проблеми, но ми се иска да ги тествам за 2 години