Networx & Vivacom
Networx & Vivacom
Здравейте,
искам да предложа една тема, за абонати на Networx, които се вливат към Vivacom. Ако имате някакви казуси или проблеми, моля споделете за да бъде от полза за всички.
Моят казусе е че имам само интернет от Networx, а във Vivacom имам ЕОН телевизия. Надявам се, че ще успея да обединя двете услуги в една, въпреки че и двете са със срочен договор, защото реално са на един и същ адрес.
искам да предложа една тема, за абонати на Networx, които се вливат към Vivacom. Ако имате някакви казуси или проблеми, моля споделете за да бъде от полза за всички.
Моят казусе е че имам само интернет от Networx, а във Vivacom имам ЕОН телевизия. Надявам се, че ще успея да обединя двете услуги в една, въпреки че и двете са със срочен договор, защото реално са на един и същ адрес.
Re: Networx & Vivacom
Може ли някой да ме ориентира, къде в профила ми в „my vivacom“ да въведа кода, който излиза на смарт телевизора, за да използвам EON TV?!
Вчера и аз запънах там.
Оказа се, че като бивши клиенти на Networx имаме бонус EON mobile, а не EON за TV.
Инсталираш на таблет или телефон, влизаш с username и pass за my.vivacom и гледаш.
Няма никакъв проблем да кастваш на TV.
Pixel 8 Pro
Влизаш в My Vivacom / Настройки / Управление на Smart TV устройства, под него има текстово поле, и там въвеждаш кода, който ти излиза на телевизора и "Активирай". Това е през сайта.
Ако ползваш мобилното приложение, избираш телевизионната услуга, най-горе в дясно "зъбното колело" Настройки, ЕОН ТВ устройства, въвеждаш кода и активираш телевизора /допълнителния приемник/.
За целта обаче трябва да имаш телевизионна услуга от Виваком и свободен слот "приемник". Този слот влиза в общия брой допълнителни приемници към телевизионната услуга.
Няма такова нещо.
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Pixel 8 Pro
при "Настройки" - "Интернет настройки" - "FiberNet 150 появява ли ви се възможност за конфигуриране на нещо? При мен - не.
Не разбрахте ли ,че трябва да се сключи отделен договор с EON за да гледате на телевизора.
"Допълнително като комплимент от нас получавате и безплатен достъп до мобилното приложение EON TV валиден до март 2025 г., за да се потопите в новата ера в телевизията.
⬤ Свалете безплатно EON TV и да ще може да гледате на живо всички Ваши любими телевизионни канали, по всяко време и навсякъде, на Вашето мобилно устройство или онлайн www.eon.tv/login
⬤ Мобилното приложение EON TV Ви осигурява:
- Достъп до съдържанието на до 5 устройства
- Повече от 115 телевизионни канала – над 70, от които в HD резолюция
- Видеотека с разнообразно съдържание – над 1000 заглавия
- 7 ДНИ АРХИВ на всички канали
- Ексклузивно телевизионно съдържание като Pickbox TV и VIVACOM Arena.
- Можете да активирате Вашето мобилно приложение EON TV през портала MyVivacom, следвайки стъпките от този линк: www.vivacom.bg/ea"
https://www.vivacom.bg/bg/networx#/home
"Допълнително като комплимент от нас получавате и безплатен достъп до мобилното приложение EON TV валиден до март 2025 г., за да се потопите в новата ера в телевизията.
⬤ Свалете безплатно EON TV и да ще може да гледате на живо всички Ваши любими телевизионни канали, по всяко време и навсякъде, на Вашето мобилно устройство или онлайн www.eon.tv/login
⬤ Мобилното приложение EON TV Ви осигурява:
- Достъп до съдържанието на до 5 устройства
- Повече от 115 телевизионни канала – над 70, от които в HD резолюция
- Видеотека с разнообразно съдържание – над 1000 заглавия
- 7 ДНИ АРХИВ на всички канали
- Ексклузивно телевизионно съдържание като Pickbox TV и VIVACOM Arena.
- Можете да активирате Вашето мобилно приложение EON TV през портала MyVivacom, следвайки стъпките от този линк: www.vivacom.bg/ea"
https://www.vivacom.bg/bg/networx#/home
Да го напишат по-ясно. Имам достъп до https://eon.tv/, но на колко екрана общо?
Явно не четеш какво съм ти написал.stef23 написа: ↑09 мар 2024, 18:17Да го напишат по-ясно. Имам достъп до https://eon.tv/, но на колко екрана общо?