Free2GO - какви минимални суми да зареждам
Re: Free2GO - какви минимални суми да зареждам
А какво става, ако не деактивираш пакета, който ползваш. И няма заредени пари... т.е как ще се поднови като няма 10 лв примерно?
Имам въпрос - може ли като не съм абонат на виваком да зареждам предплатена карта от дебитна карта и как става? Искам да взема предплатена free2go и съответно да я зареждам без да трябва да вися по офиси; Абонат съм на а1, но там предплатените не ми харесват, отделно и там не може да се зарежда от карта.
demenzia написа: ↑13 юли 2023, 11:31Имам въпрос - може ли като не съм абонат на виваком да зареждам предплатена карта от дебитна карта и как става? Искам да взема предплатена free2go и съответно да я зареждам без да трябва да вися по офиси; Абонат съм на а1, но там предплатените не ми харесват, отделно и там не може да се зарежда от карта.
Аз зареждам в Изипей.Те поне са под път и над път и не те оферират с планове.Не съм компетентен по въпроса ти,но някой служител на А1 ли ти каза,че не можеш да зареждаш предплатената от дебитна карта?
А като заредиш на по-късен етап, примерно следващия ден - кога ще те случи автоматичното подновяване?
demenzia написа: ↑13 юли 2023, 11:31Имам въпрос - може ли като не съм абонат на виваком да зареждам предплатена карта от дебитна карта и как става? Искам да взема предплатена free2go и съответно да я зареждам без да трябва да вися по офиси; Абонат съм на а1, но там предплатените не ми харесват, отделно и там не може да се зарежда от карта.
Аз го правя през сайта My Vivacom с регистрация.
Може, просто си инсталираш my Vivacom и от него си зареждаш с дебитната карта.demenzia написа: ↑13 юли 2023, 11:31Имам въпрос - може ли като не съм абонат на виваком да зареждам предплатена карта от дебитна карта и как става? Искам да взема предплатена free2go и съответно да я зареждам без да трябва да вися по офиси; Абонат съм на а1, но там предплатените не ми харесват, отделно и там не може да се зарежда от карта.
wer_aac написа: ↑14 юли 2023, 09:13Може, просто си инсталираш my Vivacom и от него си зареждаш с дебитната карта.demenzia написа: ↑13 юли 2023, 11:31Имам въпрос - може ли като не съм абонат на виваком да зареждам предплатена карта от дебитна карта и как става? Искам да взема предплатена free2go и съответно да я зареждам без да трябва да вися по офиси; Абонат съм на а1, но там предплатените не ми харесват, отделно и там не може да се зарежда от карта.
Да, и аз съм така и е много лесно. От приложението My Vivacom на смартфона, който е към А1, с виртуална дебитна карта на ДСК. Избира се пакет и се плаща. При зареждане 8+ лв. Дават 2000 мв бонус (но от 18.08 може и да го променят)