eSIM от Виваком и защо не ми е нужна
Re: eSIM от Виваком и защо не ми е нужна
Пропускате много тънък момент и голям плюс за физическата карта-паметта.Есим няма памет,аз съм си копирал всички важни телефони в сим картата,освен в профила в Гугъл.Така ако се повреди смартфона имам бекъп обикновен телефон с добра батерия,при есим това на практика е невъзможно.
Съгласен съм с автора на темата. Тея въпроси ги зададох на мойта приятелка у вива и каза, че ще чете какво де случва, ама това беше още като пуснаха услугата. Та щом разбрах, че няма дублираща опция на есим и обикновена изобщо няма да се занимавам. До година-две като взема нов телефон и има развитие ще помисля. За сега мисля, че не е оферта.
Идеята ми беше евентуално да разкарам симката на вива, за да имам място за мемори и другата карта на боб. Бях се наканил на една 512 карта, но съм напълнил половината от 256, та не ми е голям зорът.
Идеята ми беше евентуално да разкарам симката на вива, за да имам място за мемори и другата карта на боб. Бях се наканил на една 512 карта, но съм напълнил половината от 256, та не ми е голям зорът.
НАЙ-голямото дърво е ,че Виваком НЕ предлага мултисим (2 карти с 1 номер) и като искам да си взема смарт часовник и да имам на него същия номер като на телефона от Виваком казват НЕ може !@!!!