Телевизия на телефон
-
- Регистриран: 16 фев 2006, 20:37
Телевизия на телефон
Здравейте , след инсталация на тв у дома , пробвах с регистрация за да гледам и на телефон.Иска номер на виваком , а аз имам предплатена карта.Има ли начин да гледам с номер на друг оператор , или уловката е да е техен?
Re: Телевизия на телефон
Не може с друг оператор Услугата е на Виваком
направи си регистрация в сайта на виваком и с тази регистрация се впиши в приложението на еон за телефон
-
Правя регистрация,иска вивак. номер,пиша го и праща кодът там.Т.е. и телевизията ли там/предплатена,не става/ или трябва някакво приложение?
На телефона от Google Play Магазин теглиш приложението EON TV и там с регистрацията си влизаш.HICHNELANDER написа: ↑29 сеп 2022, 13:49Правя регистрация,иска вивак. номер,пиша го и праща кодът там.Т.е. и телевизията ли там/предплатена,не става/ или трябва някакво приложение?
-
Да още при регистрацията иска ВИВАКОМСКИ номер.Т.е. не можеш да я направиш.
На сайта им е описано как да си направиш регистрация в My Vivacom ако си им клиент на фиксирана усулга и нямаш мобилен номер в тяхната мрежа - регистрираш се с имейл, ЕГН, клиентски номер и мобилен/фиксиран номер на друг оператор. След като се регистрираш можеш да си активираш приложението през My Vivacom и с имейл/парола да се логнеш в приложението на телефона.HICHNELANDER написа: ↑29 сеп 2022, 16:19Да още при регистрацията иска ВИВАКОМСКИ номер.Т.е. не можеш да я направиш.
-
Регистрирам се , и в приложението иска вход с номер/не става, единият е предп. карта , другият ми казва , че не съществува/.А иначе иска потр. име - къде е това име като съм се регистрирал с имейл? И пак не съществува.
EON TV не може да се активира на предплатена карта.
-
Правено е,но нещо ми убягва.Остава тук ако някой знае как...