Виваком неограничен интернет... да ама не точно.

treyyy
Регистриран: 03 май 2008, 18:56

Re: Виваком неограничен интернет... да ама не точно.

Мнение от treyyy » 09 май 2023, 14:53

rostislaf написа:
09 май 2023, 08:41
Всички оператори се заиграват с т.н. "разумно потребление" и както обикновено се хващаш на въдичката им с "НЕОГРАНИЧЕНИ МЕГАБАЙТИ!!! СЕНЗАЦИЯ!!!".

Това е положението,
Интересно какво разбирате когато отидете някъде на почивка с включен ол инклузив? Дали се насирате от преяждане и препиване?

ka3anova
Регистриран: 26 окт 2021, 21:25

Мнение от ka3anova » 09 май 2023, 15:00

treyyy написа:
09 май 2023, 14:53
rostislaf написа:
Всички оператори се заиграват с т.н. "разумно потребление" и както обикновено се хващаш на въдичката им с "НЕОГРАНИЧЕНИ МЕГАБАЙТИ!!! СЕНЗАЦИЯ!!!".

Това е положението,
Интересно какво разбирате когато отидете някъде на почивка с включен ол инклузив? Дали се насирате от преяждане и препиване?
Даже по-правилната аналогия на all inclusive с торентите е - като отидеш на all-inclusive пълниш ли багажника на колата с храна и пиене за консумация след това? :mrgreen:

Arthur
Регистриран: 16 май 2008, 14:45

Мнение от Arthur » 09 май 2023, 16:49

хора къде отидохте бре

rostislaf
Регистриран: 01 мар 2021, 21:00

Мнение от rostislaf » 09 май 2023, 21:12

Имам предвид че заигравката е че гръмко се рекламира неограничен нет и голяма част от хората се хвърлят "With starry eyes and cash in hand "...
Малко като преди сватбата и след сватбата :)

Nik21
Регистриран: 25 дек 2018, 09:22

Мнение от Nik21 » 09 май 2023, 23:48

treyyy написа:
rostislaf написа:

Това е положението,
Точно по тази причина никога не почивам "ол инклузив". Постоянно ме угнетява чувството, че съм надплатил много повече, отколкото съм изконсумирал. Предпочитам простичкото българско правило - "Пито - платено".

P.S. А колегата rostislaf е абсолютно прав - като видите гръмки думи като: "НЕОГРАНИЧЕНИ МЕГАБАЙТИ!!!", "Включени данни на максимална скорост - Неограничени", "Включен трафик - Неограничен", бягайте, това е капан за наивници.

defierofodds
Регистриран: 11 юли 2019, 07:00

Мнение от defierofodds » 10 май 2023, 06:31

Nik21 написа:
09 май 2023, 23:48
treyyy написа:
rostislaf написа:

Това е положението,
Точно по тази причина никога не почивам "ол инклузив". Постоянно ме угнетява чувството, че съм надплатил много повече, отколкото съм изконсумирал. Предпочитам простичкото българско правило - "Пито - платено".

P.S. А колегата rostislaf е абсолютно прав - като видите гръмки думи като: "НЕОГРАНИЧЕНИ МЕГАБАЙТИ!!!", "Включени данни на максимална скорост - Неограничени", "Включен трафик - Неограничен", бягайте, това е капан за наивници.
На всичкото отгоре вече откровено се лъже за месечната такса, и нямам предвид подвеждащата информация за цената през част от договора, но и откровената лъжа "Месечна такса до края на договора", което също отдавна не е вярно предвид индексациите. Ако имахме нормална държава, подобни престъпни практики отдавна щяха да са жестоко наказани.

zezienez
Регистриран: 10 май 2023, 21:29

Мнение от zezienez » 10 май 2023, 21:31

Значи съм си добре на оптиката от вивата, това какво значи " превенция за неправомерно ползване и злоупотреби " към мобилния им интернет.и на останалите оператори.

Отговори